ben anca bunu alabılırım :K:K t.ederim..
Estağfirullah sakın yanlış anlama Tuba kardeşim ben sadece öylesine gif ekledim. Allah daha iyilerini nasip eder hepimize inşallah.
Bu arada Zeynep kardeşimin Power Point Sunusu ile bayağı çalıştım, Sunuyu Flash'a-Video'ya çevirip her iki şekildede You Tube'ye yükledim, You Tube'dede açmadı. Site içerisinde PPT uzantılı sunuyu tam ekran veya Flash şeklinde yayınlamak için aynı "Flash Kodu Ekle" veya başka şekilde tümünü denedim ekleme yapamadım, ya bir yerde yanlış yapıyorum ya da Gelişmiş'ten ekleme linki yok. Bir kaç site var, Link verip tam ekran izleyebiliyoruz.
authorSTREAM Present and Share PowerPoint Online
Site İngilizce biraz zorlanıyorum. Ama önemli değil zaten Arapça öğrenmeye karar verdim, inşaallah setleri alırsam öğrenirim
Tuba kardeşim şimdi dua okuyorum, anlamını ayrı okuyorum, Kuran-ı Kerim okuyorum mealine ayrı bakıyorum. Aslında Arapça bilsem diye düşünüyorum daha kolay olur. Herhalde zor değildir.
Arapça öğretimi seti CD'leri var onları düşünüyorum. Tabii dedğiniz gibi CD'den tek başına nasıl olur bilmiyorum ama en azından namaz sureleri ve dualar da anlamını öğrenecek kadar yardımcı olsa da bana yeter