cennet_agaci
Kayıtlı Kullanıcı
şimdi anladım neden olmadığını sanırım siz resize image butongunu tıklıyorsunuz ben o şekılde o butongu tıkladım resım kucuk cıktı ben tıklamadan yapıyorum ebatı büyük cıkıyor bırde öyle deneyın ıstersenz
Ekli dosyayı görüntüle 477
Ekli dosyayı görüntüle 478
Yine olmamış seçenekleri kaldırıp
Direct link to image ve
Hotlink for forums (2) deki linkleri http://img442.imageshack.us/img442/5632/00001pt8.jpg şeklinde kopyalayıp yükledim
Esselamü aleyküm zeynepcim;
bak bi önceki sayfada resım eklemeyi anlattım sana bi bak dene istersen yapamazsan takılıın yerde sor yardımcı olurum güzelim...
selamün aleyküm hayırlı akşamlar üyeliğiniz hayırlı olsun hoş geldiniz safalar getirdiniz.bende yeni sayılırm açikcası alışlması biraz zor ama güzel hazırlayanlar sağolsn.inşaallah faideli olur istifade ve istifaza edersniz.<zeynep hanım>
Ve Aleykümüsselam Verahmetullahi Veberakatüh. Aramıza hoşgeldiniz kardeşim. Üyeliğin hayırlı olur inşallah.
Benim bilgim Video göndermek için Videoları bir url'ye yükleyip sonra url adresini de mesajınıza eklemeniz. Yüklemek için boyutlarını ve kb'ları ayarlamanız gerekli (yoksa yüklemeniz uzun sürebilir) ve o sitedeki upload kısmından aktarmanız.
Resimler ise sitede mesaj yazdığınız kısımda GELİŞMİŞ butonuna tıklayın ve attach bölümünden yükleyin. Burada yükleyeceğinz dosyaların boyutuda görülüyor
Allah(CC)'a emanet olunuz.. Selam ve Dua ile
zeynep.s kardeşim vallahi dün geç cennet_agaci kardeşim sayesinde resim yüklemeyi öğrendik. Herhalde video yüklemede de mantık aynıdır. Şu anda işim yokken akvaryumun suyunu değiştiriyordum. 1-2 saate kadar bende deneyip size sonucu inşaallah yazarım.a.e.o