Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yakais 'in hatıra defteri ; (2 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar galiba biraz fazla ileri gittik ki bir ikaz aldık...;
Öncelikle tekraren söylüyorum...
Yakais...;
Hoca...Alim vs...değil...
Sadece Allah C.C. nun Rızası peşinde koşan aciz biri...
Belkide herkesten daha bilgisiz birisidir...

Yanlış anlaşılmaya sebep olduğumuz için özür dilerim..

siz zaten hoca veya alim olduğunuzu iddia etmediniz ki,bildiğiniz şeyleri(çoğuda belki bizim bilmediklerimiz) bize aktardınız,benim annem öğretmen emeklisi ben ona bile bazen hocam diye hitap ederim.öğreniyoruz siz büyüklerimizden daha ne olsun... biz size olan saygımızdan ötürü o şekilde hitap ettik.lütfen üzmeyin kendinizi...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
siz zaten hoca veya alim olduğunuzu iddia etmediniz ki,bildiğiniz şeyleri(çoğuda belki bizim bilmediklerimiz) bize aktardınız,benim annem öğretmen emeklisi ben ona bile bazen hocam diye hitap ederim.öğreniyoruz siz büyüklerimizden daha ne olsun... biz size olan saygımızdan ötürü o şekilde hitap ettik.lütfen üzmeyin kendinizi...

Biz o tabirlerden değilde insan nasıl bu kadar görmez olurun peşindeyiz...Genede bilmiyorlar diye değerlendiriyorm...
İnsanın değerini bırakıp... ŞEYTAN LAİNE dost olmasının başka izahı yok sanırım...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bakın biraz sırdan bahsedelim...Onlar bilseler...Küçük dillerini yutarlar...Neyse Allah C.C. na havale...Rabbimiz C.C. neylerse elbette güzel eyler...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Onlarin saldirisi bilene, onu mat ettiler mi yanindakiler dagilir gider zannederler...
(birsey soracagim) bana yine o zaman saldiriar olacagi uyararisi almistim ama inanmadim (size saldiriracaklari hisi dogmustu , bilgiden hoslanmiyorlar)
Ya Rab dedim neden ben kimim ki benimle ugrasirlar? sen hiçsin belki ama örnek olursan yüzlere (kelebek etkisi gibi) binlere etki edersin
o yuzden seninle ugrasiyor, yinede inanmadim ben kimim ki? daha yeni yeni hakikat pesine dustum ama erenlerin yoluna bas koymaya karar verdim...
inanin sanki karsimda seytan var, sesi o kadar çirkin ki... istedigim sadece Rabbimin yolundan gitmek , tepki okadar buyukki sasiriyorum
inanamiyorum,
Ta ki , teheccut namazina kalktigimda , harika onumde bir golge durdu namaza duurduk, medine serildi ayaklarima , sonra normallesti hersey, "ben namazda husu bulamiyorum" deyince, ben buluyorum medinedeydim simdi dedim, bir ofke, bir ofke sanki ben aklimi kaybetmisim gibi... ben diyorum bizim sorunlar 2000 yilinda basladi (ki kayin validemi kaybettik ben hayati sorgulamaya basladim)duymus ki
sen erkek degilsin ! (afersiniz) o yuzden bana vurmaya ve çik içinden seytan cik diye bagirmaya basladi ..
Hiç hayatinda Allahuekber demeyen beni Allahu ekber diyerek yumrukluyordu...
Sonra oturdu ve seni affettim dedi.. (ne alaka ? sen tanrimisin dedim içimden o gun ip koptu anladim ki bana rahat yok!)
bu surec 7 sene surdu, hep kavga, hep dini konularda tartisma, hep benim dedigimi kabulen , dinciler kotu.. sozleri kulaklarimda
niye anlatiyorum, ? kafamda hala sorular neden oldu bunlar? diye istedigim sey çok mu anormal diye?
Neyse simdi hersey sakin çok sukur... zorluk yok simdilik ama ayrildim , ayrilmayi yeni yasami goze aldim , belki ondan...
Bud

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Anladım efendim...;
Bir soluk nefes alıp... Allah 'ım Celle Celalehu sana sığınıyor ve yardımını arz ediyorum diyerek ..yola devam etmek lazım...

neyzenözkan

Kayıtlı Kullanıcı
Aldığımız nefesi bile geri veriyorsak demek ki hiçbirşey bizim değildir..... Selam ve dua ile...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Onlarin saldirisi bilene, onu mat ettiler mi yanindakiler dagilir gider zannederler...
(birsey soracagim) bana yine o zaman saldiriar olacagi uyararisi almistim ama inanmadim (size saldiriracaklari hisi dogmustu , bilgiden hoslanmiyorlar)
Ya Rab dedim neden ben kimim ki benimle ugrasirlar? sen hiçsin belki ama örnek olursan yüzlere (kelebek etkisi gibi) binlere etki edersin
o yuzden seninle ugrasiyor, yinede inanmadim ben kimim ki? daha yeni yeni hakikat pesine dustum ama erenlerin yoluna bas koymaya karar verdim...
inanin sanki karsimda seytan var, sesi o kadar çirkin ki... istedigim sadece Rabbimin yolundan gitmek , tepki okadar buyukki sasiriyorum
inanamiyorum,
Ta ki , teheccut namazina kalktigimda , harika onumde bir golge durdu namaza duurduk, medine serildi ayaklarima , sonra normallesti hersey, "ben namazda husu bulamiyorum" deyince, ben buluyorum medinedeydim simdi dedim, bir ofke, bir ofke sanki ben aklimi kaybetmisim gibi... ben diyorum bizim sorunlar 2000 yilinda basladi (ki kayin validemi kaybettik ben hayati sorgulamaya basladim)duymus ki
sen erkek degilsin ! (afersiniz) o yuzden bana vurmaya ve çik içinden seytan cik diye bagirmaya basladi ..
Hiç hayatinda Allahuekber demeyen beni Allahu ekber diyerek yumrukluyordu...
Sonra oturdu ve seni affettim dedi.. (ne alaka ? sen tanrimisin dedim içimden o gun ip koptu anladim ki bana rahat yok!)
bu surec 7 sene surdu, hep kavga, hep dini konularda tartisma, hep benim dedigimi kabulen , dinciler kotu.. sozleri kulaklarimda
niye anlatiyorum, ? kafamda hala sorular neden oldu bunlar? diye istedigim sey çok mu anormal diye?
Neyse simdi hersey sakin çok sukur... zorluk yok simdilik ama ayrildim , ayrilmayi yeni yasami goze aldim , belki ondan...
Bud

Ablammmm bu gece tehedcüde kalktığımızda inşallah bana çoooook dua edermisin.ne istediğimi sen biliyorsun,bende çok dua ediyorum ama sanki benim dualarım yetmiyormuş gibi eksik kalıyormuş gibi o yüzden sevdiklerimin duasına çok ama çok ihtiyacım var.rabbim yuvası dağılanlardan eylemesin,eşime hidayet versin.... aminnnn (yakais büyüğümüzde okursa bu mesajımı ondanda çok dua istiyorum allah rızası için)

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Ablammmm bu gece tehedcüde kalktığımızda inşallah bana çoooook dua edermisin.ne istediğimi sen biliyorsun,bende çok dua ediyorum ama sanki benim dualarım yetmiyormuş gibi eksik kalıyormuş gibi o yüzden sevdiklerimin duasına çok ama çok ihtiyacım var.rabbim yuvası dağılanlardan eylemesin,eşime hidayet versin.... aminnnn (yakais büyüğümüzde okursa bu mesajımı ondanda çok dua istiyorum allah rızası için)

Can , guzel can, hep dualarimda aklimdan sizleri geciriyorum acizane zaten, bir bu, ikincisi, kusura bakma ben sadece Rabbimden HAYIrlisi diye dua ederim, ne olur kusura bakma birde içimden bu his gelecek Rabbim izin verecek, can ne olur , biraz sabir.. kalbimdesin insallah
eger, zamani geldiginde Rabbim izin verirse , mutlaka fazlasiyle isteyecegim, boyle bir tuhaf yanim var...
Dua istegi gelince daha guzel oluyor...insallah Rabbim ....hayirlisi ile yolunu açsin...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Can , guzel can, hep dualarimda aklimdan sizleri geciriyorum acizane zaten, bir bu, ikincisi, kusura bakma ben sadece Rabbimden HAYIrlisi diye dua ederim, ne olur kusura bakma birde içimden bu his gelecek Rabbim izin verecek, can ne olur , biraz sabir.. kalbimdesin insallah
eger, zamani geldiginde Rabbim izin verirse , mutlaka fazlasiyle isteyecegim, boyle bir tuhaf yanim var...
Dua istegi gelince daha guzel oluyor...insallah Rabbim ....hayirlisi ile yolunu açsin...

aminn ablacım aminnn, olsun ablam allah razı olsun,zaten bende hep hayırlısıyla diyerek dua ediyorum,mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler....

yakais

Yasaklı Kullanıcı

Amin...İnşallah ...Endişe etmeyin efendim...Dua edin ve duanızı Allah C.C. nun işitip katıldığından haberli olun...selamlar....

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Amin...İnşallah ...Endişe etmeyin efendim...Dua edin ve duanızı Allah C.C. nun işitip katıldığından haberli olun...selamlar....

inşallah hocam inşallah.rabbimin beni duyduğundan hiç şüphem yok ama kul'uz,sabredemiyoruz,ortada dağılmak üzere olan bir yuva söz konusu olunca ve bitmemiş bir sevgi bu yüzden zorlanıyorum işte dönem dönem... ben allahın aşkıyla tanıştıktan sonra eşimi daha bi çok sever oldum bana yaşattığı olumsuzluklara ve 5 aydır ayrı olmamıza rağmen.ne diyelim duaya devam rabbim selamete çıkarsın tez zamanda inşallah...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Cenabı Allah C.C. size yardım eder inşallah...Selamlar...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
inşallah efendim...teşekkürler...selamlar...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Endişeye gerek yok...Siz Allah C.C. na sığınmaya devam ediniz...Selam ile..

sumeyyye

Kayıtlı Kullanıcı
BİR BAŞKa soruda benden :D
ben lmihal yarışmasına katıldım ama çok bakamıyorum ilmihale hukuk derslerim çok fazla ne yapabilirim nasıl yetiştirebilirim ? lütfen yardımcı olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt