Selamun aleykum
Hz ömer kendine ahireti hatirlatacak birini tutmus 'Hesap var , ya Ömer! ' deyince öfkesini yutmus...
Haddi asdiysam özür dilerim, maksadim o degildi... göresin istedim,
Duymayanlara duyuramazsin!, gormeyenlere gosteremezsin
içindetutmasini bileceksin, ne sanirsin? herkesi kendin gibi mi?
Hz SEMS çocuk iken anlatirmis gorduklerini babasi kizmis, herkes gibi ol diye, anlatip da insanlari korkutma diye,,...meshur bir sozu var aleme hediye ...."siz tavuksunuz diye , sudan korkuyorsaniz bana ne, ? ördek ise sudan korkmaz, dalar...o andan itibaren Tebriz'i terk eder..onlari okuyunca normalim dedim, can SEMS aynam oldu benim ama gormeyenlere ne diyeyim???
O gece bende uyuyamadim , hep Rahmetliyi dusunup dua ettim bir ara isik oldu, sanki kendisini uyanir gordum ama bu kadar...
ben inaniyorum dediklerinize gayb degildir bunlar zaten olanlar, ...
Ama insanlar anlamazlar, anlamalarini da beklemiyorum...artik yoruldum
ben çevrim dışı olmadım Rabbim kimsenin gözünü kapamasın inşallah..Çevrim içinden neden çevrim dışına çıktınız...? Buyurun biz buradayız ...konuşalım...Yanlışı bulup kendimizi düzeltelim..
benim size ne soracak sorum ne de dinleyecek sözüm olamaz..hele ki sizden öğreneceğim bir kelam dahi olmaz..maşallah sizin kadar mütevazi ? tevazu sahibi ? görmedim..sorun söyleyelim,öğretelim hesabı..“Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?” Ancak akıl sahipleri öğüt alırlar.
Buyurun sorun söyleyelim...
Ya sözlerimiz doğru ...siz yanlış değerlendiriyorsanız...?
sizi tanımadan değerlendirme yapmadım zaten..bir iki mesajınızı okuyan kanaat sahibi olacaktır zaten..evet sizi tanımıyorum mehdimisiniz gaybdan haberler geliyor?buyrunuz tanıtınız kendinizi..yalan söylüyorsunuz demedim ki bunu da nerden çıkardınız..gaybdan haberler veriyorsunuz akli bir durum mu bu sizce..benim mesajlarım içersinde yalan söylüyorsunuz ithamını bulamazsınız..Gaybı Allah C.C. dan başkası bilmez diye yazmışsınız...O halde siz beni tanımadan nasıl olumsuz değerlendirdini ?
Ya doğru söylüyorsam..?
Bizim söylediğimiz doğru ise...Allah C.C. nun OL emri sahibi olduğundan habersizmi sandınız bizi...?
Dilerse öğretemez mi?
Siz mi bizim bizim yalan söylediğimizi değerlendiriyorsunuz...?
Hangi bilginize ve kaynağa dayanarak?
Es selamun aleyküm.ajitasyona gerek yok kanaatimce..Allah rahmet eylesin temennimizi bildirmiştik zaten..oğlunuzun yaşı yahutta sizin yaşınız burada mevzu yaş değil,ağızdan çıkan söz,sözlerdir..benim rahatsızlığım bundan ötürü..ayrıca yakaise yazılan mesajımla sizin hiçbir alakanız yoktu..bikaçgündür dikkatimi çekiyordu sözleri yazma niyetimi artıran o gayb haberleri oldu..ve sırlarla dolu mesajları..benim ne sizinle ne de yakisle bi sorunum derdim yok,söylemiştim..ancak konuşulanlara dikkat edilmez ise ben yazacağım..burada yazılanlar sadece harflerin yanyana sıralanışı değil,biliniz istedim..insanlar google a islamiyet yazdıklarında forumumuz karşısına çıkıyor..sonra bir hatıra defteri görüyorlar..bi bakıyorlar o da ne..gaybdan haberler geliyor,bir sır daha söylemek zorunda kalınıyor falan filan..ben hiç bilgi birikimsiz o mesajları okusam vaay be ne yüce şahsiyetlermiş der biat ederim ya da bu da ne insanlar ne sanıyorlar kendilerini der google a yazdığım islamiyet terimini silerim..
ben kimseye yalancı yalan söylüyorsun gibi bir ithamda bulunmadım ama yarası olan gocunur misali..ağızdan çıkan sözlere dikkat etmek gerekir bi kez daha söylüyorum..ya o tarz mesajlardan sonra safi zihinler bulanırsa,insanların akılları karışır kalpleri daralırsa..ben kendi adıma rahatsız oldum bildirmek istedim..dikkate alır almaz benim sorunum değil..sonuçta herkes ameliyle başbaşa kalacak ve kendi hesabını kendisi verecek..bu tarz bi münakaşaya girme taraftarı hele ki hiç değilim..bu başlığın forumun tepesinde olmasından hele ki hiç hoşnut değilim..okumasın bilmesin kimse o gayb-sır dolu mesajları..kimsenin zihni bulanmasın isterim..
yönetici admin moderatör her kim görüyorsa bu mesajımı umarım müdahale ederler..
ve aleykümselam abim Allah razı olsun..Es selamun aleyküm.
Yazdıklarına ve söylediklerine katılıyorum KARDEŞ..
ve aleykümselam abim Allah razı olsun..