Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya (2 Kullanıcı)

dunyayalan

Kayıtlı Kullanıcı
ahh derdi olmayan varmiki acaba ? allah tum kullarina yardim etsin benimkisi bir gonul yarasi cok zor bir durum sabir herseyin ilacidir elbet hayirli gunler

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
ahh derdi olmayan varmiki acaba ? allah tum kullarina yardim etsin benimkisi bir gonul yarasi cok zor bir durum sabir herseyin ilacidir elbet hayirli gunler

derdi veren allah dermanınıda verir inş hersey düzelir kardeşim .alah yardımcın olsun

nur elif

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm içinden çıkılmaz bi durumdayım napıcam bilmiyorunm öyle büyük deyil dir belki sizlere göre benim derdim ailemin istediği deyil de ismediği cocukla evlenmek istiyorum namazı kılan kimseye karışmayan biri ama ailemin gözü yüksklerde berber olduğu için küçümsüyolar ben seviyorum namzını kıldığı içinde daha da bağlandım ama ailem onay vermiyo istihareye yatmayı düşünüyorum doğru yaparmıyım sonuçta nekadar sevsende ailem istemediği biriyle muutlu olurmuyum neolur bişey söyleyin iki dünyamıda yakmak istemiyorum şimdiden allah razı olsun

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm içinden çıkılmaz bi durumdayım napıcam bilmiyorunm öyle büyük deyil dir belki sizlere göre benim derdim ailemin istediği deyil de ismediği cocukla evlenmek istiyorum namazı kılan kimseye karışmayan biri ama ailemin gözü yüksklerde berber olduğu için küçümsüyolar ben seviyorum namzını kıldığı içinde daha da bağlandım ama ailem onay vermiyo istihareye yatmayı düşünüyorum doğru yaparmıyım sonuçta nekadar sevsende ailem istemediği biriyle muutlu olurmuyum neolur bişey söyleyin iki dünyamıda yakmak istemiyorum şimdiden allah razı olsun

as kardeşim namaz kılması falan ii ailen gerçekten küçümsüyo mu neden ki herkes aynı küçüğü büyüğü yokki ailene bunu anlatabilirsin neden küçümsüyorsunuz ölümdü dünya hepimizin gidecek olduğu yer aynı falan diye.belki aileninde farklı düşündüğü vardır tabı onların fikrini almak rızası ıle evlenmek daha ii ama bimiyorum rabbım yardımcın olsun

tövbekar_kız

Kayıtlı Kullanıcı
ahhh kardeşim rabbım herkese sınavlardan gecırıyo dertsiz kul varmıdır acaba
bende bu aralar cok sıkıntıdayım benım bir kardeşim var 6 yaşında zeka gerılıgı var egitim göruyo işte fazla konuşamıyo acıkcası kendini ifade edemıyo bazen ben göturuyorum okula neler var neler kardeşim okula farklı insanlarr gelıyo
rabbım onlara şifa versin ve konuşmalarını nasıp etsın hep dua edıyorum inşallah sizde dua edın kardeşlerim abımde var içki içiyo oda üzüyo bizi calışmıyo aslında yaz yaz bitmez buraya ama içimi döktum ve sizden dua istıyorum ne olur dualarınızda bu kardeşinişzide unutmayın slm ve dua ile aeolun................. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN........................

yeşil.kubbe

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm kardeşim.çok büyük bir ikilemde kalmışsın Rabbim yardımcın olsun inş. eğer ailen maddi durumlar yüzünden istemiyorsa sevdiğini ikna etmeye çalış onları Allah büyük ve dilinden dua hiç eksik olmasın hep hayır iste Rabbimizden inş. yardımcın olacaktır. Çünkü Yüce Rabbim dualar cevap verendir..

yeşil.kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
ahhh kardeşim rabbım herkese sınavlardan gecırıyo dertsiz kul varmıdır acaba
bende bu aralar cok sıkıntıdayım benım bir kardeşim var 6 yaşında zeka gerılıgı var egitim göruyo işte fazla konuşamıyo acıkcası kendini ifade edemıyo bazen ben göturuyorum okula neler var neler kardeşim okula farklı insanlarr gelıyo
rabbım onlara şifa versin ve konuşmalarını nasıp etsın hep dua edıyorum inşallah sizde dua edın kardeşlerim abımde var içki içiyo oda üzüyo bizi calışmıyo aslında yaz yaz bitmez buraya ama içimi döktum ve sizden dua istıyorum ne olur dualarınızda bu kardeşinişzide unutmayın slm ve dua ile aeolun................. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN........................

selamün aleyküm kardeşim..Rabbimden sabır diliyorum sizin için çok zor biliyorum kardeş can demek her baktıgında için gidiyor değilmi? Rrabbim ümmeti Muhammedimizin yardımcısı olsun TÜMM HASTALAR ACİL ŞİFALAR NASİP İHSAN EYLESİN İNŞ..SELAMETLEE...

Selçuk_lu

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar derdi olan dertleşmek isteyen kardeşlerim varsa dertlerini yazsinlar az da olsa yardimci olalim. Derdi olan içini boşaltinca rahatlar. Rahatlamak isteyenler buraya.duaya ihtiyaci olanlar buraya

Bir gazetede güzin abla vardı, aklıma o geldi...
Kardeşim bilmiyorumda, paylaşılacak o kadar güzel dini konular varken, bu tip konulara neden tevessül edipte, zaman ısrafına sebeb olursunuz?

nur elif

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun kardeşim inan okadar zor bi sınavdan geçiyosunki allah yar ve yardımcın olsun dediğin gibi herkes ayrı bi sınavdan geçiyo allah herkese yardım cı olsun

nur elif

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim ben bişey öğrenmek istiyorum evlenmek istediğinizde hayırlı olup olmadğını öğrenmek için istihareye yatılıyormuş başıma gelen bu olay için sevdiğim çocuk için istihareye yetsam olurmu hiç olmassa hayırlı olup olmadığı bilir ona göre davranırım hem kimsenin kalbinide kırmamaış olurum başta ailemin şimdiden allah razı olsun

dunyayalan

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum nurelif kardesim vallaha bende seninle ayni durumdayim ailem sevdigimle evlenmemi istemiyorlar cunku baska memleketli ama cok sukur dinini imanini bilir namaz kilar bende onun sayesinde kildim ama ailem istemiyor baskasini istiolar cunku digeri okumis evi vr rahat edermisim ama benim gonlum bir baskasinda ne yapacagim bilmiorum seni cok iyi anliyorum inan yasayan bilemez allah yardimcin olsn kardesim

nur elif

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşlerim ben birşey daha söyelemek istiyorum sevdiğim çocuğun ablası birine kaçmış ailem oyüzden de istemiyo öyle bi bozuk aileye kız vermem dedilr hem berber hemde ailesi bozuk zaten sevdiğim çocuk buyüzden çok çekti ablası kaçtığı için kimseyele görüşmedi ama şu gerçek varki ben ailem den hiç sevgi görmedim çok dayak yedim küçük şeylerden ne günim ne de sevgim kaldı sonra nazmi çıktı karşıma o bana kendime güvenmeyi insanları sevmeyi öğretti istemeye gelcekler annem öldürüm o çocuğu diyo yoruldum aslında kendi elleriyle ittiler beni sevgisislikten dayaktan kaçtım tamam abblası kaçtı ama soruyorum nazminin ne suçu var ya kaçıcan ya da direnicem napıyım hergün ağlıyorum hiç mi mutlu olamıcm diye

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gazetede güzin abla vardı, aklıma o geldi...
Kardeşim bilmiyorumda, paylaşılacak o kadar güzel dini konular varken, bu tip konulara neden tevessül edipte, zaman ısrafına sebeb olursunuz?

selçuk kardeşim ben de biliyorum dini konular var güzel konular var fakat kardeşlerimiz bıseyler paylaşmak istiyo belkı bu yazdıklarımızdan birazda olsa iyi oluyolar yanı bu konulara zaman ayırmakta zaman israfı değil siz israf diyosanız lütfen bu konuya girmeyin ve yazı da yazmayın zamanınıza yazık

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim nur elif ve dünyayalan rabbim yardımcınız olsun istiareye yatmak istiyorsanız yatın siz bilirsiniz durumunuza bişey diyemiyorum rabbi yardımcınız olsun inşallah hem ailenizin hemde sizin istediğiniz biri ile evlenirsiniz

nur elif

Kayıtlı Kullanıcı
amin alllah razı olsun merve nur kardeşim sizin gibi kardeşlerim sayesinde kendimi yanlız hissetmiyorum artık allah iyiki burayı üye olmayı bana nasip etmiş allah hepinizden razı olsun a e o dualarınızı bekliyorum kardeşlerim

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
of benim basima son iki haftada cok kötü seyler geldiki cok zor durumdayim.Allah kimsenin basina vermesin..ölmek istiyorum yada basimi alip kacmak..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
of benim basima son iki haftada cok kötü seyler geldiki cok zor durumdayim.Allah kimsenin basina vermesin..ölmek istiyorum yada basimi alip kacmak..

canım daha 17 yaşındasın ne ölmesi ne kacması derdı veren alah dermanını da verir basına ne geldı bilmiyorum ama inşallah kötü birşey değildir sabır herşeyin ilacıdır

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
canım daha 17 yaşındasın ne ölmesi ne kacması derdı veren alah dermanını da verir basına ne geldı bilmiyorum ama inşallah kötü birşey değildir sabır herşeyin ilacıdır
benim derdimde nur elifin derdi gibi.sevdigim insana vermiyor babam beni..bende alisamiyorum..nolur bana manevi destekte bulunursaniz rahatliycam..
17 yasimda basima böyle bi olay gelmesini hic istemezdim ama gönül ferman dinlemiyor.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
benim derdimde nur elifin derdi gibi.sevdigim insana vermiyor babam beni..bende alisamiyorum..nolur bana manevi destekte bulunursaniz rahatliycam..
17 yasimda basima böyle bi olay gelmesini hic istemezdim ama gönül ferman dinlemiyor.

canım benim ya rabbim yardımcınız olsun.babanında bir bildiği vardır daha yaşın küçük.daha karşına neler çıkacak bilemezsin tabi gönül ferman dinlemez ama sende biraz dinlet aile hiçbir zaman kötü olmasını istemez evladının hep iyi olmasını ister çünkü candır.eğer sana bişey olursa üzülürsen canı yanar.ben derim ki aileni dinle onlar en iyi kararı verir.inşallah hem senin istediğin hemde ailenin istediği biri ile evlenirsin ve çok mutlu olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt