Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya (2 Kullanıcı)

iyi bir insan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.....

Benimde derdim eşimden ayrılacak olmam.:( Mahkeme gününe 1 ay kaldı.Aslında ben ayrılmak istemiyorum ama olmuyo.Eşim kötü birisi değil.Aksine çok iyi birisi.Benim namaz kılmama vesile oldu.Allah ondan razı olsun.Dertler çooook.Biz kavgayla değil severek ayrılacaz.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah.Allah kimin derdi varsa en kısa zamanda hayırlı bi şekilde sonuçlandırsin.Aslında du sıkıntılar bi imtihan.Ama insanız aciziz dayanamıyoruz.Sıkıntımızın hemen geçmesini bekliyoruz.İnşallah Allah bizleri ve sevenleri ayırmaz.Ya sabir....

Paylaşımın için allah razı olsun sağolasın....

Allaha emanet ol....

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.....

Benimde derdim eşimden ayrılacak olmam.:( Mahkeme gününe 1 ay kaldı.Aslında ben ayrılmak istemiyorum ama olmuyo.Eşim kötü birisi değil.Aksine çok iyi birisi.Benim namaz kılmama vesile oldu.Allah ondan razı olsun.Dertler çooook.Biz kavgayla değil severek ayrılacaz.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah.Allah kimin derdi varsa en kısa zamanda hayırlı bi şekilde sonuçlandırsin.Aslında du sıkıntılar bi imtihan.Ama insanız aciziz dayanamıyoruz.Sıkıntımızın hemen geçmesini bekliyoruz.İnşallah Allah bizleri ve sevenleri ayırmaz.Ya sabir....

Paylaşımın için allah razı olsun sağolasın....

Allaha emanet ol....

sa kardesim inşallah hayırlısı olur eşim iyi diyorsun neden ayrılıyorsunzu

iyi bir insan

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam.

Bunları burada açıklamam doğru olmaz.Kusura bakma.Ailevi olaylar diyelim.Evet hemde çok iyi.Benim için dört dörtlük bi eşti.Kimseylede dertleşemiyodum sağol bu konuyu açtığın için.İlgielendiğin için de sağol.Allah razı olsun.
Allah sana ve kardeşlerime hayırlısını nasib etsin.

Hoşçakal sevgiyle kal değerli kardeşim....

)))ŞEYDA(((

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim hakkınız da hayırlısı ne ise onu versin inşalah.bazılarının imtehanı ağır oluyo.rabbil alemin razı olacağı işler yapmamızı nasip eder inşallah.sabredip rabbime sığınacaz inşallah.

benim sıkıntımda nişanlımla evlenebilmemiz için işe girmesi gerekiyor.dört yıllık üniversite mezunu iki sene geçti hiç iş bulamadı düzgün.o yüzden üzülüyorum.yani nasip biliyorum vakit tamam olunca girecektir bir yere ama beklemek yoruyo insanı.zoruma gidiyo boşuna mı okul okuduk diye.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
......................................................

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim işlerimin selameti için bana dua okurmusunuz çok ihtiyacım var selametle.

dark_efe21

Kayıtlı Kullanıcı
allah rızası için bana dua edin ben birini seviyorum oda beni seviyor 3 yıldır birlikteyiz ailesi istemeye gideceğimiz zaman öğrendi ve sırf memeleketimden dolayı olmaz asla diyor ben diyarbakırlıyım kız kastamonulu sırf memleketimden dolayı bizi ayırıyolar benim ailemde kızı istiyorum ama kızın tüm sülalesi bana karşı allah rızası için dualarınızı esirgemeyin tek ulu yaradanımıza sığındık şimdi herkesten allah razı olsun

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
değerli kardesim çok güzel bir konuya değinmişsin. derdi olmayan hiç kimse yokturdur. Herkesin kendinin kaldıracağı kadar derdi vardır. simdi ben size dertlerimi acacak olsam bugün o dertler bitmez. Kısacası ailevi bir meselemiz var yıllardır devam eden bir sey. suan yatışmış gibi olsada küslük devam ediyor. En büyük abim ile bizim aramızda. kendisi evli bizim evin altında oturuyor. 2 oğlu var Allah bağışlasın. 2. bu yıl ocak ayında dünyaya geldi ama saolsun bize göstermiyor sadece uzaktan tesadüfen yengemin kucagında gördüm yiyenimi. onun dışında hiç görmedim gidip kucagıma alamadım. Sizden dua istiyorum bu küslügün son bulması için. Eğer bu sıkıntı giderse yükümüz çok ama çok afifleyecek....

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
değerli kardesim çok güzel bir konuya değinmişsin. derdi olmayan hiç kimse yokturdur. Herkesin kendinin kaldıracağı kadar derdi vardır. simdi ben size dertlerimi acacak olsam bugün o dertler bitmez. Kısacası ailevi bir meselemiz var yıllardır devam eden bir sey. suan yatışmış gibi olsada küslük devam ediyor. En büyük abim ile bizim aramızda. kendisi evli bizim evin altında oturuyor. 2 oğlu var Allah bağışlasın. 2. bu yıl ocak ayında dünyaya geldi ama saolsun bize göstermiyor sadece uzaktan tesadüfen yengemin kucagında gördüm yiyenimi. onun dışında hiç görmedim gidip kucagıma alamadım. Sizden dua istiyorum bu küslügün son bulması için. Eğer bu sıkıntı giderse yükümüz çok ama çok afifleyecek....
Allahım yar ve yardımcınız olsun kardeşim
abin ile aranızdaki sorunları bilmiyorum ama
inşallah en kısa zamanda barışırsınız
dinimizde külük yoktur
selametle kardeşim

ebru66

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin Aleyküm sevgili ablalarim abilerim az çok hepinizin derdini okdum Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin dertlerinize derman versin. Bu güzel ortamda bende sizlerle derdimi paylasmak istedim çok degil iki hafta önce 6yasindaki kardesimin Duchenne kas distrofisi hastaligina yakalandigini ögrendik bilmeyenler vardir belki bu hastalik genetik olmakla berarber 10 yasindan itibaren hastalari ömür boyu tekerlekli sandalyeye mahkum ediyor ailecek çok zor günler geçirioruz Fransada yasiorum ve burdaki doktorlar hiç bi tedavi yöntemi olmadigini bize defalarca belirtti bu beni gerçekten yikti piskolojik olarak çoktum kardesimin gozumun onunde erimesinee dayanamiorum oyle çaresiz kalmak beni çildirtiyor Allah'im yar ve yardimcimiz olsun ama inanin bu hiç bir derde benzemio ne para ne pul Rabbimden asla umidimi kesmesemde bazi zamanlar niye benim kardesim dedigimde oluyorr Allahim affetsin sizden ricam dualarinizi kardesimden esirgememeniz sadece kardesim için degil bütün çaresiz kalanlar için.

Sevgi ve saygilarimlaa Allah'a emanet olun

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamin aleyküm sevgili ablalarim abilerim az çok hepinizin derdini okdum rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin dertlerinize derman versin. Bu güzel ortamda bende sizlerle derdimi paylasmak istedim çok degil iki hafta önce 6yasindaki kardesimin duchenne kas distrofisi hastaligina yakalandigini ögrendik bilmeyenler vardir belki bu hastalik genetik olmakla berarber 10 yasindan itibaren hastalari ömür boyu tekerlekli sandalyeye mahkum ediyor ailecek çok zor günler geçirioruz fransada yasiorum ve burdaki doktorlar hiç bi tedavi yöntemi olmadigini bize defalarca belirtti bu beni gerçekten yikti piskolojik olarak çoktum kardesimin gozumun onunde erimesinee dayanamiorum oyle çaresiz kalmak beni çildirtiyor allah'im yar ve yardimcimiz olsun ama inanin bu hiç bir derde benzemio ne para ne pul rabbimden asla umidimi kesmesemde bazi zamanlar niye benim kardesim dedigimde oluyorr allahim affetsin sizden ricam dualarinizi kardesimden esirgememeniz sadece kardesim için degil bütün çaresiz kalanlar için.

Sevgi ve saygilarimlaa allah'a emanet olun

çok üzücü bir durum kardeşim rabbim şifa nasip etsin...kur'ana sevdalı abimin dediği gibi isa (a.s) mucizesini ondada göstertsin şifasına kavuşsun biran önce

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin Aleyküm sevgili ablalarim abilerim az çok hepinizin derdini okdum Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin dertlerinize derman versin. Bu güzel ortamda bende sizlerle derdimi paylasmak istedim çok degil iki hafta önce 6yasindaki kardesimin Duchenne kas distrofisi hastaligina yakalandigini ögrendik bilmeyenler vardir belki bu hastalik genetik olmakla berarber 10 yasindan itibaren hastalari ömür boyu tekerlekli sandalyeye mahkum ediyor ailecek çok zor günler geçirioruz Fransada yasiorum ve burdaki doktorlar hiç bi tedavi yöntemi olmadigini bize defalarca belirtti bu beni gerçekten yikti piskolojik olarak çoktum kardesimin gozumun onunde erimesinee dayanamiorum oyle çaresiz kalmak beni çildirtiyor Allah'im yar ve yardimcimiz olsun ama inanin bu hiç bir derde benzemio ne para ne pul Rabbimden asla umidimi kesmesemde bazi zamanlar niye benim kardesim dedigimde oluyorr Allahim affetsin sizden ricam dualarinizi kardesimden esirgememeniz sadece kardesim için degil bütün çaresiz kalanlar için.

Sevgi ve saygilarimlaa Allah'a emanet olun

aleyküm selam canım inan çok üzüldüm Allahım yardımcınız olsun ümidini kesmeden Allah a dua et sizler zaten hep dualarımızdasınız
inşallah bi çaresi bulunur
selametle canım

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım yar ve yardımcınız olsun kardeşim
abin ile aranızdaki sorunları bilmiyorum ama
inşallah en kısa zamanda barışırsınız
dinimizde külük yoktur
selametle kardeşim

doğrudur dinimizde küslük yok ama onlar bizimle konuşmuyor biz elimizden geleni yaptık onlar için ama yaranamadık. öyle oluncada bizde pes ettik en iyisi konuşmamız suan için ama gelip özür dilerse hatasını anlarsa neden barışmayalım ki.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
doğrudur dinimizde küslük yok ama onlar bizimle konuşmuyor biz elimizden geleni yaptık onlar için ama yaranamadık. öyle oluncada bizde pes ettik en iyisi konuşmamız suan için ama gelip özür dilerse hatasını anlarsa neden barışmayalım ki.
haklısın kardeşim sen barışmak için elinden geleni yaptıysan ve hala barışmadılar ise yapacak bişey yok yani onların düşünmesi gerekir.inşallah onlarda anlarlar hatalarını ve barışırlar.barışmazlarsa da artık kendi düşüncelere
Allahım yardım etsın
selametle

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
haklısın kardeşim sen barışmak için elinden geleni yaptıysan ve hala barışmadılar ise yapacak bişey yok yani onların düşünmesi gerekir.inşallah onlarda anlarlar hatalarını ve barışırlar.barışmazlarsa da artık kendi düşüncelere
Allahım yardım etsın
selametle

evet biz elimzden geleni yaptık diye düşünüyorum. Artık kendileri bilir ne zaman barişmak isterlerse bizim kapımız her zaman açık. Bakalım sonumuz nasıl olacak onu çok merak ediyorum...

selam ve dua ile....

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
<<Sabreyle neler göreceksin neler..? Mevla'm ihmal degil imtihan eder..>>

Günah zehirli bir baldır.. İnsan zehirli balın sancısını hemen idrak edemez.. Önce tatlı ve hos gelir.. Fakat sonra zehrin kıvrandıran sancısı baslar ve insan karanlık girdaplara, cıkmaz sokaklara ve limansız sahillere sürüklenip gider..​

RaBBİM Korusun..

MAŞALLAH KARDEŞİMİZİN MESAJINI COK BEGENDİM.
ÇOK DOGRU.
AMİN DİYORUM CAN-I GÖNÜLDEN
selam ve dua ile :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt