Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya (2 Kullanıcı)

TUSEM TEKİN

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm arkadaşlar;
bende yeni evliyim çok şükür evimizin huzuru,bereketi herşeyi var.güzelde bir işte çalışıyorum.aslında çok mutluyum.hep çok şükrediyorum Allah'u tealaya.ana ve eşime bu güzellikleri yaşattığı için.tek sıkıntımsa türban isteğimin kısıtlanması.kapanmak istiyorum ama çok istiyorum.fakat böyle bişiy yaparsam işyerinde başım açık olmak zorundayım.şuan işimide terk edemem.çok karışık bi durumda kaldım.düşüncelerimi erteleyip,yani işyerinde olmuyo diye hayatımın kalan kısmında başım açık olsun istemiyorum.açık giyinen bi bayan değilim ama kötü hissediyorum kendimi?imrenerek bakıyorum türbanlı bayanlara.hemen bi karara varmam lazım ama bi türlü bulamıyorum.başım ağrıdı düşünmekten.bende sizinle paylaşmak istedim.

Allah'a emanet olun.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
bende yeni evliyim çok şükür evimizin huzuru,bereketi herşeyi var.güzelde bir işte çalışıyorum.aslında çok mutluyum.hep çok şükrediyorum Allah'u tealaya.ana ve eşime bu güzellikleri yaşattığı için.tek sıkıntımsa türban isteğimin kısıtlanması.kapanmak istiyorum ama çok istiyorum.fakat böyle bişiy yaparsam işyerinde başım açık olmak zorundayım.şuan işimide terk edemem.çok karışık bi durumda kaldım.düşüncelerimi erteleyip,yani işyerinde olmuyo diye hayatımın kalan kısmında başım açık olsun istemiyorum.açık giyinen bi bayan değilim ama kötü hissediyorum kendimi?imrenerek bakıyorum türbanlı bayanlara.hemen bi karara varmam lazım ama bi türlü bulamıyorum.başım ağrıdı düşünmekten.bende sizinle paylaşmak istedim.

Allah'a emanet olun.

aleyküm selam kardeşim.aslında birçok kardeşimizin sıkıntısı bu.kapanmak istiyorsanız kapanın.işiniz buna müsade eder mi bilmiyorum ama.iş yerim türbana müsade etmiyor deyip te kapanmamanızda olmaz.siz içinizden ne geliyorsa öyle yapın .şu zamanda kapalı ama iş yerinde başını açıp çalışmak zorunda olan birçok kardeşlerimiz var.son karar senin tam düşün ve kararını ver bence.iş

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı

Allah'a emanet olun.

aleyküm selam kardeşim.aslında birçok kardeşimizin sıkıntısı bu.kapanmak istiyorsanız kapanın.işiniz buna müsade eder mi bilmiyorum ama.iş yerim türbana müsade etmiyor deyip te kapanmamanızda olmaz.siz içinizden ne geliyorsa öyle yapın .şu zamanda kapalı ama iş yerinde başını açıp çalışmak zorunda olan birçok kardeşlerimiz var.son karar senin tam düşün ve kararını ver bence.iş yeri inan ki buna engel değil

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardesim herkesın sıkıntısı var.elimizden geldiğince bu sıkıntılarımızı az da olsa gıdermeye calısıyoruz.allahu teala duaları kabul eder.allahu teala :bana dua edın duanızı kabul edeyim . buyuruyor.inş yaptığın dualar senin hakkında hayırlıdır.biraz sabır kardeşim elbette kabul olur duan hayırlı ise

şu an saat 8.43 gerçekten çok dardayımmmmm ne olur benim için dua edin Allah beni ve çocuklarımı tez zamanda selamete çıkarsın

TUSEM TEKİN

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm arkadaşlar...

CANAN26 kardeşim; sıkıntıların nedir bilmiyorum ama Allah'u teala yardımcın olsun inşallah.içini ferah tut bence duayıda üzerinden eksik etme...inşallah sıkıntıların son bulur hayırlısıyla.Allah'u teala hakkında hayırlı olanı versin inşallah.Allaha emanet olun.
hayırlı günler diliyorum.

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Herkesin kendine göre sorunları vardır. Bu durumda sabretmek de zordur. O nedenle daha iyi durumda iken çok dua etmeliyiz. Özellikle insan zor durumda isyana meyilli oluyor,bunun şerrinden her zaman Allah'a sığınmalıyızki ,zor gün gelince isyana sürüklenmeyelim.Rabbim isyan ve inkardan hepimiz korusun diyorum.Amin. Allah tüm darda kalan üzüntü içinde bulunan müminlere tez zamanda yardım etsin inşaallah Amin. Allah yardımcımız olsun.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Herkesin kendine göre sorunları vardır. Bu durumda sabretmek de zordur. O nedenle daha iyi durumda iken çok dua etmeliyiz. Özellikle insan zor durumda isyana meyilli oluyor,bunun şerrinden her zaman Allah'a sığınmalıyızki ,zor gün gelince isyana sürüklenmeyelim.Rabbim isyan ve inkardan hepimiz korusun diyorum.Amin. Allah tüm darda kalan üzüntü içinde bulunan müminlere tez zamanda yardım etsin inşaallah Amin. Allah yardımcımız olsun.

amin allahım tüm müslüman kardeşlerimize sabır versin.sabır konusunda peygamberimiz s.a.v i örnek alalım inş

TUSEM TEKİN

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm;
mervenur 1 kardeşim.Allah razı olsun sizlerle böyle şeyleri paylaşabilmek çok güzel gerçekten.birazda olsa rahatladım.benim içimden gelende ertelememek ama bazen çevremdeki insanlar hakkımda ileri geri konuşur yanlış düşünür diye korkuya kapılıyorum.ama rahat olmadığım bi şekilde yaşamak istemiyorum.sonuçta böyle çalışmamı ailem ve eşimde kabul ediyo.işten ayrılsam başka bir işe gitsem bile başım kapalı çalışabileceğim bir iş bulmam çok zor.şuan yaptığım işin şartları çok güzel.hem burda namazlarımıda düzenli bir şekilde kılabiliyorum.başka yerlerde bu fırsatıda bulamıyacağıma inanıyorum.inşallah kısmetse bu hafta türban takmaya başlıycam.herşeyim hazır zaten.okadar istiyorumki çok önceden pardesülerimi kıyafetlerimide almıştım.evdede genelde tülbent takıyorum.eninde sonunda yapıcağımı hissediyodum çünkü.artık vakti geldi galiba.bi dahaki sefere sizleri mutlu haberimle rahatsız edicem inşallah.

Allah'a emanet olun.

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
bende içimi dökmüştüm ama siliyorum bana bi cevap veren bile olmadı allah razı olsun..........

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm;
mervenur 1 kardeşim.Allah razı olsun sizlerle böyle şeyleri paylaşabilmek çok güzel gerçekten.birazda olsa rahatladım.benim içimden gelende ertelememek ama bazen çevremdeki insanlar hakkımda ileri geri konuşur yanlış düşünür diye korkuya kapılıyorum.ama rahat olmadığım bi şekilde yaşamak istemiyorum.sonuçta böyle çalışmamı ailem ve eşimde kabul ediyo.işten ayrılsam başka bir işe gitsem bile başım kapalı çalışabileceğim bir iş bulmam çok zor.şuan yaptığım işin şartları çok güzel.hem burda namazlarımıda düzenli bir şekilde kılabiliyorum.başka yerlerde bu fırsatıda bulamıyacağıma inanıyorum.inşallah kısmetse bu hafta türban takmaya başlıycam.herşeyim hazır zaten.okadar istiyorumki çok önceden pardesülerimi kıyafetlerimide almıştım.evdede genelde tülbent takıyorum.eninde sonunda yapıcağımı hissediyodum çünkü.artık vakti geldi galiba.bi dahaki sefere sizleri mutlu haberimle rahatsız edicem inşallah.

Allah'a emanet olun.

aleyküm selam kardeşim.inş bekiyoruz güzel haberlerini.keşke demeden yap kardeşim bak bekliyorum haberi tamam allaha emanet ol kardeşim

selam ve dua ile......

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba kardeşim. İnşallah MUTSUZ oluşun kısa süreli olacaktır. Merak etme herşeyin bir zamanı vardır. Bir çok kişi haksızlığa uğruyor ama eğer kişi Allah'tan sabrını dileyip beklerse birgün haksızlık edenin pişmanlığını görcektir Allah'ın izniyle. Hakkımızda hayırlısı dileriz her şey için ama gene de bu haksızlığa uğramayacağımız anlamına gelmez. Allah kullarını dener,sende belki bir imtihan içindesin. Allah zerre kadar haksızlık etmez. O Hakimdir. En Adil olan O'dur. Bu yandan hiç şüphen olmasın kardeşim. Allah'a sonsuz güven.Ya Muksıt ve Ya Muntekim tesbihlerini çok oku. Selametle inşaallah..
(EL MUKSİT:
Ya Muksit ismini zikreden vesveseden, öfkeden, hiddetten, kalp sıkıntısından, şeytan şerrinden kurtulur. Bu isim ateş söndürme, insanı sakin kılma hususunda etkilidir.
EL MÜNTEKİM:
Ya Müntekim ismini okuyanlar düşmanlarının şerrinden korunurlar. Allah; okuyanın düşmanınına karşı intikamını alır. Hiç kimse Ya Müntekim ismini zikredene bir kötülük yapamaz.)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba kardeşim. İnşallah MUTSUZ oluşun kısa süreli olacaktır. Merak etme herşeyin bir zamanı vardır. Bir çok kişi haksızlığa uğruyor ama eğer kişi Allah'tan sabrını dileyip beklerse birgün haksızlık edenin pişmanlığını görcektir Allah'ın izniyle. Hakkımızda hayırlısı dileriz her şey için ama gene de bu haksızlığa uğramayacağımız anlamına gelmez. Allah kullarını dener,sende belki bir imtihan içindesin. Allah zerre kadar haksızlık etmez. O Hakimdir. En Adil olan O'dur. Bu yandan hiç şüphen olmasın kardeşim. Allah'a sonsuz güven.Ya Muksıt ve Ya Muntekim tesbihlerini çok oku. Selametle inşaallah..
(EL MUKSİT:
Ya Muksit ismini zikreden vesveseden, öfkeden, hiddetten, kalp sıkıntısından, şeytan şerrinden kurtulur. Bu isim ateş söndürme, insanı sakin kılma hususunda etkilidir.
EL MÜNTEKİM:
Ya Müntekim ismini okuyanlar düşmanlarının şerrinden korunurlar. Allah; okuyanın düşmanınına karşı intikamını alır. Hiç kimse Ya Müntekim ismini zikredene bir kötülük yapamaz.)

allah razı olsun kardeşim:a35:

emine2

Kayıtlı Kullanıcı
benimde derdim varda anlatamıyorum kimseye

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
bende içimi dökmüştüm ama siliyorum bana bi cevap veren bile olmadı allah razı olsun..........

Selamün aleyküm mutsuz kardeşim.yazdıgını görmemiştim ama öncekini okudum.Rabbim sıkıntılarında sana sabır güç kuvvet versin.hepimiz zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz,ama az ama çok,sabretmek zorundayız.Rabbimiz kimseye taşıyabileceginden fazla zorluk yüklemez,irademiz kuvvetli olmalı ki dayanabilelim,hemen koyuvermeyelim inşaALLAH.Allah celle celalühü yardımcın olsun kardeşim.

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
dertliyim kederliyim bu sebeple ağlarım
gülmedim bu dünyada
ötekide şüpheli :) volkan konaktan

zaman yetermi kiii

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
zaman yeter fakat kullanmasını degerlendırmesını bılırsen seymacım

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
okuduk felsefeyı bıraz da bız yapalım değil mi