Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya (1 Kullanıcı)

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
evet benım içimi ferahlatabılırr

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
aa bak dertli bırını daha bulduk eliff gell asker grubuna sende zor evet hemde cok zorr

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...
benim canım yarim yarimde askere gidicek:a45: :a45: :a45:
çok zor olacak ayrılık,çokkk... :gulegule

ayyyyyyyyyyy cok üzüldüm ya akıma nısanlımın askere gittiği vakıt geldı sabır kardesım bak bız sabtredıyoruz

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
Asker yolu beklemek sevap mıdır?Herkese nasip olmaz derlerr ne için diyorlar bunu?

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
saod
(sevdiceği askerde olanlar derneği)
üyeler:
1- tevbeya-hak
2- mervenur
3-aysin34
4 elifff(yeni ayrılacak)

:a01::a01::a01:​

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Ayşincim es-sabr allahin isimlerinden birisidir.sabreden demektir.ben de sabr ismi şerifinin hatrina sabir istiyorum işte yaraticimdan...ama bazen dayanamiyorum ne yalan söyleyim .ağir geliyor...

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
:a17::a17::a17::a17:ahhhhhhahhhh lıste kabarıyor vallaaa

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
Ayşincim es-sabr allahin isimlerinden birisidir.sabreden demektir.ben de sabr ismi şerifinin hatrina sabir istiyorum işte yaraticimdan...ama bazen dayanamiyorum ne yalan söyleyim .ağir geliyor...

gelmezmi ablacım banada aynı oluyor takmıyorum uzulmuyorum ama bu aksam oldugu gıbı dokunuyor ayrılık dua ile dayanıyorum..:a45:

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
elif askerın nereye gıdıyor 88/4 . devre dimi?

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
Benim de derdim var hem de çok fazla, bazen dayanamayacam diye okadar korkuyorum ki, Eline düştüğüm faizciler yüzünden işimi kaybettim, araba mı kaybettim, evimi kaybettim, oğlumu kaybettim. eşimi kaybettim, annemi babamı kardeşlerimi kaybettim, Kişiliğimi, şahsiyetimi, öz güvenimi, itibarımı kaybettim. Bunlar olmayıca ezildim, hala da eziliyorum. Her gün alacaklılarla boğuşuyorum ve gerçekten de kurtulma istiyırum ama olmuyor... ve gün geçtikçe bu kaybettiğim şeylerin karanlığında kendimi kaybediyorum yavaş yavaş.

aysin34

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlısı elifcimm dua ilee ayakta duralımm..
ardamm kardeşim Allah yardımcın olsun seninde işin baya bi zor ozamannçözümsüzlüklerle doluu etrafın zor valla..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt