Nereden anlıyoruz boyutlarını TUBA ABLACIĞIM....
Tuba Ablacim Gönderdiğin şekilde Yapiyorum... Ama Bir Türlü Host It'e Bastiktan Sonra Hoting For Forums çikmiyo............................
???????***[/QUOTE
çok ilginç bak turgay abın resımlı bır sekılde örnegını koymuş ona bakarak tekrar dene tatlım..
Sarı Prenses, Snow Prenses, Kadango, Yunus, Botya, Auratus
Gerçekten Tuba kardeşim, Akvaryum yanında kitap okumak ve arada balıkları izlemek inanın çok rahatlatıyor. Küçük akvaryum da fazla balık besleyemezsiniz, taş ve benzeri şeyleri rahat yerleştiremezsiniz, daha da önemlisi göz zevki vermez. Ama özellikle filtrelerin güçlü olması lazım yoksa temizlik olayı uğraştırır. Çift filtre kullanıyorum Tetratec 1200 ve Dolphin C 1600. Sarı Prenses'ler gerçekten güzel ama diğer Agresif balıklardan oluşan stres nedeniyle renkleri gidiyor bu yüzden değiştirdim.
İnşallah ileride Akvaryum kuracağınız zaman Akvaryum ve Balıklarla ilgili tüm bilgileri aktarırım. Tuba kardeşim Akvaryum inanın benim her şeyim. Ama bir türlü aklımdan da çıkaramadığım bir soru var, bu balıklar Güney Amerika'nın Malavi, Tanganjika ve diğer bir kaç gölünden geliyor ve bunlar akvaryum ortamında üretildikten sonra satın alıyoruz. Bunlar da Rabbim'in yarattığı bir canlı, Acaba bu canlıların haklarını kısıtlıyormuyuz diye düşünüyorum. Gerçi her bir balığa 10 Lt su hesabı ortalaması ile ben fazla bırakıyorum ama inşaallah günaha girmiyoruzdur. İnternet hattım biraz ağırdı şu an iyi Zeynep kardeşimin power point sorusunu hazırlıyordum.
benım hayalımde aslında bıraz masraflı ama hayal işte salonun bı duvarını baştan sona yarıdan kırdırıp oraya buyuk camdan bır akvaryum istiyorum içinde çeşit çeşit bir sürü balıklar olucak rengarenk..annemle ıkımızın hayalı bu
imkansız birşey ama hayalını kurmak bile güzell...sorduğunu soruya cevap veremıcem bu konu hakkında bir bilgim kusura bakmayın..çalışma ıyı gıdıyormu peki..