Ben de başıma gelen talihsiz bir olayı anlatim arkadaşlar...
Akdeniz tıp fakültüsenide bir arkadaşla buluşacaktık fakülte okadar büyükki ben buluşacağımız yeri bulamadım birilerine sordum bana tüp geçitten geçersen bulursun dediler neyse tüp geçitten girdim yanlış yerden çıkmışım otapark gibi bir yere çıkmışım...neyse tavafuk orada 2 tane kendilerince çok şık modern giyimli bayan vardı..(pardon 2. kat b-blok nerede diye gayat düzgün bir şekilde sordum....)bana verilen cevap aynen şöyle( SEN KAPALISIN YA SEN VE SENİN GİBİLER HERŞEYİ DAHA İYİ BİLİR...BU ÜLKEYİ SİZİN GİBİLER MAHVETTİ ÇAĞDAŞ BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ GERİCİLER.. VE AĞZA ALINMAYACAK BİR SÜRÜ ŞEYYY...:A )adeta şoka uğradım nası cevap vericeğimi şaşırdım hiç beklemediğim bir tepkiydi çünkü onlara sadece sizin seviyenize inmeyeceğim dedim...ne sölesem de boştu ...onları Allaha havale ediyorum Allah hidayete erdirsin bizlerin de yardımcısı olsun inşaallah...
evet halkısın meltem sorulan soruya düzgün cevap vermeyenın seviyesine inilmemeli. iyi söylemişsin.o yip insanlarla her an karşı karşıyayız. Allah onlara karşı sabır versin bizlere. onlarada anlayış ve hidayet tabi.