:a11:Mervecim ve ayşincim üzgünüm ki bebek bizim bebeğimiz değil.bizim ki daha doğmadi...:a11:
Allah analı babalı büyütür inşallah ablacım hayırlı bi evlat olur inş. bizde yuvamızı kurunca rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eder inş..
:a11:Mervecim ve ayşincim üzgünüm ki bebek bizim bebeğimiz değil.bizim ki daha doğmadi...:a11:
Benim de derdim var hem de çok fazla, bazen dayanamayacam diye okadar korkuyorum ki, Eline düştüğüm faizciler yüzünden işimi kaybettim, araba mı kaybettim, evimi kaybettim, oğlumu kaybettim. eşimi kaybettim, annemi babamı kardeşlerimi kaybettim, Kişiliğimi, şahsiyetimi, öz güvenimi, itibarımı kaybettim. Bunlar olmayıca ezildim, hala da eziliyorum. Her gün alacaklılarla boğuşuyorum ve gerçekten de kurtulma istiyırum ama olmuyor... ve gün geçtikçe bu kaybettiğim şeylerin karanlığında kendimi kaybediyorum yavaş yavaş.
inşallah aysınAllah analı babalı büyütür inşallah ablacım hayırlı bi evlat olur inş. bizde yuvamızı kurunca rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip eder inş..
inşallah aysın
ayşin ve merve allah sizede hayirli bir yuva hayirli bir evlat nasip etsin...çok güzel bir duygu ama........işte babamiz yanimizda olmadiği için zor birazcik.
allah yardimciniz olsun hepinizin mervecim ya.çok zor biliyorum seni anlayabiliyorum...biz de yeni evliyiz hemde...neyse eşim gelince düğün günümüz olacak...amin abla amin inş bugunlerde bıter az kalmıs 62 gun bızım önümüzde daha250 gun var abla
allah yardimciniz olsun hepinizin mervecim ya.çok zor biliyorum seni anlayabiliyorum...biz de yeni evliyiz hemde...neyse eşim gelince düğün günümüz olacak...
hım allahım kavustursun abla hayırlı gecelerEvet kisa dönemdi eşimin askerliği.kendisi matematik öğretmeni.sürekli nöbet tutuyor işte tam sinirda.bulgar sinirinda.gece gündüz demiyor nöbet tutuyor sürekli...
sağol canim hayirli geceler...hım allahım kavustursun abla hayırlı geceler
hayırlı geceler kardeşim ne guzel dıyorsun ama ben nedense kımseye ulaşamadım yenı kaybettıgımız bi kardeşim icin hatim istedım kimse ses cıkarmadı hangı derdimi anlatayım yok kalsın ben anlatmayayım. hayırlı geceler herkese.
Müslüman kardeşlerim
Benim derdim kendim nefsim
İstedigim hayatı yaşayamıyorum,ben böyle olmak istemiyorum çok farklı düşünüp hareketlerime hayatıma aktaramıyorum...
Çevremdekiler çok farklı onlara uyuyorum.bana güç verecek kimsem yok
evet ya benm sorunda aynı cıkmak istedikce batıyormm.
yalnızlığımdan ALLAH'A sığınırım........