Onlarin saldirisi bilene, onu mat ettiler mi yanindakiler dagilir gider zannederler...
(birsey soracagim) bana yine o zaman saldiriar olacagi uyararisi almistim ama inanmadim (size saldiriracaklari hisi dogmustu , bilgiden hoslanmiyorlar)
Ya Rab dedim neden ben kimim ki benimle ugrasirlar? sen hiçsin belki ama örnek olursan yüzlere (kelebek etkisi gibi) binlere etki edersin
o yuzden seninle ugrasiyor, yinede inanmadim ben kimim ki? daha yeni yeni hakikat pesine dustum ama erenlerin yoluna bas koymaya karar verdim...
inanin sanki karsimda seytan var, sesi o kadar çirkin ki... istedigim sadece Rabbimin yolundan gitmek , tepki okadar buyukki sasiriyorum
inanamiyorum,
Ta ki , teheccut namazina kalktigimda , harika onumde bir golge durdu namaza duurduk, medine serildi ayaklarima , sonra normallesti hersey, "ben namazda husu bulamiyorum" deyince, ben buluyorum medinedeydim simdi dedim, bir ofke, bir ofke sanki ben aklimi kaybetmisim gibi... ben diyorum bizim sorunlar 2000 yilinda basladi (ki kayin validemi kaybettik ben hayati sorgulamaya basladim)duymus ki
sen erkek degilsin ! (afersiniz) o yuzden bana vurmaya ve çik içinden seytan cik diye bagirmaya basladi ..
Hiç hayatinda Allahuekber demeyen beni Allahu ekber diyerek yumrukluyordu...
Sonra oturdu ve seni affettim dedi.. (ne alaka ? sen tanrimisin dedim içimden o gun ip koptu anladim ki bana rahat yok!)
bu surec 7 sene surdu, hep kavga, hep dini konularda tartisma, hep benim dedigimi kabulen , dinciler kotu.. sozleri kulaklarimda
niye anlatiyorum, ? kafamda hala sorular neden oldu bunlar? diye istedigim sey çok mu anormal diye?
Neyse simdi hersey sakin çok sukur... zorluk yok simdilik ama ayrildim , ayrilmayi yeni yasami goze aldim , belki ondan...
Bud