ysmnkaos
Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam..
kesinlikle haklısınızz.
musibet_hayır denklemi hep vardır zaten...
ALLAHA EMANET OLUNUZ..
kesinlikle haklısınızz.
ALLAHA EMANET OLUNUZ..
aleykümselam..
kesinlikle haklısınızz.
ALLAHA EMANET OLUNUZ..
Sağolasin Kardesim önerini Dikkate Alacağim A.e.o.
ben anlamadım. bir kedinin anneannesini nerden buldunuz hadi buldunuz diyelim onun annaanne olduğuna nasıl kanaat getirdiniz?ne diyim ne denir bilmiyorum ki..SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BİR GÜN BİR KEDİ YAVRUSU TEK GÖZÜ KÖR AYAĞI TOPAL YAVRUYU ALDIM BESLEDİM BÜYÜDÜ İKİ YAVRUSU OLDU YARULAR BÜYÜDÜ BİRİNİN 4 TANE YAVRUSU OLDU AMA YAVRULARI EMZİRMİYODU NE YAPTIKSA EMZİRMİYODU YAVRULAR EMERKEN BAĞIRIYOR KACIYODU SONUNDA YAVRULARI ANNE ANNESİNİN YANINA GÖRÜRDÜK ANNEANNESİ ONLARI EMZİRDİ VE BİRMÜHTET SONRA TEKER TEKER ÖLDÜLER ANNESİ AMA HALA YAVRULARINI ARIYO HERGÜN BAĞIRA BAĞIRA DOLANIYA YAVRULAR ÖLELİ 1 AY OLDU BİZ ONU DUYUN CAK COK ÜZÜLÜYORUZ ALLAHA EMANET OLU KARDEŞLERİM
bunuda anlamadım şimdi örümceğin üzerine alnınızımı koydunuz ne oldu öldümü?S.A KARDEŞLERİM CUMA NAMAZINDA NE OLDU ONU YAZAYIM NAMAZDA SÜNNETTEN SONRA OTURDUK VE HOCAYI DİNLİYORUZ BİRTANE ÖRÜMCEK GELDİ TAM ÖNÜMDE DURDU O BANA BAKI YO BEN ONA TAKİ HOCA HUBEYİ BİTİRDİ BİYEREDE GİTMİYO FARZA KALKARKEN ÖRÜMCEGE ELİMLE İTTİM ODA YANIMDA PALABIYIKLI KALIPLI Bİ ADAMIN ÖNÜNE GİTTİ ADAM BANA TERS TERS BAKTI NEYSE FARZI KILARKEN ÖRÜMCEK TEKRAR BENİM AYAĞIMIN ÜZERİNDE GEZMEYE BAŞLADI BEN NAMAZI UNUTTUM ARTIK ÖRÜCEĞİN KORKUSU YANIMDAKI ADAMIN KORKUSU NAMAZ FELAN KALMADI SONUNDA ÖRÜMCEK PANTOLUNUMUN İCİNE GİRDİ VE BEN AYAĞAKALKARKEN AYAĞIMI YERE VURDUM ODA CIKTI AMA SANKI BANA İNAT EDER GİBİ ÖNÜME KAFAMI KOYDUĞUM YERE GELDİ DURDU ARTIK DOYANAMADIM KAFAMI ÖREMCEĞİN ÜZERİNE KOYDUM SANRA CIKIŞTA YANIMDAKİ ADAM BANA BİDAKİKA DEDİ EYVAH DAYAK YİCEĞİZ BİRDE DEDİM VE ADAM KARDEŞİM NE UĞRAŞTIN O ÖRÜMCEKLE ALIP DIŞARI ATSAYDIN OLURU BENDE KORTUM DEDİ NEYSE BİR CUMA BÖYLE GECTİ İNŞALLAH ALLAH KABUL EDER A.E.O. B)B)B)B)
ben anlamadım. bir kedinin anneannesini nerden buldunuz hadi buldunuz diyelim onun annaanne olduğuna nasıl kanaat getirdiniz?ne diyim ne denir bilmiyorum ki..
yaklaşık 5 yıl önce idi...
markete gitmiştim, ve çıktığımda poşetimi unuttuğumu farketmiş ve kendime kızarak içeri
girip poşetimi alıp, eve doğru ilerlerken...
tam 4-5 mt ötemde, büyük bir gürültü ile 5. kattan pencere komple yola yıkıldı...
ve ben sadece üzerime sıçrayan cam kırıklarının şokundaydım,,,
birkaç saniyelik bir kurtuluş...
ama tabii "kadere iman " burada devreye giriyor ve hala yaşıyorum...
bunuda anlamadım şimdi örümceğin üzerine alnınızımı koydunuz ne oldu öldümü?
Allah şifalar versin hikmetinden sual olunmaz derler ya...S.A .MART 2007 ARKADAŞLAR İLE MAÇ EDERKEN SON DAKİKADA BİR POZİSYONDA DÜŞÜP EL BİLEĞİMİ İNCİLTTİM FAZLA BİR SIKINTI VERMİYORDU İŞ YERİMİZ 20 GÜN KADAR SONRA TOPLU OLARAK 1 AYLIK İZİNE ÇIKTIK BU BOŞLUKTA HASTAHANEYE GİDİP BİLEĞİMİN FİLİMİNİ ÇEKTİRİRKEN BİRDENBİRE ? AKLIMA BABAMIN ve AĞABEYİMİN AKCİĞER KANSERİNDEN VEFAT ETTİĞİ ve BU HASTALIĞIN İRSİ BİR TARAFI OLDUĞU AKLIMA GELDİ HEMEN BİRDE AKCİĞER FİLİMİ ÇEKTİRİP DURUMU DOKTORA ANLATTIKTAN SONRA DOKTOR TAMOGRAFİ İSTEDİ ÇEKTİRDİM DOKTORUM CİĞERLERİMİN SAĞLAM OLDUĞUNU FAKAT ? SENDE KALP HASTALIĞI VAR DEDİ BİR ANDA ŞAŞIRDIM KALDIM BU GÜNE KADAR HİÇ BİR ŞEKİLDE SAĞLIK PROBLEMİM OLMAMIŞ GAYET SAĞLIKLI BİRİ İKEN BİR ANDA KALP HASTALIĞI İLE KARŞILAŞMIŞ OLDUM TAHLİLLER EKO TEE ANJİO DERKEN AĞUSTOS AYINA GELDİK ÇIKAN SONUÇ KALPTE DOĞUŞTAN BİR DELİK ve ACİL AMELİYAT YÜCE ALLAHIM BENİ ÖYLE BİR YÖNLENDİRDİKİ NE İÇİN HASTAHANEYE GİTTİM NE ÇIKTI AĞUSTOS AYININ 20 SİNDE AMELİYAT OLDUM ŞU ANDA İYİLEŞME SÜRECİNDEYİM ve BU HASTALIĞI TAM ZAMANINDA BANA GÖSTEREN YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN veİŞTE BENİMDE BAŞIMDAN GECEN TAZE İLĞİNÇ BİR OLAY ZANNEDİYORUM ALLAH'A EMANET OLUN.
ha tamam anladım şimdi kusura bakmayın gerçekten anlamadığım için soruyorum Hakkınızı helal edin.selamün aleyküm kardeşim bu kedi yavru iken benim kızım aldı ve büyüttü 5 senedir hala bizde ve şu an kapının önünde bendiyeyim 20 sende 30 kedi var
ve coğu bu kedinin yavrusu torunu anladın şimdi anlamadığını tektar sor a.e.o.
s.a. kardeşim sizce ne olur ben size buraktım bunda anlamayacak bir durum göremedim ben a.e.o.
niye kızıyosunuz ki anlamamış olamazmıyım. siz bildiğiniz ve yaşadığınız bir olayı anlatıyorsunuz bende yaşamadığım bir oalyı okuyarak anlamaya çalışıyorum hayratsiniz yani. sormam bir daha
sakin olun savaşta cenkte falan değiliz.ben sorularıma dikkat ederek yazdım sizde cevap verirken dikkat edin. bilmediğim bir şeyi öğrenmek için sordum niye celalleniyosunuz.ne olursa olsun artık örümcekle falan ilgilenmiyorum.s.a. ben kızmıyorum ben size soruyorum bir kafa bir örümceğin üzerine konursa ne olur sizce evet hayrete gelince herşey hayrettir herkes hayrettir sorun ben kızam ama biraz sorularınıza dikkat edin a.e.o.
salamun aleykum
bende anlatayım bir tane başımdan geçen olayı:
bir kere köydeydik benim küçük bir tane yeğenim var onunla gece bitane komşumuzun kızını evine götürdük,neyse biz geri dönüyoruz onümüze bir kadın çıktı ama yol çok ıssızdı sonra biz korkuyoruz ama belli etmiyoruz bizim eve giden yol ayrımından biz ayrıldık o kadın dümdüz ilerledi yoluna sonra döndü bize bir havladı biz korkudan ne yapacağımızı şaşırdık...
ondan sonra gece değil dışarı çıkmak tek başıma yalnız odaya bile gidemiyorum.