firdes
Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kerdeşim benim.oğlum şu an 20 yaşında ve eskişehir anadoluda okuyor ve bir evde kalıyor bazen cok merak ediyorum soruyorum korkun varmı diye yok diyor eski durumu kalmamış artık depremde ben yanımda gezdirmekle cok büyük hata yaptım ozaman daha kücüktü bilemedim bu kadar etkileneceğini ve hala anlatır kurtarmak isteyipte kurtaramadığımız insanları baba şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı ama o an bir şey yapamadık kardeşim kusura bakma ozamanları hatırlayınca cok üzüllüyorum ve cenem düşüyor hakkını helalet rabbime emanet ol kardeşim
estağfurullah abiciğim..
paylaştıkça azalır,kendimde deniyorum,sizlerle,sevdiklerimle paylaştıkça azalıyor sıkıntılarım..ve tabiki Rabbime dualar ettikçe,sığındıkça..o belki küçüktü,ama tabiki etkilenmesi normal..nasıl ki savaşlar en çok çocukları etkiliyor,bu da öyle bişey..ama buna üzülmeyin inşallah,o da sayenizde yardım etmenin ne kadar huzur verici ve mutlu etmenin ne kadar maneviyatı yüksek bişey olduğunu babası sayesinde öğrenmiş..
Rabbim evladınıza zihin açıklığı,imanlı ve merhamet dolu kalple hayırlı ömür versin inşallah..
Fİ EMANİLLAH
selam ve dualarımla..