Bende bundan birkaç yıl önce sırlı bir olay yaşadım. Ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bundan birkaç yıl önce ramazan ayıydı.Erzuruma çok kar yağmıştı.Yaklaşık bir metreye yakın. Okadar etkilenmiştikki ne elektirik ne su veriliyordu evlere üstelik kaloriferlerde yanmıyordu. İftardan sonra bende cocukları alıp eşim teravih namazından gelinceye kadar yatıyorduk. BEnim küçük oğlum mutfağa git ocağın 4 düğmesinide aç tabiki haberim yok. öylece uyumuşuz o ara hep rüya görüyorum evimiz yanıyor itfaiye dışarda hep aynı şeyler fakat bir türlü uyanamıyordum. O ara msj geldi telefonuma hemen uyandım telefon mutfaktaydı. Bir mutfağa girerimki felekat şekilde gaz kokusu nefes alınacak gibi değil.Hemen balkonun kapısını, dış kapıyı ve tüm penceleri açtım. kokunun dışarı çıkmasını sağladım. Bir baktım eşim geldi. Ne oluyor dedi bende anlattım.Yani anlacağınız telefona gelen msj bizim hayatımızı kurtardı. Elektirikler olmadığından eşim çakmak yakarak kapıyı açacaktı buda bizim sonumuz olacaktı.Merak ediyormusunuz msjda ne yazılıydı. Ramazanın 15 ve kardeşimden bir msj Hayırlı Ramazanlar bu iki kelime beni ve çocuklarımı ölümden kurtardı.
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM PAYLAŞIMINIZ İCİN ALLAH RAZI OLSUN ETKİLENMEDİM DESEM YALAN OLUR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM