aleyküm selam canım inan çok üzüldüm Allahım yardımcınız olsun ümidini kesmeden Allah a dua et sizler zaten hep dualarımızdasınız
inşallah bi çaresi bulunur
selametle canım
Saol ablacim Allah razi olsun
aleyküm selam canım inan çok üzüldüm Allahım yardımcınız olsun ümidini kesmeden Allah a dua et sizler zaten hep dualarımızdasınız
inşallah bi çaresi bulunur
selametle canım
ne oldu canım :a40:Tükendim merhametsiz kul kahrı çekmekten
Eğer birgün çok büyük bir derdin olursa rabbine dönüp 'benim büyük bir derdim var ' deme derdine dönüp 'benim büyük bir rabbim var 'de..!
aleyküm selam canımSelamün aleyküm din kardeslerim!
Öncelikle kafam cok karisik sikintilarim cok fazla icim cok huzursuz ya olaylari ben bukadar büyütüyorum yada gercekten öyle.
Biz abilerimin esleriyle ayni daire icerisinde oturuyoruz
allah kabul etsin onlar benden daha bilgililer daha inancli olduklarina inaniyorum ama beni kücümsüyorlar ayipliyorlar din hakkinda üzüldükleri icin beni kücümsediklerini ve arkamdan konustuklarini isitiyorum. Buda beni onlarin yanina varinca kendilerinden sogutan itici uzaklastirici ve dinden sogutucu kelimmeler kullandiklarini görüyorum. bazende cok iyi niyetli davranip agzimdan laf almak istercesine böyle davaniyorlar ben oysaki onlari cok seviyorum kimse hakkinda kötü düsünce düsünmek istemiyorum olaylari büyütmekte istemiyorum. böyle olunca kendime güvenim azaliyor bazi seylerden kisilerden uzaklastigimi düsünüyorum buda beni günaha sokuyor. bu yazdiklarim giybet anlaminda degil kesinlikle yanlis anlasilmasin bilmiyorum ne yapmaliyim bilmiyorum :a09:
ne oldu canım hayırdır siteye pek bakamıyorum ders calısıyorum bişemi oldu:a05:şuan öyle oldum ki hakikaten donuğum ya......
Siteye şöyle baktım vah vah vah..............................
slm arkadaşlar ben demet dualarınıza ve yardımlarınıza ihtiyscım var