s.aleyküm Cevdet Kardeş..
Benim Başıma Neler Geldi Bir Bilsenizzz Ahhhhhhhhhhhhh..........
Cin Musallatı ( Kafir Cinler Gizli Olarak Rahatsız Eder)
Uykusuzluk
Karabasan
Aniden Sıçrama
Sinirlenme
Uyuşukluk
Korku
Hangi Birisini Anlatayım... Ama Hocaya Gittik Sağolsun Düzeldim 2 Ile 4 Ay Içerisinde Hiç Birşey Kalmayacak Dedi Hoca...
Allah'a Emanetsiniz
allahın rahmeti üzerinize olsun ben hanımı uçakla izmire göndermek için şirketin servisine bindim servis sıkışıktı valizimizi bir köşeye sıkıştırdılar başka bir yolcu o valizi kaldırayım derken tutacağını kopardı ben gayet sakin kardeşim herkes kendi işi ile uğraşsın dedim adam küplere bindi biraz tartıştık sonra uzatmayayım hanım izmirde hava alanında valizini beklerken en son hanımın valizi ve o adamın valizi gelmiş hanım bakmış adam birilerine bağırıp çağırıyor .biraz yaklaşmış ve bakmışki adamın valıiz param parça olmu malzemeleri dağılmış.(ilahi adalet budur )belki basit bir olay ama ben çok etkilenmiştim İlahi adalet
abı ben buraya uygun bir olayı bizim için ayıracak beş dakkanız varmı formuna yazdım(bugün cenazede gördüğüm diye)ona bir bakıp yorumlarmısın?cevdet 71 abi bi zamet.
SELAMUNALEYKÜM cevdet kardeşim...
bugün sana söylediğimi iletirmisin
€bru;683237' Alıntı:Es-Selamün Aleyküm tüm temiz kalplere gönülden selam olsun izninizle bende komik bir olayı anlatmak istiyorum.
8.sınıf öğrencisiydim.Dersimiz Beden Eğitimiydi.Kız arkadaşlarımla bahçedeydik.Yaz günüydü.Topla oyunlar oynuyorduk.Eğlenceliydi açıkcası...neyse..Bahçenin etrafı demir parmaklıklarala çevriliydi.Ben demirlerin ardından birinin bizi izlediğini farkettim.Evet yanılmamıştım Bir abimiz ağzında sigarasını tüttüre tüttüre bizi izliyordu.Arkadaşlarımı uyardım.Bulunduğumuz ortamdan başka bir yere gidelim diye..Komik bir arkadaş vardı işi cıvıklığa vurmasın diye söylememiştik ısrar ettim bizimle gelmedi tabi abi bizi halen izliyordu sonra bu arkadaşımız potaya topu attı topta potatan nasıl sektiyse anlamadım bizi izleyen adamın ağzına değdi sigara adamın ağzına girdi ama nasıl anlatamam çok komikti tabi beni herkes ağır biri olarak tanıdığı için kahkahada atamıyorum çok komik bir durumdu açıkcası...
selamün Aleyküm.eşim Ve Ben Ankaradan,95 Yılının Ekim Ayında Antalya,ya Babamın Sağlığı Için Yerleşmek Zorunda Kaldık.allahın Taktiratıdır Ki,babacım 3 Ay Sonra Vefat Etti.ben10 Yıllık Evliydim,çocugumuz Olmamıştı.sonra Burada Spor Mağazası Açtık.babamın ölümünden 3 Ay Sonra.ben Ve Başka Magaza Sahibi Iki Arkadaşla Bizim Mağazada Otururken,mağazanın Kapı Eşigin,de Yaşlı üzerinde Açık Kahverenği Pardüse.elinde Bir Sopa Bulunan Bir Amca Geldi.elindeki Sopayı Bana Uzatarak şu An Senin Hacda Kurbanın Kesiliyor Yıllardır çok Istediğin çok Mutlu Olacağın Bir Murasın Için Dedi.tabiki Bende Inanılmaz Bir Heyecan.bana Yine Dönerek Kurbanının Kabulolması Için, Biraz Içinden Ne Kadar Geliyorsa Para Ver,dedi Bende Kasayı Açıp Az Bir Miktar Para Verdim.ama Amcaya ısrarla Içeri Girmesini Bir çayımı Içmesini ısrar Ettikçe Kabul Etmedi.diğer Arkadaşım Da Bir Heyecanla Banada Birşeyler Dermisin,amca Dediği Vakit Amca Elindeki Sopayı O Arkadaşıma Uzatarak,ben Dilenci Deyilim,dedi.yaşlı Amca Hemen Arkasın,dan Dönüp çıktı.arkadaşım,şok Olmuştu Dönüp Bize Benim Içimden öyle Geçirdiğimi Nerden Bildi Dedi.bende Bir An şaşırdım Tabiki Ve O An Hemen Fırlayıp Arkasından Baktım.sanki Amca Kuş Olup Uçmuştu.gözden Kaçırmam Mümkün Deyildi.arkadaşımın Içindekini Nasıl Bilebilirdi.dükkan Sahibi Olduğumuda Bildi.çünkü Kasadan Içinden Ne Geliyorsa Demişti.orada Hiç Kimse Benim çocuğumun Olmadığını Bilmiyordu,çünki Orada Daha Yeniydik.bu Olaydan 2 Ay Sonra Hamile Kaldım.hala Etkisindeyim,bu Olayın.gerçekten Sırağan Dışı Bir Olaydı Benim Yaşadığım.bende Sizlerle Bunu Paylaşmak Istedim,kardeşim.allah Herkezin Muradını Versin.allaha Emanet Olun.
bnde Sizinle Gece Yatarken Olan Bir Olayımı Anlatıcam
Cuma Gecesiydi Heralde Bnde 2 Tane Yazılıdan çıkmıştım Dershane Dende Gelmiştim çok Yorgundum Onun Için Yatağa Girip Hemen Uyumaya Başladım Duamı Okumayı Unutmuştum Vede çok Ilginç Rüyalar Gördüm Ondan Sonra Böle Bir Gördüğüm Rüya Bi Ileri Bi Geri Sarılmaya Başladı Sanki Rüyam Video Gibi Ileri Geri Oldu Ondan Sonra Içime Bir Titreme Geldi Ama Nasıl Bir Titreme Konuşamıyorum Elimi Kolumu Oynatamıyorum Anne Dicem Diyemiyorum Yani Hiç Bişi Yapamıyorum Ondan Sonra Bn Içimden Bismillahirrahmanirrahim Der Demez Anında O Titreme Gitti Ama Nasıl Korktum Anlatamam Başka Zamanlar Ara Sıra Hep Titreme Geldiğinde Besmele çekince Anında Gidiyor Ama Neden Titreme Geliyor Onu Anlayamadım Beni Aydınlatırmısınız :s
s.a Bende 99 Da Sakaryadaydım Deprem Zamanında 6 Yasındanda Olduğumdan çok şey Hatırlamıyorum Ama Kan Revan Içindeki Insanların Halini Hic Unutamam Balkonlardan Atlıyanlar Mı Dersiniz Bina Tam Ortadan 2 Ye Ayrılmış Mı çok Tuhaftı O Gün Zengin Fakir Hep Bi Aradaydık O Gün Herkes Eşitti Allah A şükür Burnumuz Bile Kanamadan Atlattık O Günü........