Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya (2 Kullanıcı)

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
:a11:Mervecim ve ayşincim üzgünüm ki bebek bizim bebeğimiz değil.bizim ki daha doğmadi...:a11:

Allah analı babalı büyütür inşallah ablacım hayırlı bi evlat olur inş. bizde yuvamızı kurunca rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eder inş..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Benim de derdim var hem de çok fazla, bazen dayanamayacam diye okadar korkuyorum ki, Eline düştüğüm faizciler yüzünden işimi kaybettim, araba mı kaybettim, evimi kaybettim, oğlumu kaybettim. eşimi kaybettim, annemi babamı kardeşlerimi kaybettim, Kişiliğimi, şahsiyetimi, öz güvenimi, itibarımı kaybettim. Bunlar olmayıca ezildim, hala da eziliyorum. Her gün alacaklılarla boğuşuyorum ve gerçekten de kurtulma istiyırum ama olmuyor... ve gün geçtikçe bu kaybettiğim şeylerin karanlığında kendimi kaybediyorum yavaş yavaş.

arda abim rabbım yardımcın olsun elımızden geldıgınce sana dua ettık inşallah sıkıntılarından kurtulursun eskı yasamına gerı donersın sabırla ve mucadele ıle bunu basarabılırsın abı

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
Komandoysa dahda zor işi dogru valla benm askerimde sıvasta komandoların içinde ama ulaştırma ehlıyetı varsa göstersın rahat eder dağa asker taşıyor benım askerim..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
ayşin ve merve allah sizede hayirli bir yuva hayirli bir evlat nasip etsin...çok güzel bir duygu ama........işte babamiz yanimizda olmadiği için zor birazcik.

amin abla amin inş bugunlerde bıter az kalmıs 62 gun bızım önümüzde daha250 gun var abla

isfa91

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler kardeşim ne guzel dıyorsun ama ben nedense kımseye ulaşamadım yenı kaybettıgımız bi kardeşim icin hatim istedım kimse ses cıkarmadı hangı derdimi anlatayım yok kalsın ben anlatmayayım. hayırlı geceler herkese.

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Ne okudugum yazıyı anlıyorum..Ne okudugum duayı..
Canım icim cok sıkkın..Gitsin istiyorum:(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler kardeşim ne guzel dıyorsun ama ben nedense kımseye ulaşamadım yenı kaybettıgımız bi kardeşim icin hatim istedım kimse ses cıkarmadı hangı derdimi anlatayım yok kalsın ben anlatmayayım. hayırlı geceler herkese.

hayırlı geceler kardeşim actıgınız konulara baktım hemen...
sitemizde kuran bilenlerin sayısı cok fazla değil bilenlerinde kendilerine göre hatimleri var dikkat edersen hatim konuları cok yavaş ilerliyor
birde keşke konuyu dua köşesine acsaydın daha cabuk ilerlerdi 5 dakika ayırcak zamanınız yokmu kısmı cok aktif değil bu forumda en fazla aktif olan köşe dua köşesi ... İnşallh konunuzu birdahaki sefere oraya acaranız eminim yardım olacakalrdır size
lutfen yazdıklarımdan alınmayın sadece fikirim söylemek istedim
hayırlı aksamlar

cennet_esra

Kayıtlı Kullanıcı
Müslüman kardeşlerim
Benim derdim kendim nefsim
İstedigim hayatı yaşayamıyorum,ben böyle olmak istemiyorum çok farklı düşünüp hareketlerime hayatıma aktaramıyorum...
Çevremdekiler çok farklı onlara uyuyorum.bana güç verecek kimsem yok

evet ya benm sorunda aynı cıkmak istedikce batıyormm.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt