Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAŞINIZDAN GECEN İLGİNC OLAYLAR (2 Kullanıcı)

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de başıma gelen talihsiz bir olayı anlatim arkadaşlar...
Akdeniz tıp fakültüsenide bir arkadaşla buluşacaktık fakülte okadar büyükki ben buluşacağımız yeri bulamadım birilerine sordum bana tüp geçitten geçersen bulursun dediler neyse tüp geçitten girdim yanlış yerden çıkmışım otapark gibi bir yere çıkmışım...:(neyse tavafuk orada 2 tane kendilerince çok şık modern giyimli bayan vardı..(pardon 2. kat b-blok nerede diye gayat düzgün bir şekilde sordum....)bana verilen cevap aynen şöyle( SEN KAPALISIN YA SEN VE SENİN GİBİLER HERŞEYİ DAHA İYİ BİLİR...BU ÜLKEYİ SİZİN GİBİLER MAHVETTİ ÇAĞDAŞ BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ GERİCİLER.. VE AĞZA ALINMAYACAK BİR SÜRÜ ŞEYYY...:A )adeta şoka uğradım nası cevap vericeğimi şaşırdım hiç beklemediğim bir tepkiydi çünkü:( onlara sadece sizin seviyenize inmeyeceğim dedim...ne sölesem de boştu ...onları Allaha havale ediyorum Allah hidayete erdirsin bizlerin de yardımcısı olsun inşaallah...

evet halkısın meltem sorulan soruya düzgün cevap vermeyenın seviyesine inilmemeli. iyi söylemişsin.o yip insanlarla her an karşı karşıyayız. Allah onlara karşı sabır versin bizlere. onlarada anlayış ve hidayet tabi.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
evet halkısın meltem sorulan soruya düzgün cevap vermeyenın seviyesine inilmemeli. iyi söylemişsin.o yip insanlarla her an karşı karşıyayız. Allah onlara karşı sabır versin bizlere. onlarada anlayış ve hidayet tabi.

s.a. kardeşim diyorum her seherde ve selamımıda eksik etmiyoru bana soru sordunuz bende cevabını verdim ve biraz daha dikkatli olalım dedim soracak o kadar cok şey varken senin sorduğun sorumu ve bu konuyu lütfen burada kapayalım rica ediyorum a.e.o.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de başıma gelen talihsiz bir olayı anlatim arkadaşlar...
Akdeniz tıp fakültüsenide bir arkadaşla buluşacaktık fakülte okadar büyükki ben buluşacağımız yeri bulamadım birilerine sordum bana tüp geçitten geçersen bulursun dediler neyse tüp geçitten girdim yanlış yerden çıkmışım otapark gibi bir yere çıkmışım...:(neyse tavafuk orada 2 tane kendilerince çok şık modern giyimli bayan vardı..(pardon 2. kat b-blok nerede diye gayat düzgün bir şekilde sordum....)bana verilen cevap aynen şöyle( SEN KAPALISIN YA SEN VE SENİN GİBİLER HERŞEYİ DAHA İYİ BİLİR...BU ÜLKEYİ SİZİN GİBİLER MAHVETTİ ÇAĞDAŞ BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ GERİCİLER.. VE AĞZA ALINMAYACAK BİR SÜRÜ ŞEYYY...:A )adeta şoka uğradım nası cevap vericeğimi şaşırdım hiç beklemediğim bir tepkiydi çünkü:( onlara sadece sizin seviyenize inmeyeceğim dedim...ne sölesem de boştu ...onları Allaha havale ediyorum Allah hidayete erdirsin bizlerin de yardımcısı olsun inşaallah...

selamün aleyküm kardeşim başından gecen bu olayı bizimle paylaştığın icin allah razı olsun doğru yapmışsın onarı allaha havale edelim allah gönlünüze göre verir inşallah rabbime emanetsiniz

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşim diyorum her seherde ve selamımıda eksik etmiyoru bana soru sordunuz bende cevabını verdim ve biraz daha dikkatli olalım dedim soracak o kadar cok şey varken senin sorduğun sorumu ve bu konuyu lütfen burada kapayalım rica ediyorum a.e.o.
as.bana kardeşim demek zorunda değilsiniz başta kardeşim diyerek sonunda iynenizi batırcaksanız kardeşliğinizi kabul etmiyorum ben.siz niye üstünüze alındınız anlamadım.ben meltemin yazdığına cevap verdim bu tip olaylar benimde çok başıma geliyor aynı nedenden dolayı bizde aşağılanıp hor görülüyüruz.pişmanım sizin yazdıklarınızı okuduğuma sadece sormuştum bu kadar abartacak ne var anlamadım. tartışmak istemiyorum sizinle.selametle

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
evet sıra bende:evet
2.sınıfa gidiyordum annele beraber çarşıya çıkmıştık.tabiki küçük olmamdan dolayı annem elimi utuyordu yerde şişkince bir çikolata poşeti gördüm çocuklupun verdiği bir merakla annein elini bırakıp poşedi bakmaya gittim annem o sırada kayboluverdi tabi.ben bir kuyumcunun camına yapışıp ağlamaya başladım.(o zamanlar kuyumcuya gümüşhane derdim altın -gümüş bağlantısından olsa gerek:K)
neyse bir kadın beni karakola götürdü ALLAHrazı olsun akıl ya işte babamın iş yerinin telefonunu biliyordum arayıphemen babama haber verdiler.anneme götürdüklerinde sanki o kadın programlarındaki buluşma anını yaşadım gözyaşları uzun sarılmalar felan.
:mad:ve hala o çikolata poşedi konuşuluyor aradan 14 sene geçmesine rağmen.
çikolata poşedi dolumuydu diye sorarsanız malesef boştu.ona üzülmemde cabası tabi:K

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
evet sıra bende:evet
2.sınıfa gidiyordum annele beraber çarşıya çıkmıştık.tabiki küçük olmamdan dolayı annem elimi utuyordu yerde şişkince bir çikolata poşeti gördüm çocuklupun verdiği bir merakla annein elini bırakıp poşedi bakmaya gittim annem o sırada kayboluverdi tabi.ben bir kuyumcunun camına yapışıp ağlamaya başladım.(o zamanlar kuyumcuya gümüşhane derdim altın -gümüş bağlantısından olsa gerek:K)
neyse bir kadın beni karakola götürdü ALLAHrazı olsun akıl ya işte babamın iş yerinin telefonunu biliyordum arayıphemen babama haber verdiler.anneme götürdüklerinde sanki o kadın programlarındaki buluşma anını yaşadım gözyaşları uzun sarılmalar felan.
:mad:ve hala o çikolata poşedi konuşuluyor aradan 14 sene geçmesine rağmen.
çikolata poşedi dolumuydu diye sorarsanız malesef boştu.ona üzülmemde cabası tabi:K

ve aleyküm selam kardeşim başından gecen bu olayı bizimle paylaştığın icin allah razı olsun ya paket dolu bari olsaydı bu cektiğinize değerdi belki rabbime emaner olun kardeşim

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim başından gecen bu olayı bizimle paylaştığın icin allah razı olsun ya paket dolu bari olsaydı bu cektiğinize değerdi belki rabbime emaner olun kardeşim
ecmain olsun cevdet abim sğolB)
merak etme dolusunu aldılar zaten:K:G:H

yames

Kayıtlı Kullanıcı
sıra bende

sıra bende

bende anlatayım
birgün üniversite 3 sınıftayım.ben ve rakadaşım emel bir yerden geliyorduk.kaldırımın üstünde oturmuş bir anne 3 çocuk gördük ama her hallerinden belliydiki zor durumdalar.biz bunlarala konuşmaya başladık kadın anlatmaya başladı 3 aylık ev kirasını ödeyemedikleri için ev sahibi evden atmış....aç ve açıkta kalmışlar.biz aldık bu aileyi evimize götürdük..tabi bu arad ben ve emel bilgisayar almak için para biriktiriyoruz benim 300 emelin ise 450 ytl si var.biz arkadaşlara haber saldık aramızda para toplayıp bu aileye yardım edelim diye ama kimse yanaşmadı buna.ben ve emel o paraları çekip gidip ailenin kira borcunu ve bir kısmını peşin ödedik.sonra markete gittik ve aklınıza ne gelirse fazla fazla aldık.para bitti ve gitti dedik bilgisayar.....aradan yaklaşık bir hafta falan geçti emel bakanın önünden geçerken bakıyım demiş belki babam yatırmıştır hesaba bakmışki 800 ytl var babasını aramış daha bişey demeden babası demişki kızım aklımda sana cumaya yatıracam emel birşey demedn kapamış tlf nu ve o paranın kaynağını bulabilmek için tüm aileyi aradı yok kimse yatırmamaışki kimse o miktar yatırmaz.o sıralardada bende ve gelmiştim bitirme tezim için araştırma yapmaya mta dan çıktım hemen önünde vakıf bank atm si vardı bakıyım dedim varmı bişey çekeyim diye birde baktım ki 600 ytl de bende var maraşa döndükten sonra emelin olayındanda haberim oldu.......ikimiz de çok şaşırdık sizce ne olabilir?

cevdet abi nasılsın ?allaha emanet ol abicim

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
bende anlatayım
birgün üniversite 3 sınıftayım.ben ve rakadaşım emel bir yerden geliyorduk.kaldırımın üstünde oturmuş bir anne 3 çocuk gördük ama her hallerinden belliydiki zor durumdalar.biz bunlarala konuşmaya başladık kadın anlatmaya başladı 3 aylık ev kirasını ödeyemedikleri için ev sahibi evden atmış....aç ve açıkta kalmışlar.biz aldık bu aileyi evimize götürdük..tabi bu arad ben ve emel bilgisayar almak için para biriktiriyoruz benim 300 emelin ise 450 ytl si var.biz arkadaşlara haber saldık aramızda para toplayıp bu aileye yardım edelim diye ama kimse yanaşmadı buna.ben ve emel o paraları çekip gidip ailenin kira borcunu ve bir kısmını peşin ödedik.sonra markete gittik ve aklınıza ne gelirse fazla fazla aldık.para bitti ve gitti dedik bilgisayar.....aradan yaklaşık bir hafta falan geçti emel bakanın önünden geçerken bakıyım demiş belki babam yatırmıştır hesaba bakmışki 800 ytl var babasını aramış daha bişey demeden babası demişki kızım aklımda sana cumaya yatıracam emel birşey demedn kapamış tlf nu ve o paranın kaynağını bulabilmek için tüm aileyi aradı yok kimse yatırmamaışki kimse o miktar yatırmaz.o sıralardada bende ve gelmiştim bitirme tezim için araştırma yapmaya mta dan çıktım hemen önünde vakıf bank atm si vardı bakıyım dedim varmı bişey çekeyim diye birde baktım ki 600 ytl de bende var maraşa döndükten sonra emelin olayındanda haberim oldu.......ikimiz de çok şaşırdık sizce ne olabilir?

selamün aleyküm kardeşim inan okuyunca ne yazacağımı şaşırdım ve cok duygulandım allah razı olsun yaptığınız hayırdan esas mükafatı öbür tarafta alırsınız inşallah kardeşim iyiyim allah razı olsun ve senin gibi bir kardeşimiz olduğu icin cok seviniyorum hakkını helal et kardeşim benden yana helal olsun rabbime emanetsin kardeşim benim

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
bende anlatayım

ablam yazını gözlerim şaşkın ve yaşlı okudum ALLAH c.c. arzı olsunki olmuş zaten sizin yaptığınıı iki katını vermiş size siz nefsinize yenik düşüp o aleyi orda bırakmayıp bir de üstüne belki yemeden içmeden üzerinize bşey almadan birktirdiğiniz parayı onlar için feda etmişsiniz rabbim de sizin içi bunu heda etmiş.selam ve dua ile

yames

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim inan okuyunca ne yazacağımı şaşırdım ve cok duygulandım allah razı olsun yaptığınız hayırdan esas mükafatı öbür tarafta alırsınız inşallah kardeşim iyiyim allah razı olsun ve senin gibi bir kardeşimiz olduğu icin cok seviniyorum hakkını helal et kardeşim benden yana helal olsun rabbime emanetsin kardeşim benim

abim allah senden de razı olsun.rabbim iki cihanda güldürsün seni.keşke yaradn bana verse bende fakirlere dağıtsam.onların yüzlerinin güldüğünü görmek bile o kadar çok mutlu ediyorki beni anlatamam.abi dua nı eksik etme yeter.......benden yanada hoş helal olsunki senin hakkın var üzerimde benim yok..allaha emanet ol abicim

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com

hani ben onlarla ağız dalaşına girsem daha çok üstüme gelicekler olay farlklı boyutlara ulaşıcak..doğru söylüyorsun bu tip olaylarla çok sık karşılaşılıyor...zaten bu başıma gelen ilk değil bu gidişle de son da olmayacak...neyse rabbim hepimizin yardımcısı olsun selamve dua ile...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşim yames kardeşimiz mabet bekcisi sana mesaj yazdı bir ön sayfa geride kaldı görmedin galiba allaha emanet ol kardeşim

yames

Kayıtlı Kullanıcı
ablam yazını gözlerim şaşkın ve yaşlı okudum ALLAH c.c. arzı olsunki olmuş zaten sizin yaptığınıı iki katını vermiş size siz nefsinize yenik düşüp o aleyi orda bırakmayıp bir de üstüne belki yemeden içmeden üzerinize bşey almadan birktirdiğiniz parayı onlar için feda etmişsiniz rabbim de sizin içi bunu heda etmiş.selam ve dua ile

mabet bekçisi kardeşim allah senden razı olsun
dedim ya
keşke
olsa
hep yapsam
gerçi
maaş alınca pek bişey kalmıyor
feda
olsun rabbimin yoluna
onların mutlu olduğunu görmek herşeyden önemli...allaha emanet ol

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
mabet bekçisi kardeşim allah senden razı olsun
dedim ya
keşke
olsa
hep yapsam
gerçi
maaş alınca pek bişey kalmıyor
feda
olsun rabbimin yoluna
onların mutlu olduğunu görmek herşeyden önemli...allaha emanet ol
KARDEŞİM BENİM ECMAİN OLSUN BENDE ÖĞRENCİYİM BURS VERMEK İSTİYORUM ELİME ÇOK DÜZENLİ PARA GEÇMİYOR AMA OLSUN .O KADAR GÜNDEMDE OLMAYAN MASRAFLAR ÇIKIYOR Kİ BİR TÜRLÜ BU İSTEĞİN GERÇEKLEŞMİYOR.
RAHMAN A EMANET OLUN İNŞALLAH

RiSaLei-NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.powereglence.com
selamgifyf5.gif

Geçen sene bizim evin tam karşısındaki sokakta ev göçtü kendiliğinden ve çok korktuk bir tek kediyi kurtarmak için adam kendini feda etti Allah rahmet eylesin haberlerde mutlaka görmüşsünüzdür
selam ve duayla kalın

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamgifyf5.gif

Geçen sene bizim evin tam karşısındaki sokakta ev göçtü kendiliğinden ve çok korktuk bir tek kediyi kurtarmak için adam kendini feda etti Allah rahmet eylesin haberlerde mutlaka görmüşsünüzdür
selam ve duayla kalın

aleyküm selam kardeşim paylaşımın icin allah razı olsun allaha emanet olun kardeşim

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALLEYKÜM KARDEŞLERİM BAŞINIZDAN GECEN İLGİNC OLAYLARI PAYLAŞMAK İSTERMİSİNİZ BENİM BAŞIMDAN GECEN OLAYLARDAN BİRİ 1999 GÖLCÜK DEPREMİ BİZİM EVİN YANINDA YENİ YAPILAN BİNALAR VARDI İCİNDE İŞCİLER VARMIŞ O GECE GİDECEKLERMİŞ ARABA BULAMAMIŞLAR GİTMEMİŞLER KALMIŞLAR VE DEPREM OLDU BEN ORADAN GECERKEN BİR TIK TIK SES DUYDUM SORDUM BURADA İNSAN VARMIDİYE YOK DEDİLER BİR GÜN SONRA YİNE ORADAN GECERKEN TEKRAR DUYDUM SONRA KURTARMA EKİPLERİNE HABER VERDİM GELDİLER ORAYI KAZDILAR SESİ ONLARDA DUYDULAR ÜCGÜN SONUNDA BİR KİŞİ KURTARDIK YEDİ KİŞİ VARMIŞTI HEPSİDE SAĞİMİŞTİ BEKLEYE BEKLEYE SIKILMŞLAR ARALARA GİRMİŞLER VE SIKIŞMIŞLAR BİR KİŞİ KUTTARDIK ALLAHA ŞÜKÜR ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM B)B)B)B)
Allah senden razi olsun guzel kardesim,Rabbim sana bir kac kisiyi kurtarma serefini bahsetmis,dilerim iki dunya da da mutlu ve saglikli olursun.Allah a emanet ol.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt