Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAŞINIZDAN GECEN İLGİNC OLAYLAR (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Bende bundan birkaç yıl önce sırlı bir olay yaşadım. Ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bundan birkaç yıl önce ramazan ayıydı.Erzuruma çok kar yağmıştı.Yaklaşık bir metreye yakın. Okadar etkilenmiştikki ne elektirik ne su veriliyordu evlere üstelik kaloriferlerde yanmıyordu. İftardan sonra bende cocukları alıp eşim teravih namazından gelinceye kadar yatıyorduk. BEnim küçük oğlum mutfağa git ocağın 4 düğmesinide aç tabiki haberim yok. öylece uyumuşuz o ara hep rüya görüyorum evimiz yanıyor itfaiye dışarda hep aynı şeyler fakat bir türlü uyanamıyordum. O ara msj geldi telefonuma hemen uyandım telefon mutfaktaydı. Bir mutfağa girerimki felekat şekilde gaz kokusu nefes alınacak gibi değil.Hemen balkonun kapısını, dış kapıyı ve tüm penceleri açtım. kokunun dışarı çıkmasını sağladım. Bir baktım eşim geldi. Ne oluyor dedi bende anlattım.Yani anlacağınız telefona gelen msj bizim hayatımızı kurtardı. Elektirikler olmadığından eşim çakmak yakarak kapıyı açacaktı buda bizim sonumuz olacaktı.Merak ediyormusunuz msjda ne yazılıydı. Ramazanın 15 ve kardeşimden bir msj Hayırlı Ramazanlar bu iki kelime beni ve çocuklarımı ölümden kurtardı.​

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM PAYLAŞIMINIZ İCİN ALLAH RAZI OLSUN ETKİLENMEDİM DESEM YALAN OLUR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BU GÜN BAŞIMDAN GECEN BİR OLAYI ANLATMAK İSTİYORUM SİZLERE BEN SABAHLARI COK SİNİRLİ OLURUM ONUN İCİN KİMSEYLE KONUŞMAM VE BİRAZ SONRA ACILIRIM NEYSE BUNU ADAMLARIM BİLİR ÖYLE HAREKET EDERLER BEN OTO PARK CALIŞTIRIYORUM BU GÜN SABAH İŞE GİTTİM BİRAZ SONRA YANIMA BİRİ GİRDİ BANA DİREK OLARAK BURANIN SAHİBİ SENMİSİN DEDİ BEN BİR MÜHTET O GENCİN YÜZÜNE BAKTIM YÜZÜ COK NURLU BİR GENCTİ SONRA EVET DEDİM BEN İŞE AL BEN BURADA CALIŞMAK İSTİYOR DEDİ EEEEEEE DEDİM ŞU AN ADAMA İHTİYACIM YOK DEDİM OLSUN DEDİ BEN SENİN YANINDA KALACAM CALIŞACAM DEDİ TAMAM BİRAZ SONRA SANA HABER VERİRİM SEN DIŞARDA BEKLE DEDİM YOK BEN BEKLEMEM SEN ŞİMDİ BENİ İŞE AL O ZAMAN KONUŞURUZ DEDİ PEKİ ARABA SÜRE BİLİRMİSİN DEDİM EVET DEDİ AĞIR VASITA EHLİYETİM VAR DEDİ PEKİ ARABA YIKARMISIN DEDİM EVET SEN NEDERSEN BEN YAPARIM DEDİ YA ALMASSAM SENİ İŞE DEDİM SEN BİLİRSİN DEDİ BEN PARADA İSTEMİYORUM DEDİ PEKİ OZAMAN DEDİM ADAMLARDAN BİRİNİ CAĞIRDIM BUNA GEREKENİ ANLATIN İŞE ALDIM DEDİM TAMAM DEDİ ELİMİ ÖPTÜ İŞE BAŞLATTILAR BİR MÜTET SONRA ELEMANLARDAN BİRİ GELDİ ABİ BU ARABA SÜRMESİNİ BİLMİYOR DEDİ BENDE OZAMAN YIKAMAYA ALIN ARABA YIKADIN DEDİM BİRAZ ZAMAN GECTİ BİR BAYAN GELDİ YA KARDEŞİM BEN SİZDEN ŞİKAYETCİYİM DEDİ BEN NE OLDUĞUNU SORDUN BENİM İŞE ALDIĞIM ADAM O BAYANIN ARABASINI YIKAMIŞ FAZLA PARA İSTEMİŞ NEDEN DİYE SORMUŞ BAYAN BUNU BEN YIKADIM BEN FAZLA PARAYA YIKARIM DEMİŞ PATRONUN GÖZÜNE GİRECEM ONDAN VS NEYSE BAYANI İKNA ETTİM GÖNDERDİM O GENCİ YANIMA CAĞIRDIM SORDUM SEN ARABA SÜREMİYON VE YIKAMAYIDA BECEREMİYORMUŞUN BİRDE MÜŞTERİLERE FIRCA ATIYORMUŞUN NE OLACA ŞİMDİ DEDİM BEN ANLAMAM BEN BURADA CALIŞACAM DEDİ İYİ TAMAM DEDİM DEVAM ET DEDİM DİYER ADAMLARA SÖYLEDİM BUNA İŞ VERMEYİN BURALARDA DURSUN DEDİM VE ÖYLE YAPTILAR ARADA PARA GETİRİYOR PARK FİŞİ GÖTÜRÜYOR AMA HER GELİŞİNDE BANA PATRON NASIL İYİ CALIŞIYOM DEMİ DİYOR BENDE EVET DİYORUM SONRA TEKRAR GELDİ YANIMA KARŞIMA OTURDU SANA BİŞİ ANLATACAM DEDİ AYAK AYAK ÜZERİNE ATTI BİR SİGARA YAKTI BENDE BUYUR DEDİM BAK ŞİMDİ AKŞAM BABAMA DİYECEM BEN ARTIK CALIŞIYOM İŞ BULDUM BENDE ADAM OLDUM ARTIK DİYECEM FELAN COK ŞEY ANLATTI AMA HER LAFININ SONUNDA ALLAH VARDI BESMELE VARDI NEYSE SAAT BEŞ OLDU YANIMA GELDİ BEN GİDİYORUM ARTIK DEDİ OYSA BİZİM İŞİMİZ SAAT 8 DE FELAN BİTER BENDE TAMAM DEDİM YEMİYESİNİ VARDİM BAK BEN PARA İŞİN CALIŞMADIM DEDİ PARAYI ALDI YARISINI GERİ VERDİ BANA DEDİKİ BEN ŞİMDİ GİDİYORUM ALLAHA EMANET OL DEDİ YARIN ÖLMEZDESAĞ KALIRSAM TEKRAR GELECEM DEDİ BENDE TAMAM DEDİM CIKTI GİTTİ BU GÜN COK GÜLDÜK BİZLERİ HEP GÜLDÜRDÜ AMA İNŞALLAH TEKRAR GELİR CÜNKÜ COK SEVDİ O GÜZEL YÜZLÜ GENCİ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM O GÜZEL YÜZLÜ GÜZEL GÖZLÜ GENC GELMEDİ BU GÜN COK BEKLEDİM AMA GELMEDİ RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE :A:A[/QUOTE]

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm hiç olmazmı ilginç olay insan oluruzda!!! Bir defasında Kuran okumaya bir ablaya giderdim birgün dönerken çarşaflı bir teyze durdu bana dediki :"Allah razı olsun kızım senden pantolon giymediğin için"Bende saol teyzecim dedim bir iki adımdan sonra döndüm arkama baktım teyze ortalıklarda görünmüyodu.O gün bugündür her ne kadar meyil etsemde pantolon giymiyorum.Yenisine eskisine bakmadım hepsini yaktım.Selametle....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm hiç olmazmı ilginç olay insan oluruzda!!! Bir defasında Kuran okumaya bir ablaya giderdim birgün dönerken çarşaflı bir teyze durdu bana dediki :"Allah razı olsun kızım senden pantolon giymediğin için"Bende saol teyzecim dedim bir iki adımdan sonra döndüm arkama baktım teyze ortalıklarda görünmüyodu.O gün bugündür her ne kadar meyil etsemde pantolon giymiyorum.Yenisine eskisine bakmadım hepsini yaktım.Selametle....

ve aleyküm selam kardeşim paylaşımın icin allah razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
PALAVRANIN SONU

ORTAOKULDAYDIM,
SINIFIMIZDAKİ ÖĞLE ARASININ BİR SAAT OLMASI SEBEBİ İLE
ARKADAŞLARLA UFAK ÇAPTA BİR "GÜN"!! YAPMAYA KARAR VERMİŞTİK...

BÖREK, ÇÖREK KURABİYE VS,, DERKEN BENDE KEK GETİRMİŞTİM.
YAPILANLAR İŞTAHLA YENİRKEN,

ASLINDA NORMALDE DAHA GÜZEL OLUYORDU AMA

BUNUN MALZEMESİ EKSİKTİ VS,, GİBİ
GEREKSİZ BAHANELERLE, ANNELERİNİN YAPTIĞI YİYECEKLERİ DAHADA ÖVME FASLI BAŞLAMIŞTI:K

BENDE KEKİN BEĞENİLDİĞİNİ BİLDİĞİM HALDE SIRF ORTAMA UYMAK İÇİN
-ASLINDA ANNEM DAHA GÜZEL YAPIYORDU Kİ, FIRIN BOZULMUŞTU...

DEME GAFLETİNDE BULUNMUŞTUM

SONRADA O SÖZ AĞZIMDAN NASIL ÇIKTI DİYE ŞAŞIRMIŞTIM,,, PİŞMAN OLMUŞ

AMA BOZUNTUYADA VERMEMİŞTİM...

VE AKŞAM...

ANNEM FIRINI ÇALIŞTIRDIĞINDA, HİÇBİR ARIZASI OLMAYAN MAKİNA,

ÖNCE PATLAMAYA BENZER SES ÇIKARDI,

ARDINDANDA BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜÜYLE SİGORTALARI ATTIRIP, BOZULDU

VE İYİ BİR TEDAVİDEN GEÇMEK ZORUNDA KALDI:K

AMA BUNU HAKETİMİŞTİM.....İLAHİ ADALET İŞTE

ALLAHA EMANET OLUNUZ

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Ben Bu Olayi Yazin Tatil Donuşu Yaşadim.inanin Ki Cok Kimselere De Soyleyemedim Bir Daha Arabama Binmezler Diye.......tatil Dönüşü Ablam Ve Cocuklar Arabamdaydi.koylari Gezelim Diye Otobana Girmemiştim.trafik Felaket Hizli Arabalar Derken.......onumdeki Kamyoneti Sollayayim Dedim .karşidan Bir Kamyonet Daha Geliyordu Ama Yavaş Gibiydi. Sonra Bir Baktim Karşidaki Cok Hizlanmiş Ben Se Gaza Sonuna Kadar Basmiştim Allah Dedim Icimden Ama Arabadakilere De Caktirmak Ve Paniklemek Istemedim.sonra Sanki Biri Arabami Arkadan Ittmişti Ve Kil Payi Kurtulmuştuk.cok Korkmuştum Ama Yine De Belli Etmemiştim. Allah Korumuştu Bizi

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
BEN ANLATIYIM SİZLERE YAŞADIĞIM Bİ iLGİNÇ OLAYI.benim yattığım yatağın karşısın da cam var dışarısı görünüyo ve perdede hafif aralıktı gece uyanır gibi oldum ve gözüm dışarıya takıldı dolunayı gördüm ama okadar çok parlıyoduki gözlerimi kamaştırıyodu ve ellerimle gözlerimi kapıyodum o derece gözlerimi alıyodu.ama o an gayet nırmal bişey miş gibi geldi ve bana sonra dalıp uyumuşum.sanah aklıma geldiğinde çok şaırmıştım.bide başaka bi olay daha var başımdan geçen geçen senemiydi ondan önce senemiydi tam hatırlamıyorum sabah namazına kalkmıştım kıldığım yerede pencere yakındı tam kılarken bi ses duydum biri ban tuğçe dedi.ama bu bi hayal değildi baya duydum bunu sonra namazımı bitirdim ve annem yanımda yatıyodu o zaman baktım annem uyuyodu ALLAH ALLAH dedim kendi kendime cama baktım hiç kimse yoktu korkmuştum.aynı olay bikere daha oldu babaannemin evine giricektim ama evde kimse yoktu kapıyı açtım evin içi karnlıktı giriyim dedim öyle açarım ışığı dedim kapıyı kapadım karanlıkta kaldım bi an ve tam kapıyı kapadım biri baan tuğçe diye seslendi o an dondum kaldım çünkü baya bi insan sesiyidi erkek sesiydi kalın bi sesti ışığı açtığımda hiç kise yoktu.ikisinde de öok korkmuştum.(bu arada ismim tuğçe yani kendi isminle bana sesleniyolardı)

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM BEN SIZE RAHMETLIK ANNEMIN BASINDAN GECEN BIR OLAYI ANLATAYIM,ANNEM COK KÜCÜK YASTA BABASINI(DEDEMI) KAYBETMIS HIC HATIRLAMIYORMUS VE ANNEMI AMCASI YANINA ALMIS HANIMI ESKI BULGAR GÜCMENI VARLIKLI IMISLER NEYSE BIR BAYRAM GÜNÜ SANIRIM RAMAZAN BAYRAMINDA ANNEMLER ANNANEM LER ESKI ISTANBULLULARDAN MIS ESKI TURK EVLERI BILIRSINIZ EVLERDEDE AVLU OLUR VE HEMEN HEMEN HER AVLUDA YATIRLAR OLUR!! NEYSE ANNEM TEYZESINI BÜYÜK TEYZEME BAYRAM ZIYARETINE GITMEK ISTIYOR YENGESININDE BIR GÜMÜS KEMERI VARMIS AILE YADIGARI O ZAMANLAR GÜMÜS ALTIN DEGERINDE IMIS ANNEM YENGE KEMERI TAKABILIRMIYIM BUGUN TEYZEME GIDERKEN DIYE SORUYOR YENGE TAK AMA COK DIKKAT ET BU BUR AILE HATIRASI MADDI MANEVI COK DEGERI VAR DIYOR ANNEM TAMAM MERAK ETME KAYBETMEM DIYOR VE TAKIP CIKIYOR GEZE GEZE TEYZEME GIDERKEN YOLDA COCUKLAR OYUN OYNUYORLAR ONLARA BAKARKEN NEREDEN GELDIGI BELLI OLMAYAN BIRISI ANNEMIN BELINDEN KEMERI ALIP KACIYOR(ANNEM 8,YASINDA IMIS ) TABI KORKUDAN NE YAPACAGINI SASIRIYOR AGLAYA AGLAYA TEYZEMIZE GIDIYOR DURUMU ANLATIYOR ODA COK ÜZÜLÜYOR AMA NE YAPSIN BEN YENGENLE KONUSURUM SEN BURDA KAL BUGUN DIYOR VE O"GECE ANNEM SESLERLE UYANIYOR TEYZEM YANLIZ YASIYORMUS AMA COK TEMIZ NAMAZINDA NIYAZINDA BIRISI IMIS GÖZÜNÜ ARALAYIP BAKIYOR TEYZEMIN YATAGININ AYAK UCUNDA BIR DEDE AK SAKALLI NUR YÜZLÜ ANNEM KORKUYOR DEDE ANNEMIN SACINI OKSAYIP KORKMA BEN SANA BIR SEY YAPMAM DIYOR VE SEN BUGÜN COK ÜZÜLDÜN KEMERIN CALINDI DIYE AMA ÜZÜLME BAK YASTIGININ ALTINDA NE VAR DIYOR VE KALDIRIYOR KEMERIN ORDA OLDUGUNU GÖRÜYOR ANNEM SASKIN BIR SEKILDE BAKARKEN DEDE HADI SEN AGLAMA ARTIK UYU DIYOR VE GÖZÜNÜ KAPATIYOR ERTESI GÜN ANNEM TEYZEME RÜYASINI ANLATIYOR TEYZEM DIYORKI HAYIR KIZIM O RÜYA DEGIL GIT BAK YASTIGININ ALTINA DIYOR VE GERCEKTENDE KEMER ORADA DURUYOR ANNEM O DEDE KIMDI DIYE SORUYOR TEYZEM ONUN EVLIYA OLDUGUNU VE HER AKSAM GELIP KONUSTUKLERINI SÖYLÜYOR -CANIM ANNEM BUNU ANLATIRKEN SANKI YENIDEN YASIYORDU **ALLAH'IM YETIMINI AGLATMAYIP ZOR DURUMDAN KURTARDI BIR VESILEYLE ,HEPSIDE NUR ICINDE YATSINLAR A,E,O

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
BENIM BASIMDAN GECEN BIR OLAY BEN HENÜZ 12 YASINDA FELANDIM ILK OKULDAN SONRA KURAN KURSUNA GITMEK ISTEDIM ALLAHIMA SÜKÜR ANNEMLERDE HEMEN KABUL ETDILER ZATEN SUNU KISACA SÖYLEYIM ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN ANAMDAN BABAMDAN BENI ILK OKULA BASLAGIMDA 7,YASINDA IDIM CAMIYE KURAN ÖGRENMEYE YOLLADILAR KURBAN OLDUGUM MEVLAM ONLARIN MEKANLARINI CENNET EYLESIN NEYSE HIKAYEME DÖNEYIM KURAN KURSUNA GITTIGIM DÖNEMDE HER SABAH EZANI OKUNMADAN BIR SES AMA O KADAR GÜZELKI !!! KURAN OKUYORDU ONUNLA UYANIYORDUM BU EPEY DEVAM ETDI BEN NEDEN BILMIYORUM KORKMAYA BASLADIM ANNEME ANLATDIM ANNEM RAHMETLIK AH BE KIZIM NIYE ANLATDIN DEDI BU COK GÜZEL BIR SEY ARTIK OKUNMAZ GELMEZ DEDI VE GERCEKTENDE O GÜNDEN SONRA HEP KULAGIM O SESTE IDI AMA MALESEF BIRDAHA OKUNMADI :(

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Bir Sene Boyunca Ruhum Bedenimden Ayri Yaşiyordu Sanki Niye Diye Sorarsaniz Ruhum Bedenime Komut Veriyorddu Ama Bedenim Onu Dinlemiyordu Hep Uyumak Istiyordu Ablam Ve Anem Beni Zar Zor Dolastiriodular Içimde Büyük Bir Iman Vardi Ama Yinede Hiç Bişey Yapamiyordum Bu Yüzden Cehenneme Gitcem Diye çok Korktum Sonra Zar Zor Apdest Aldim Namz Kilack Hlim Bile Yoktu Oturdum Ağladim Dua Bile Edemedim Ama Bir Hafta Sonra Düzeldim Bu Gerçek Yemin Ederim Cevap Yzain

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Ama Ben Hep Yaziyorum Kimse Bana Bişey Yazmio Yoksa Gelmiomu

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
Cevdet Abi Uyumadiysan Allah Rizasi Için Bana Esmaül Hüsnayi Yollarmisiniz

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
elifimbenim´isimli üyeden Alıntı
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET -71 KARDESIM VE DIGER OKUYAN KARDESLERIM HAYIRLI VE BOL IBADETLI SABAHLAR HEPINIZE SIZLERI GÖRMESEMDA COK SEVIYORUM !!! CEVDET KARDES SIZIN O ILGINC OLAYLAR DA YAZMIS OLDUGUNUZ KISI IS YARINE BIRDAHA GELDIMI COK MERAK ETDIM *ALLAH'A EMANET OLUN

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BİZLERDE SİZİ ALLAH İCİN COK SEVİYORUZ HAYIR GELMEDİ BİR DAHADA GÖRMEDİM O GÜZEL GÖZLÜ GÜZEL YÜZLÜ GÜZEL SÖZLÜ GENCİ SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Bir Sene Boyunca Ruhum Bedenimden Ayri Yaşiyordu Sanki Niye Diye Sorarsaniz Ruhum Bedenime Komut Veriyorddu Ama Bedenim Onu Dinlemiyordu Hep Uyumak Istiyordu Ablam Ve Anem Beni Zar Zor Dolastiriodular Içimde Büyük Bir Iman Vardi Ama Yinede Hiç Bişey Yapamiyordum Bu Yüzden Cehenneme Gitcem Diye çok Korktum Sonra Zar Zor Apdest Aldim Namz Kilack Hlim Bile Yoktu Oturdum Ağladim Dua Bile Edemedim Ama Bir Hafta Sonra Düzeldim Bu Gerçek Yemin Ederim Cevap Yzain

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM TEKRAR DÜZELDİĞİNE COK SEVİNDİM HER SERDE BİR HAYIR HER HAYIRDA BİR ŞER OLA BİLİR SANA İNANIYORUM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
hepinizin başından geçenleri can gözü ile okudum çok etkilendim allaha emanet olun bende ablamla beraber namaz kılıp arkasına kuran okurduk tabi ben 14 yaşımdayım ablam 18 yaşında odamıza kedimiz gelmiş namazı kıldık kuran okuyacaktın kedimiz bize saldıracak şekilde içinden içinden miyavlıyodu bir değil iki değil bizde çok korkarız böle şeylerden odadan dışarı fırladık çok korktuk.ha okumadığımızı düşünmeyin evde o odadan başka o damı yotu geçtik orda okuduk .ama halaa düşünüyorum acaba şeytanmı girdi içine kedimizin.selametle.

YAZGIM

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Hepsi çok Güzel Yaa.elinize Yüreğinize Sağlik.

GunahkarKuL

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamun Aleykum.Bende sizinle yakın zamanda gördüğüm rüyamı paylaşmak istiyorum.İnginçlik yok,esrarengiz ruya değil.Merak ettiğim tek konu ne demek istediği.İnşallah hayırlı olur.(Amin).
Bu siteye takıldığım günden beri kendimi çok huzurlu buluyorum ve en çok eda etmek istediğim şeyde namaz idi ve namazada başladım Elhamdülillah.Peygamberimizi çok merak ediyorum nedeni size göre biraz abes gelebilir ama kesinlikle yadırgamanızı istemiyorum.
Kur'an-ı kerim de,hadisler de,namazlarda da,dualarımız da vs. vs. hep Sevgili Peygamberimizin adı geçiyor.Nedeni çok merak ediyorum neden Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v.) diye neden bu kadar çok önem veriyor Yüce Rabbim.Hep bu soruyu sorarım kendime ama malum birisi bana anlatmadığı sürece de hep bu soruyu soracağım.Bir gece vakti zikir ettikten sonra ve salavat getirdikten sonra uyumaya karar verdim ve yine bu soru aklıma geldi.Besmele ile Yüce Rabbime yalvardım Allah'ım neden Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v.) senin katında değerli neden melekler ona salavat getiriyor,neden biz O na salavat getiriyoruz dedim tabi bu soruları gözyaşlarıyla sordum Rabbime.Uyuya kaldım.

Rüyamda Mekke deydim kabe ye yakın bir yerde ama yüksedeydim Kabe yi tam olarak görüyorum ve etrafındakilerini de benimle aynı yükseklikde Nur yüzlü ve aksakallı 40-45 yaşlarında bir adam bana elini uzatarak ve belirli aralıklarla gel gel gel diyerek seslendi.Ben söze riayet ederek Nur yüzlü adamın yanına gidemiyorum ne 1 adım ileri nede 1 adım geri olduğum yerde kalıyorum.Sonra uyandım..Rüyayı sabaha karşı gördüm.Hayırdır inşallah dedim.Ama bir mana çıkaramadım.Rüyamda ilk defa görmüştüm Kabe yi sevinmiştim ama rüyanın yorumunu çok merak ediyorum.Sizden ricam Lütfen rüyayı herkez yorumlamaya kalkmasın.Allah razı olsun.Allah'a emanet olun.Es selamun Aleykum

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamun Aleykum.Bende sizinle yakın zamanda gördüğüm rüyamı paylaşmak istiyorum.İnginçlik yok,esrarengiz ruya değil.Merak ettiğim tek konu ne demek istediği.İnşallah hayırlı olur.(Amin).
Bu siteye takıldığım günden beri kendimi çok huzurlu buluyorum ve en çok eda etmek istediğim şeyde namaz idi ve namazada başladım Elhamdülillah.Peygamberimizi çok merak ediyorum nedeni size göre biraz abes gelebilir ama kesinlikle yadırgamanızı istemiyorum.
Kur'an-ı kerim de,hadisler de,namazlarda da,dualarımız da vs. vs. hep Sevgili Peygamberimizin adı geçiyor.Nedeni çok merak ediyorum neden Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v.) diye neden bu kadar çok önem veriyor Yüce Rabbim.Hep bu soruyu sorarım kendime ama malum birisi bana anlatmadığı sürece de hep bu soruyu soracağım.Bir gece vakti zikir ettikten sonra ve salavat getirdikten sonra uyumaya karar verdim ve yine bu soru aklıma geldi.Besmele ile Yüce Rabbime yalvardım Allah'ım neden Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v.) senin katında değerli neden melekler ona salavat getiriyor,neden biz O na salavat getiriyoruz dedim tabi bu soruları gözyaşlarıyla sordum Rabbime.Uyuya kaldım.

Rüyamda Mekke deydim kabe ye yakın bir yerde ama yüksedeydim Kabe yi tam olarak görüyorum ve etrafındakilerini de benimle aynı yükseklikde Nur yüzlü ve aksakallı 40-45 yaşlarında bir adam bana elini uzatarak ve belirli aralıklarla gel gel gel diyerek seslendi.Ben söze riayet ederek Nur yüzlü adamın yanına gidemiyorum ne 1 adım ileri nede 1 adım geri olduğum yerde kalıyorum.Sonra uyandım..Rüyayı sabaha karşı gördüm.Hayırdır inşallah dedim.Ama bir mana çıkaramadım.Rüyamda ilk defa görmüştüm Kabe yi sevinmiştim ama rüyanın yorumunu çok merak ediyorum.Sizden ricam Lütfen rüyayı herkez yorumlamaya kalkmasın.Allah razı olsun.Allah'a emanet olun.Es selamun Aleykum

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM COK GÜZEL BİR RÜYA GÖRMÜŞSÜNÜZ HAYIRLI OLUR İNŞALLAH BEN RÜYADAN ANLAMAM YORUM YAPAMAM KARDEŞİM ONUN İCİN KUSURUMA BAKMAYIN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt