Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya (2 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer birgün çok büyük bir derdin olursa rabbine dönüp 'benim büyük bir derdim var ' deme derdine dönüp 'benim büyük bir rabbim var 'de..!

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer birgün çok büyük bir derdin olursa rabbine dönüp 'benim büyük bir derdim var ' deme derdine dönüp 'benim büyük bir rabbim var 'de..!

kardeşim inan Allah a bir aydır dilimde bu söz var.
kendimi bu sözle teseelli etmeye çalışıyorum.
Allah a sığınıp , bana da bir yöl gösterecek elbet diyorum.

*DuruDiren*

Kayıtlı Kullanıcı
Icim cok huzursuz!

Icim cok huzursuz!

Selamün aleyküm din kardeslerim!

Öncelikle kafam cok karisik sikintilarim cok fazla icim cok huzursuz ya olaylari ben bukadar büyütüyorum yada gercekten öyle.
Biz abilerimin esleriyle ayni daire icerisinde oturuyoruz
allah kabul etsin onlar benden daha bilgililer daha inancli olduklarina inaniyorum ama beni kücümsüyorlar ayipliyorlar din hakkinda üzüldükleri icin beni kücümsediklerini ve arkamdan konustuklarini isitiyorum. Buda beni onlarin yanina varinca kendilerinden sogutan itici uzaklastirici ve dinden sogutucu kelimmeler kullandiklarini görüyorum. bazende cok iyi niyetli davranip agzimdan laf almak istercesine böyle davaniyorlar ben oysaki onlari cok seviyorum kimse hakkinda kötü düsünce düsünmek istemiyorum olaylari büyütmekte istemiyorum. böyle olunca kendime güvenim azaliyor bazi seylerden kisilerden uzaklastigimi düsünüyorum buda beni günaha sokuyor. bu yazdiklarim giybet anlaminda degil kesinlikle yanlis anlasilmasin bilmiyorum ne yapmaliyim bilmiyorum :a09:

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm din kardeslerim!

Öncelikle kafam cok karisik sikintilarim cok fazla icim cok huzursuz ya olaylari ben bukadar büyütüyorum yada gercekten öyle.
Biz abilerimin esleriyle ayni daire icerisinde oturuyoruz
allah kabul etsin onlar benden daha bilgililer daha inancli olduklarina inaniyorum ama beni kücümsüyorlar ayipliyorlar din hakkinda üzüldükleri icin beni kücümsediklerini ve arkamdan konustuklarini isitiyorum. Buda beni onlarin yanina varinca kendilerinden sogutan itici uzaklastirici ve dinden sogutucu kelimmeler kullandiklarini görüyorum. bazende cok iyi niyetli davranip agzimdan laf almak istercesine böyle davaniyorlar ben oysaki onlari cok seviyorum kimse hakkinda kötü düsünce düsünmek istemiyorum olaylari büyütmekte istemiyorum. böyle olunca kendime güvenim azaliyor bazi seylerden kisilerden uzaklastigimi düsünüyorum buda beni günaha sokuyor. bu yazdiklarim giybet anlaminda degil kesinlikle yanlis anlasilmasin bilmiyorum ne yapmaliyim bilmiyorum :a09:
aleyküm selam canım
diyosun ki onlar benden daha çok inançlı ve benden daha bilgililer
senden daha inançlı olsalardı senin hakkında gıybet etmezler ve arkandan konuşmazlardı
eğer sen üzülüyorsan ve canın sıkılıyorsa oradan uzaklaş
tabi yengen onlar ama gıybet yapılan yerden uzaklaşın abdest alıp namaz kılın buyruluyor
Allah a sığın bol bol dua et
Allahım onlarıda hidayete erdirsin
selametle

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
şuan öyle oldum ki hakikaten donuğum ya......
Siteye şöyle baktım vah vah vah..............................

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
efendimize yasin okuyalım dedim.......sadece 10 adet alındı....niye acaba ......

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
bende okumk isterim ama suan okuyamam ki

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
canın sağolsun kardeşim....şuanda 25 kişi çevrim içi var sözüm meclise...sen meclis dışısın anladım.......he he he

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
BEN DE OKUMAK İSTİYORUM KARDEŞİM AMA MERVEYLE AYNI DURUMU PAYLAŞIYORUM

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
HAYIR GÖSTER YA RABBİM HAYIR

demetgumus

Kayıtlı Kullanıcı
slm arkadaşlar ben demet dualarınıza ve yardımlarınıza ihtiyscım var

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
esselamün aleyküm arkadaşlar benim kuzenim biraz rahatsız Allah rızası için ona dua edermisiniz?? hastalığı onu biraz zorluyo rabbimin rızası için sizden dua istiyorum edenlerden Allah şimdiden razı olsun inşaallah selametle dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt