€bru;683237' Alıntı:es-selamün Aleyküm Tüm Temiz Kalplere Gönülden Selam Olsun Izninizle Bende Komik Bir Olayı Anlatmak Istiyorum.
8.sınıf öğrencisiydim.dersimiz Beden Eğitimiydi.kız Arkadaşlarımla Bahçedeydik.yaz Günüydü.topla Oyunlar Oynuyorduk.eğlenceliydi Açıkcası...neyse..bahçenin Etrafı Demir Parmaklıklarala çevriliydi.ben Demirlerin Ardından Birinin Bizi Izlediğini Farkettim.evet Yanılmamıştım Bir Abimiz Ağzında Sigarasını Tüttüre Tüttüre Bizi Izliyordu.arkadaşlarımı Uyardım.bulunduğumuz Ortamdan Başka Bir Yere Gidelim Diye..komik Bir Arkadaş Vardı Işi Cıvıklığa Vurmasın Diye Söylememiştik ısrar Ettim Bizimle Gelmedi Tabi Abi Bizi Halen Izliyordu Sonra Bu Arkadaşımız Potaya Topu Attı Topta Potatan Nasıl Sektiyse Anlamadım Bizi Izleyen Adamın Ağzına Değdi Sigara Adamın Ağzına Girdi Ama Nasıl Anlatamam çok Komikti Tabi Beni Herkes Ağır Biri Olarak Tanıdığı Için Kahkahada Atamıyorum çok Komik Bir Durumdu Açıkcası...
ve Aleykümselam Kardeşim Paylaşimin Icincoki Teşekkür Ederim Allah Razi Olsun Yalniz Bişi Takildi Kafama O Adam Sonra Ne Yapti Sessizce Gittimi Oradan Rabbime Emanet Olçun Selam Ve Dua Ile Kalin