Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAŞINIZDAN GECEN İLGİNC OLAYLAR (3 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;683237' Alıntı:
es-selamün Aleyküm Tüm Temiz Kalplere Gönülden Selam Olsun Izninizle Bende Komik Bir Olayı Anlatmak Istiyorum.

8.sınıf öğrencisiydim.dersimiz Beden Eğitimiydi.kız Arkadaşlarımla Bahçedeydik.yaz Günüydü.topla Oyunlar Oynuyorduk.eğlenceliydi Açıkcası...neyse..bahçenin Etrafı Demir Parmaklıklarala çevriliydi.ben Demirlerin Ardından Birinin Bizi Izlediğini Farkettim.evet Yanılmamıştım Bir Abimiz Ağzında Sigarasını Tüttüre Tüttüre Bizi Izliyordu.arkadaşlarımı Uyardım.bulunduğumuz Ortamdan Başka Bir Yere Gidelim Diye..komik Bir Arkadaş Vardı Işi Cıvıklığa Vurmasın Diye Söylememiştik ısrar Ettim Bizimle Gelmedi Tabi Abi Bizi Halen Izliyordu Sonra Bu Arkadaşımız Potaya Topu Attı Topta Potatan Nasıl Sektiyse Anlamadım Bizi Izleyen Adamın Ağzına Değdi Sigara Adamın Ağzına Girdi Ama Nasıl Anlatamam çok Komikti Tabi Beni Herkes Ağır Biri Olarak Tanıdığı Için Kahkahada Atamıyorum çok Komik Bir Durumdu Açıkcası...

ve Aleykümselam Kardeşim Paylaşimin Icincoki Teşekkür Ederim Allah Razi Olsun Yalniz Bişi Takildi Kafama O Adam Sonra Ne Yapti Sessizce Gittimi Oradan Rabbime Emanet Olçun Selam Ve Dua Ile Kalin

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
as. Benim Anlatacağım Olayda Yakın Zamanda Gerçekleşti.15 Yaşlarında Bir Kızım Var Kendisine Bir Bez Bebek Yaptı.elime Alıp öyle Bir Bakmadım Böyle şeylerle Niçin Uğraşıyorsun Diyince Kızım Bunu Sakladı Ikiüç Gün Sonra Bu Bez Bebeği Kabirde Iki Kızımve Msn De Tanıştığı Kız Arkadaşıyla Gördüm çok Korktum Rüyamı Kızıma Anlattım.çok şaşırdı Aynı Yı Bende Gördüm Dedi.ondaki Kız Arkadaş Farklıydı Bebeğin Arkasında Alevli Ateş Vardı.

a.s. Kardeşim Allah Razi Olsun Paylaşiminiz Icin Evet Gercekten Cok Ilginc Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
bana ılgınc Degıll Zaferın Gunu Olarak Gelen Bır Gunu Paylasayımm..

Yıllar Oncee Cok ıstedıgım Bır Yetenk Yarısmasına Katılmak ıstedıgımı Hocama Bıldırıp Okul Adına Kayıt Yaptırdımm..dedımm...yarısmada Okulu Temsıl Edecektımm...bılgı Alan Ve Ogretenler ıcın Gurudur...bılınırr... Ve Yetenek Yarısmasına Hazırlanırkenn Bırturlu Anlasamadıgımız Hocamdan....ben Oldukca Sana Basarı Yokk Demesı Benı Yıkmıstı...ama Bu Yıkılıs Sadece Hocamın Gozumdekı Degerıydı..
Yarısmaya Bırgun Kala Yarısma ıcın Hazırladıgım Seyı Bıtırmıstımm Okul Mudurumuze Kadar Kendı Hocam Dısında Okul Hocalarım Ve Arkadslarım Tarafından Dahada Destteklendım...yarısma Gunuyarısma Yapılack Yere Gıttmgımde Allah Bılıyoyaa Hocamdan Nefret Ettımm...

Yetıkılılere Benım Yarısmadan Gerı Cekıldıgımıı Ve Gelmedıgımı Soylemıss Hocam Oldugu ıcın ınsanlar ınanmıss.sonucta Ben O Yarısmaya Gıremedımm....okadar Emegım Heba Oldu..yıl Sonuda Hocamm Bukadar Cabalama Sen Istedıgıne Kavusamazsın ızın Vermemm Demıstıı...

Ve Yıllar Sonra Bır Konferansta..bana Onca Ezıyetı Yapan Ve Acıga Alınan Hocamın Karsında Odul Olmak Ona Bır Tokat Gıbı Geldıgıne Emın...
Ogun Hocamla Karsı Karsıya Gelmek Benı Onurlandırdı.. Hocamı ısee Yerın Dımıne Soktu Emın...

Cunku Acıga Alındıgı Meslek Artık Benımde Yapacagım Bır Meslek Olmustu...

Ben Yılmadım Yapmam Gerekenı Yaptımmm........ve Zafer Benım Bu Zafer Sadece Maddı Degıl Manevı.....

selamün Aleyküm Kardeşim Paylaşimin Icin Cok Teşekkür Ederim Allah Razi Olsun Evet Insanin Yapamiyacaği Hic Bir şey Yoktur Yeterki Sabir Ve Sebahat Etsin Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin Sizi Tekrar Kutlarim

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum ve rahmetullahi ve barekatuhu mağfireti...
bana hala ilginç gelen benim HİDAYETİMLE birlikte gelen değişimimdir maddi manevi olarakk...(sanırım benden ziyade çevremdekilerin unutamadıkları ilginç bir olaydı::::::)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum ve rahmetullahi ve barekatuhu mağfireti...
bana hala ilginç gelen benim HİDAYETİMLE birlikte gelen değişimimdir maddi manevi olarakk...(sanırım benden ziyade çevremdekilerin unutamadıkları ilginç bir olaydı::::::)

ve aleyküm selam kardeşim öncelikle bizimle bu paylaşımın icin teşekkür ederim rabbim hepimize nasip eder inşallah sizin adınıza sevindim ve daim olur inşallah rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

ruzesil

Kayıtlı Kullanıcı
meraba ruzeyne... kullanıcı adın senin adın mı yoksa bi yerden mi duyup kullandın bunu merak ediyorum ii günler.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
bende sizinle yaşadıgım bır olayı paylaşmak istiyorum.bizim bir önceki oturdugumuz evde gece yatmadan önce tesbihimi cektım duamı ettim ve yattım.daha uyumamıştımki yattıgım odanın kapısı açıldı genc bir delıkanlı girdi içeri başında sarıgı yeşil cübbelı bir genc bana dediki sakın benden korkma okadar yumuşak bir sesi vardıkı adeta beni korkutmaktan korkar gibi.tabi ben hiç kımıldamıyorum sonra yanıma geldi ayaklarımdan yukarı dogru bir ışık cıkıyordu oda benım başımda duruyor.bu bayagı uzun bir zaman sürdü o arada uyumuşum nasıl olmussa.biz o evde 8 sene kaldık gecen sene taşındık.ama her perşembe gecesi bizim evde dolaşırdı evimizin tahtaları biraz öterdi artık alışmoştık ona hem anneme hemde ablama gözükmüştü.bir gece rüyamda o genci gördüm bana dediki ben şehit düştüm bu evde kalıyorum.diye işte böyle arkadaşlar ama o evden taşınırken cok üzülmüştüm :(alışmıştım o mubarege.selametle kalın:)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
bende sizinle yaşadıgım bır olayı paylaşmak istiyorum.bizim bir önceki oturdugumuz evde gece yatmadan önce tesbihimi cektım duamı ettim ve yattım.daha uyumamıştımki yattıgım odanın kapısı açıldı genc bir delıkanlı girdi içeri başında sarıgı yeşil cübbelı bir genc bana dediki sakın benden korkma okadar yumuşak bir sesi vardıkı adeta beni korkutmaktan korkar gibi.tabi ben hiç kımıldamıyorum sonra yanıma geldi ayaklarımdan yukarı dogru bir ışık cıkıyordu oda benım başımda duruyor.bu bayagı uzun bir zaman sürdü o arada uyumuşum nasıl olmussa.biz o evde 8 sene kaldık gecen sene taşındık.ama her perşembe gecesi bizim evde dolaşırdı evimizin tahtaları biraz öterdi artık alışmoştık ona hem anneme hemde ablama gözükmüştü.bir gece rüyamda o genci gördüm bana dediki ben şehit düştüm bu evde kalıyorum.diye işte böyle arkadaşlar ama o evden taşınırken cok üzülmüştüm :(alışmıştım o mubarege.selametle kalın:)

Amaaaaa Abla Ne Güzel Bişi... Vallaha Helal Olsun Sevda Abla..
Cesaretine Şok Oldum :(
Benim Evde Kapı Açılacak Birisi Girecek Varya Ben Düşer Bayırlırım Oraya :(

Ypirgon

Kayıtlı Kullanıcı
selam kardeşlerim daha henüz 3,4 gün geçti olayın üzerinden...çok yorucu ve hastalıklı bir günün ardından gece uykuya dalmadan önce kendi kendime dedim ki"Allah'ım beni affet bu sabah sanırım namaza kalkamayacak kadar yorgunum ama uyanır uyanmaz kazasını kılacağım"diye...ve hemen akabinde cep telefonumun saatini kapattım. ne oldu biliyormusunuz namaz vakti geldiğinde cep telefonum kendi kendine çalmaya başladı...afallamıştım baktım saat hala kapalı komutunda...nasıl olur bu diye uzun uzun düşündüm ama hala açıklamasını bulmuş değilim ve o gün son oldu iki elim kanda da olsa namazımı asla kazaya bırakmayacağım...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt