Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya (3 Kullanıcı)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim ya rabbim yardımcınız olsun.babanında bir bildiği vardır daha yaşın küçük.daha karşına neler çıkacak bilemezsin tabi gönül ferman dinlemez ama sende biraz dinlet aile hiçbir zaman kötü olmasını istemez evladının hep iyi olmasını ister çünkü candır.eğer sana bişey olursa üzülürsen canı yanar.ben derim ki aileni dinle onlar en iyi kararı verir.inşallah hem senin istediğin hemde ailenin istediği biri ile evlenirsin ve çok mutlu olursun.

Allah razi olsun zaten ailemin dedigini yapmaktan baska carem yok ama cok zor oluyor..sanki hersey üstüme üstüme gliyor.yerimde duramiyorm.

Selçuk_lu

Kayıtlı Kullanıcı
selçuk kardeşim ben de biliyorum dini konular var güzel konular var fakat kardeşlerimiz bıseyler paylaşmak istiyo belkı bu yazdıklarımızdan birazda olsa iyi oluyolar yanı bu konulara zaman ayırmakta zaman israfı değil siz israf diyosanız lütfen bu konuya girmeyin ve yazı da yazmayın zamanınıza yazık

Kızdımı ne?:a42:

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
abla buraya yazsın hem konuyla ılgılı

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
Dert mi dersiniz bilmiyorum sıkıntımı dersinizz benim yarim askerrdee 6.ay daha yeni bitti onu bekliyorum zorluklarla askerden önce söz olsun istedik aileler anlaşamadılar olmadı gitti öyle ben kaldım bi yandan sevdama gönlümü koymusum bir yandan insanların baskıları cok zor gunler geçiriyorum ve en buyuk korkum geldıgınde nasıl yuvamızı kurucaz ailelerin arasına kötuluk gırdı ya olmazsa dıye dıye basım şişiyor dualarımda hep bu var hayatımıın huzurla mutlukla hayırlısıyla duzene gırmesını ıstıyorum rabbımden nolur dua edın benım ıcın askerimi bana hayırlı kılsın rabbım guzellıkle huzurla mutluluklar ana baba Allah rızasıyla yuva kurmayı nasib etsin bana dua edın bana olurmu kardeşlerim.Allah razı olsun hepinizden...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Dert mi dersiniz bilmiyorum sıkıntımı dersinizz benim yarim askerrdee 6.ay daha yeni bitti onu bekliyorum zorluklarla askerden önce söz olsun istedik aileler anlaşamadılar olmadı gitti öyle ben kaldım bi yandan sevdama gönlümü koymusum bir yandan insanların baskıları cok zor gunler geçiriyorum ve en buyuk korkum geldıgınde nasıl yuvamızı kurucaz ailelerin arasına kötuluk gırdı ya olmazsa dıye dıye basım şişiyor dualarımda hep bu var hayatımıın huzurla mutlukla hayırlısıyla duzene gırmesını ıstıyorum rabbımden nolur dua edın benım ıcın askerimi bana hayırlı kılsın rabbım guzellıkle huzurla mutluluklar ana baba Allah rızasıyla yuva kurmayı nasib etsin bana dua edın bana olurmu kardeşlerim.Allah razı olsun hepinizden...

sa kardeşim benimde nişanlım askerde ve daha 9 ayı var bende onu bekliyorum dert herkeste var.inşallah ailelerde sizin mutlulugunuz için iyi olurlar sizde aile rızası ıle bır evlilik sürdürürsünüz.her zaman dua et kardesım ben zaten askerlerımız için her zaman dua edıyorum iş askerinde sag salım gelır kavusursunuz(bizde inşallah)allahım kavustursun

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşim benimde nişanlım askerde ve daha 9 ayı var bende onu bekliyorum dert herkeste var.inşallah ailelerde sizin mutlulugunuz için iyi olurlar sizde aile rızası ıle bır evlilik sürdürürsünüz.her zaman dua et kardesım ben zaten askerlerımız için her zaman dua edıyorum iş askerinde sag salım gelır kavusursunuz(bizde inşallah)allahım kavustursun
benimde eşim askerde....:a03::a03::a03:

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
nerede yapıyorlar askerlerinizz askerliklerini benim sivas da..Rahat cok sukur sıkıntısı yok dıyebılırım aslında ama telefon yakalattı tutanak tuttular hapis cezası verebılırler 23 gun kadar temmuz 2009 da gelır dıye beklıyordum ceza cıktı sonra agustos da gelır dedık bu sefer ızın kullanmak mecburi demişler eylül oldu dua edıyorum rabbıme bıran donsun dıye kısalsın askerlk dıye ama uzuyor daha fena napıcam bılmıyorum kardeşlerim..

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
evliysenn tevbeyaa işin dahada zorr nasıl dayanıyorsun?

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
nerede yapıyorlar askerlerinizz askerliklerini benim sivas da..Rahat cok sukur sıkıntısı yok dıyebılırım aslında ama telefon yakalattı tutanak tuttular hapis cezası verebılırler 23 gun kadar temmuz 2009 da gelır dıye beklıyordum ceza cıktı sonra agustos da gelır dedık bu sefer ızın kullanmak mecburi demişler eylül oldu dua edıyorum rabbıme bıran donsun dıye kısalsın askerlk dıye ama uzuyor daha fena napıcam bılmıyorum kardeşlerim..

ayşincm rabbıme sükür balıkesırde yapıyor rahat yerıde askerliği agustoosta bıtecek inşallah izin kullanırsa izin kullanmazsa temmuzda beklıyoruz işte dernege üyeyiz

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı

canım ben ığdırdayım eşim edirnede.üstelik bir bebeğimiz var.yani senden daha kötü durumda olanlar var.kendi haline şükret. eşimin az kladı 62 günü kaldı şükürler olsun...hemen her saat başı telefonda konuşuyorum.çok rahat.tek sıkıntımız ayrılık.ayrılık çok zor...:a09:

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
canım ben ığdırdayım eşim edirnede.üstelik bir bebeğimiz var.yani senden daha kötü durumda olanlar var.kendi haline şükret. eşimin az kladı 62 günü kaldı şükürler olsun...hemen her saat başı telefonda konuşuyorum.çok rahat.tek sıkıntımız ayrılık.ayrılık çok zor...:a09:

bişe sorabılır mıyım abla avatar dakı resım sizin bebegınız mı

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
evet bu açıdanda düşünüp şükrediyorum daha cok beni sıkan geleceğimizz.. Allah yardımcımız olsun hepimizinn sizinkilerin yerleri cok güsel benim askerimin ne çarşısı var ne telefonu zorlanıyor ama sabırr sabırrr bu arada senin adına cok sevındımm ne gusel 62 guncükk kalmşş biz mervenurla temmuz u yada agustosu beklıcez anlaşılan:)

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
es-sabr ın anlamı nedir peki?kaçtane çekiyorsun günde..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt