Hatırlarsanız bir hediye dua yazılmıştı...
Bu hediye dua Ezan ile beraber mutlaka her gün okunmalı ki Şeytan Lain kişiden ümit kessin...
Bir defa veya arada okumak yetmez tam kurtulana kadar okumak lazım...
Baş ağrınız sıkıntınız başladı ise...bitene kadar tekraren ısrarla okunmalı...Okutmuyorsa zorlanmalı...birinin yanınızda okunması sağlanmalı...
Maalesef insanlar acımasız oluyor ve kıskandığı birine şeytan lain veya şeytan yandaşlarını musallat ediyor veya edebiliyor...
Büyü yolu ile ekseri yapıyorlar...
Okuma yolu ile sakız çiğner gibi kıskandıkları veya kızdıkları kişilere büyü yapıp geziyor arada da acaba etki altında mı diye kontrol edip hal hatır soruyorlar...
Sıkıntıda olduğunu görüncede kıs kıs gülüyorlar...
Namaz da ihlas yoludur ...
Namazda fısıltı ile sen değerlisin vs...gibi veya ben rabbinim seni seviyorum gibi sözlerle etki altında tutuyor...benlik veriyorlar...
Lütfen kanmayın hediyeyi rahatlayana kadar okuyun...okurken beyniniz ve kalbinizle tekrar edin ...tam kurtulunca anlarsınız o zaman ...etkisi biter normale dönersiniz...
Selamlar...
Okurken sorun gormuyorum ama rahatladim diye unutuyorum gece okumayi ve 3 gecedir korkulu ruya goruyorum
korkmak istemiyorum, ondan seytandan korkmak istemiyorum, kimsin dedigimde ben seytan sesini duydum yine korkmadim
Rabbim buyuk o kim oluyor?
Allah'in kitabini okumayan seytanin kitabini okuyor durmadan, okuma diyorum baska bilgi yokmus
bana sabir dustu desenize yine, neyse guzel gunlerin hatrina kimseye borcum yoktu ya onlari da odemis olurum
guzel gunlerinin bedelini alsin , bana sadece Rabbim kalsin ....
Seytan dermi hiç ? Kur-an bozuldu dersin oysa hristiyanlar, Yahudiler hala kitaplarini okuyor diye ona cevap verir mi?
bu inanc meselesi , inanmak der mi? belki der ikili mi oynuyor?onu kandiriyor , beni teselli ediyor yani...
Bilmiyorum Allah'im bize yardim et...