Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAŞINIZDAN GECEN İLGİNC OLAYLAR (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ŞU AN AKLIMA BİŞİ GELMEDİ SİZİN VARSA YAZI RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim hayılı akşamlar

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm Cevdet Kardeş..

Benim Başıma Neler Geldi Bir Bilsenizzz Ahhhhhhhhhhhhh..........:(:(:(

cin musallatı ( Kafir cinler gizli olarak rahatsız eder)
uykusuzluk
karabasan
aniden sıçrama
sinirlenme
uyuşukluk
korku

hangi birisini anlatayım... ama hocaya gittik sağolsun düzeldim 2 ile 4 ay içerisinde hiç birşey kalmayacak dedi hoca...

Allah'a Emanetsiniz

u.balci

Kayıtlı Kullanıcı
allahın rahmeti üzerinize olsun ben hanımı uçakla izmire göndermek için şirketin servisine bindim servis sıkışıktı valizimizi bir köşeye sıkıştırdılar başka bir yolcu o valizi kaldırayım derken tutacağını kopardı ben gayet sakin kardeşim herkes kendi işi ile uğraşsın dedim adam küplere bindi biraz tartıştık sonra uzatmayayım hanım izmirde hava alanında valizini beklerken en son hanımın valizi ve o adamın valizi gelmiş hanım bakmış adam birilerine bağırıp çağırıyor .biraz yaklaşmış ve bakmışki adamın valıiz param parça olmu malzemeleri dağılmış.(ilahi adalet budur )belki basit bir olay ama ben çok etkilenmiştim İlahi adalet

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm Cevdet Kardeş..

Benim Başıma Neler Geldi Bir Bilsenizzz Ahhhhhhhhhhhhh..........:(:(:(

Cin Musallatı ( Kafir Cinler Gizli Olarak Rahatsız Eder)
Uykusuzluk
Karabasan
Aniden Sıçrama
Sinirlenme
Uyuşukluk
Korku

Hangi Birisini Anlatayım... Ama Hocaya Gittik Sağolsun Düzeldim 2 Ile 4 Ay Içerisinde Hiç Birşey Kalmayacak Dedi Hoca...

Allah'a Emanetsiniz

ve Aleyküm Selam Kardeşim Bizlerle Paylaştiğiniz Icin Cok Teşekkür Ederim Inşallah Tez Zamanda Düzelirsin Kardeşim Dualarimiz Sizinle Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
allahın rahmeti üzerinize olsun ben hanımı uçakla izmire göndermek için şirketin servisine bindim servis sıkışıktı valizimizi bir köşeye sıkıştırdılar başka bir yolcu o valizi kaldırayım derken tutacağını kopardı ben gayet sakin kardeşim herkes kendi işi ile uğraşsın dedim adam küplere bindi biraz tartıştık sonra uzatmayayım hanım izmirde hava alanında valizini beklerken en son hanımın valizi ve o adamın valizi gelmiş hanım bakmış adam birilerine bağırıp çağırıyor .biraz yaklaşmış ve bakmışki adamın valıiz param parça olmu malzemeleri dağılmış.(ilahi adalet budur )belki basit bir olay ama ben çok etkilenmiştim İlahi adalet

ve Aleyküm Selam Kardeşim Bizlerle Paylaştiğiniz Icin Cok Teşekkür Ederim evet ilahi adalet Kardeşim Dualarimiz Sizinle Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
abı ben buraya uygun bir olayı bizim için ayıracak beş dakkanız varmı formuna yazdım(bugün cenazede gördüğüm diye)ona bir bakıp yorumlarmısın?cevdet 71 abi bi zamet.

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUNALEYKÜM cevdet kardeşim...
bugün sana söylediğimi iletirmisin

namerve

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.Eşim ve ben Ankaradan,95 yılının ekim ayında Antalya,ya babamın sağlığı için yerleşmek zorunda kaldık.Allahın taktiratıdır ki,Babacım 3 ay sonra vefat etti.Ben10 yıllık evliydim,çocugumuz olmamıştı.Sonra burada spor mağazası açtık.Babamın ölümünden 3 ay sonra.Ben ve başka magaza sahibi iki arkadaşla bizim mağazada otururken,Mağazanın kapı eşigin,de yaşlı üzerinde açık kahverenği pardüse.elinde bir sopa bulunan bir amca geldi.Elindeki sopayı bana uzatarak şu an senin hacda kurbanın kesiliyor yıllardır çok istediğin çok mutlu olacağın bir murasın için dedi.tabiki bende inanılmaz bir heyecan.Bana yine dönerek kurbanının kabulolması için, biraz içinden ne kadar geliyorsa para ver,dedi bende kasayı açıp az bir miktar para verdim.Ama amcaya ısrarla içeri girmesini bir çayımı içmesini ısrar ettikçe kabul etmedi.Diğer arkadaşım da bir heyecanla banada birşeyler dermisin,amca dediği vakit amca elindeki sopayı o arkadaşıma uzatarak,ben dilenci deyilim,dedi.yaşlı amca hemen arkasın,dan dönüp çıktı.Arkadaşım,şok olmuştu dönüp bize benim içimden öyle geçirdiğimi nerden bildi dedi.Bende bir an şaşırdım tabiki ve o an hemen fırlayıp arkasından baktım.Sanki amca kuş olup uçmuştu.Gözden kaçırmam mümkün deyildi.arkadaşımın içindekini nasıl bilebilirdi.Dükkan sahibi olduğumuda bildi.çünkü kasadan içinden ne geliyorsa demişti.Orada hiç kimse benim çocuğumun olmadığını bilmiyordu,çünki orada daha yeniydik.Bu olaydan 2 ay sonra hamile kaldım.Hala etkisindeyim,bu olayın.Gerçekten sırağan dışı bir olaydı benim yaşadığım.Bende sizlerle bunu paylaşmak istedim,kardeşim.Allah herkezin muradını versin.Allaha emanet olun.

MüHüRLü_KaLP

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.dinimizislam.com
bnde sizinle gece yatarken olan bir olayımı anlatıcam

cuma gecesiydi heralde bnde 2 tane yazılıdan çıkmıştım dershane dende gelmiştim çok yorgundum onun için yatağa girip hemen uyumaya başladım duamı okumayı unutmuştum vede çok ilginç rüyalar gördüm ondan sonra böle bir gördüğüm rüya bi ileri bi geri sarılmaya başladı sanki rüyam video gibi ileri geri oldu ondan sonra içime bir titreme geldi ama nasıl bir titreme konuşamıyorum elimi kolumu oynatamıyorum anne dicem diyemiyorum yani hiç bişi yapamıyorum ondan sonra bn içimden BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM der demez anında o titreme gitti ama nasıl korktum anlatamam başka zamanlar ara sıra hep titreme geldiğinde besmele çekince anında gidiyor ama neden titreme geliyor onu anlayamadım beni aydınlatırmısınız :S :(

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamün Aleyküm tüm temiz kalplere gönülden selam olsun izninizle bende komik bir olayı anlatmak istiyorum.

8.sınıf öğrencisiydim.Dersimiz Beden Eğitimiydi.Kız arkadaşlarımla bahçedeydik.Yaz günüydü.Topla oyunlar oynuyorduk.Eğlenceliydi açıkcası...neyse..Bahçenin etrafı demir parmaklıklarala çevriliydi.Ben demirlerin ardından birinin bizi izlediğini farkettim.Evet yanılmamıştım Bir abimiz ağzında sigarasını tüttüre tüttüre bizi izliyordu.Arkadaşlarımı uyardım.Bulunduğumuz ortamdan başka bir yere gidelim diye..Komik bir arkadaş vardı işi cıvıklığa vurmasın diye söylememiştik ısrar ettim bizimle gelmedi tabi abi bizi halen izliyordu sonra bu arkadaşımız potaya topu attı topta potatan nasıl sektiyse anlamadım bizi izleyen adamın ağzına değdi sigara adamın ağzına girdi ama nasıl anlatamam çok komikti tabi beni herkes ağır biri olarak tanıdığı için kahkahada atamıyorum çok komik bir durumdu açıkcası...

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
................................

:Eyyub:

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;683237' Alıntı:
Es-Selamün Aleyküm tüm temiz kalplere gönülden selam olsun izninizle bende komik bir olayı anlatmak istiyorum.

8.sınıf öğrencisiydim.Dersimiz Beden Eğitimiydi.Kız arkadaşlarımla bahçedeydik.Yaz günüydü.Topla oyunlar oynuyorduk.Eğlenceliydi açıkcası...neyse..Bahçenin etrafı demir parmaklıklarala çevriliydi.Ben demirlerin ardından birinin bizi izlediğini farkettim.Evet yanılmamıştım Bir abimiz ağzında sigarasını tüttüre tüttüre bizi izliyordu.Arkadaşlarımı uyardım.Bulunduğumuz ortamdan başka bir yere gidelim diye..Komik bir arkadaş vardı işi cıvıklığa vurmasın diye söylememiştik ısrar ettim bizimle gelmedi tabi abi bizi halen izliyordu sonra bu arkadaşımız potaya topu attı topta potatan nasıl sektiyse anlamadım bizi izleyen adamın ağzına değdi sigara adamın ağzına girdi ama nasıl anlatamam çok komikti tabi beni herkes ağır biri olarak tanıdığı için kahkahada atamıyorum çok komik bir durumdu açıkcası...

O adama iyi olmuş...:)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
bana ılgınc degıll zaferın gunu olarak gelen bır gunu paylasayımm..

yıllar oncee cok ıstedıgım bır yetenk yarısmasına katılmak ıstedıgımı hocama bıldırıp okul adına kayıt yaptırdımm..dedımm...yarısmada okulu temsıl edecektımm...bılgı alan ve ogretenler ıcın gurudur...bılınırr... ve yetenek yarısmasına hazırlanırkenn bırturlu anlasamadıgımız hocamdan....ben oldukca sana basarı yokk demesı benı yıkmıstı...ama bu yıkılıs sadece hocamın gozumdekı degerıydı..
yarısmaya bırgun kala yarısma ıcın hazırladıgım seyı bıtırmıstımm okul mudurumuze kadar kendı hocam dısında okul hocalarım ve arkadslarım tarafından dahada destteklendım...yarısma gunuyarısma yapılack yere gıttmgımde allah bılıyoyaa hocamdan nefret ettımm...

yetıkılılere benım yarısmadan gerı cekıldıgımıı ve gelmedıgımı soylemıss hocam oldugu ıcın ınsanlar ınanmıss.sonucta ben o yarısmaya gıremedımm....okadar emegım heba oldu..yıl sonuda hocamm bukadar cabalama sen istedıgıne kavusamazsın ızın vermemm demıstıı...

ve yıllar sonra bır konferansta..bana onca ezıyetı yapan ve acıga alınan hocamın karsında odul olmak ona bır tokat gıbı geldıgıne emın...
ogun hocamla karsı karsıya gelmek benı onurlandırdı.. hocamı ısee yerın dımıne soktu emın...

cunku acıga alındıgı meslek artık benımde yapacagım bır meslek olmustu...

ben yılmadım yapmam gerekenı yaptımmm........ve zafer benım bu zafer sadece maddı degıl manevı.....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm.eşim Ve Ben Ankaradan,95 Yılının Ekim Ayında Antalya,ya Babamın Sağlığı Için Yerleşmek Zorunda Kaldık.allahın Taktiratıdır Ki,babacım 3 Ay Sonra Vefat Etti.ben10 Yıllık Evliydim,çocugumuz Olmamıştı.sonra Burada Spor Mağazası Açtık.babamın ölümünden 3 Ay Sonra.ben Ve Başka Magaza Sahibi Iki Arkadaşla Bizim Mağazada Otururken,mağazanın Kapı Eşigin,de Yaşlı üzerinde Açık Kahverenği Pardüse.elinde Bir Sopa Bulunan Bir Amca Geldi.elindeki Sopayı Bana Uzatarak şu An Senin Hacda Kurbanın Kesiliyor Yıllardır çok Istediğin çok Mutlu Olacağın Bir Murasın Için Dedi.tabiki Bende Inanılmaz Bir Heyecan.bana Yine Dönerek Kurbanının Kabulolması Için, Biraz Içinden Ne Kadar Geliyorsa Para Ver,dedi Bende Kasayı Açıp Az Bir Miktar Para Verdim.ama Amcaya ısrarla Içeri Girmesini Bir çayımı Içmesini ısrar Ettikçe Kabul Etmedi.diğer Arkadaşım Da Bir Heyecanla Banada Birşeyler Dermisin,amca Dediği Vakit Amca Elindeki Sopayı O Arkadaşıma Uzatarak,ben Dilenci Deyilim,dedi.yaşlı Amca Hemen Arkasın,dan Dönüp çıktı.arkadaşım,şok Olmuştu Dönüp Bize Benim Içimden öyle Geçirdiğimi Nerden Bildi Dedi.bende Bir An şaşırdım Tabiki Ve O An Hemen Fırlayıp Arkasından Baktım.sanki Amca Kuş Olup Uçmuştu.gözden Kaçırmam Mümkün Deyildi.arkadaşımın Içindekini Nasıl Bilebilirdi.dükkan Sahibi Olduğumuda Bildi.çünkü Kasadan Içinden Ne Geliyorsa Demişti.orada Hiç Kimse Benim çocuğumun Olmadığını Bilmiyordu,çünki Orada Daha Yeniydik.bu Olaydan 2 Ay Sonra Hamile Kaldım.hala Etkisindeyim,bu Olayın.gerçekten Sırağan Dışı Bir Olaydı Benim Yaşadığım.bende Sizlerle Bunu Paylaşmak Istedim,kardeşim.allah Herkezin Muradını Versin.allaha Emanet Olun.

ve Aleyküm Selam Kardeşim Başinizdan Gecen Bu Güzel Olayi Inan Cok Heycanli Bir şekilde Okudum Cok Etkilendim Rabbim Doğruluktan Ayirmasin Ben şöyle Bişi Duydum Veya Okudum Bir Yerlerde Hizir Alissalam Her Insana Yaşami Buyunca Mutlaka Bir Kere Uğrarmiş Bilemiyorum Ama Size Gelen Hizir Aleyhissalamdir Her Hal Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
bnde Sizinle Gece Yatarken Olan Bir Olayımı Anlatıcam

Cuma Gecesiydi Heralde Bnde 2 Tane Yazılıdan çıkmıştım Dershane Dende Gelmiştim çok Yorgundum Onun Için Yatağa Girip Hemen Uyumaya Başladım Duamı Okumayı Unutmuştum Vede çok Ilginç Rüyalar Gördüm Ondan Sonra Böle Bir Gördüğüm Rüya Bi Ileri Bi Geri Sarılmaya Başladı Sanki Rüyam Video Gibi Ileri Geri Oldu Ondan Sonra Içime Bir Titreme Geldi Ama Nasıl Bir Titreme Konuşamıyorum Elimi Kolumu Oynatamıyorum Anne Dicem Diyemiyorum Yani Hiç Bişi Yapamıyorum Ondan Sonra Bn Içimden Bismillahirrahmanirrahim Der Demez Anında O Titreme Gitti Ama Nasıl Korktum Anlatamam Başka Zamanlar Ara Sıra Hep Titreme Geldiğinde Besmele çekince Anında Gidiyor Ama Neden Titreme Geliyor Onu Anlayamadım Beni Aydınlatırmısınız :s :(

Selamün Aleyküm Kardeşim Bizimle Başinizdan Gecen Bu Olayi Paylaştiğiniz Icin Cok Teşekkür Ederiz Inşallah Bir Daha Ayni Olayi Yaşamazsiniz Titremeye Gelince Bu Konuda Ben Yardim Edemem Cünkü Cok Sebebi Var Her şey Ola Bilir Dr Lik Ve Ya Hocalik Siz Büyüklerinize Anlatin Onlar Yardimci Olacaklardir Eminim Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bende 99 da sakaryadaydım deprem zamanında 6 yasındanda olduğumdan çok şey hatırlamıyorum ama kan revan içindeki insanların halini hic unutamam balkonlardan atlıyanlar mı dersiniz bina tam ortadan 2 ye ayrılmış mı çok tuhaftı o gün zengin fakir hep bi aradaydık o gün herkes eşitti ALLAH A şükür burnumuz bile kanamadan atlattık o günü........

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a Bende 99 Da Sakaryadaydım Deprem Zamanında 6 Yasındanda Olduğumdan çok şey Hatırlamıyorum Ama Kan Revan Içindeki Insanların Halini Hic Unutamam Balkonlardan Atlıyanlar Mı Dersiniz Bina Tam Ortadan 2 Ye Ayrılmış Mı çok Tuhaftı O Gün Zengin Fakir Hep Bi Aradaydık O Gün Herkes Eşitti Allah A şükür Burnumuz Bile Kanamadan Atlattık O Günü........

a.s. Kardeşim şuan O Mahşer Yeri Gibi Yeri Hatirladim Ve Yazamiyorum Cok üzüldüm Rabbim Kimseye Yaşatmasin Selam Ve Dua Ile Kalin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt