Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

omer58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

[mail][/mail]s.a. güzel kardeşim

zeliha66_1

Kayıtlı Kullanıcı

B) kardeşim benim bu siteye girmemin amaçı dini konular anlatılırken çok sesli ve yorumları çok rahat yapabılen kardeşlerimin olması ve kaynaklarını açıklamaları bana konu hakkında tatmin edici bilgiler sunması ve bunu yaparkende sıcak ve mütevazi olmaları yani çok mutluyum anlıyacagınız boş ve anlamsız bir şekilde internet denen dünyada vaktımı geçircegime burada hem bilgi ediniyorum dinim hakkında hemde güzel kardeşlerimin yorumlarını okuyarak insanları tanımaya çalışıyorum içten bir cevap istemişsen benim cevabım bu selam ve duaylaB)

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleykum
Ben buraya Mekke resmi ararken buldum ve ertesi gün hemen üye oldum.
Sitenin içeriği gerçekten çok geniş. Benim bu siteyi kulanmamdaki amaç Dini bilgilerimi denemek, Dini bilgilerim paylaşmak ve Dini bilgilerimi genişletmek için vs vs...
Site gerçekten çok güzel
İslamiyet.gen.tr Emektarlarına şükranlarımızı sunuyorum
Bu arada forum konusu güzeldi sert kardeşimi Allah razı olsun..
Allahaısmarladık... B)

sutliman

Kayıtlı Kullanıcı

slm.bence bi Kur'an-ı Kerimi dinlemek bile yetiyor.artıhadisler ilmihal bilgileri va daha birçok konu.hazırlayanların eline yüreğine sağlık.

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

BEN ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÖĞRENDİM
ÇOK GÜZEL ARKADAŞLIKLAR KURDUM BU SİTEDEN..
EVET ASIL AMACIM DAHA ÇOK ŞEY ÖĞRENMEK...ÇÜNKÜ YETERSİZ OLDUĞUMUN FARKINDAYIM..B)

SEYNUR

Kayıtlı Kullanıcı

selamın aleyküm çok güzel bir site herkesten Allah c.c. razı olsun.

Ahmet el acemi çok sevdiğim bir hoca onun sesinden kur an-ı kerimi dinlemek kadar güzel birşey bilmiyorum. onun sesinden dinlemek mest ediyor insanı. çok şükür ki bu siteyi bulmuşum:):):):)

ezocan76

Kayıtlı Kullanıcı

maneviyatımı kuvvetlendirmek için geliyorum buraya.yardıma ihtiyacım var.imanımı kuvvetlendirmek istiyorum.dinimi çok seviyorum ama çok yetersiz hissediyorum kendimi kaybolmaktan korkuyorum öğrenmek istiyorum bilmediğim herşeyi o nedenle geliyorum.şahadet getirerek huzurlu gitmek istiyorum gerçek dünyaya.sevgili peygamberimin sevgisini kazanmak istiyorum.yaşlanmayı nasib ederse Yaradan ,dönüp baktığımda mazime utanacağım bir hayatım olmasın istiyorm ve hayırlı evlatlar yetiştirmek istiyorum...bunun için öğrenmem lazım.......ve sizlere ihtiyacım var buraya ihtiyacım var sebebim budur

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı

SERT KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN CÜMLENIZDEN BEN SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM GEZDİM KARDEŞLİK,DOSTLUK,ARKADAŞLIK BULDUM VE ÜYE OLDUM TABİ HEPSİ BU DEGİL NE KADARDA CAHIL OLDUMU GÖRDÜM SİZLERDEN ÖGRENECEGİM COK ŞEY VAR EMEĞİ GECEN TÜM ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ DİN KARDEŞLERİM

amine nur

Kayıtlı Kullanıcı

valla bende sert kardeşime katılıyorum boş boş kurcalayacağıma burda iii şeyler iii insanlar var.iyiki üye oldum:) ama bugüne kadar aklım nerdeydi diyee üüzüüllüüyooruum tabii:(:(

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

:D öle dolanırken rastladım işte!!! ama iiiki rastlamışım çok hoş bi site:D emeği geçenlerden Allah razı olsun... :( ama bağımlılık yapıyor sürekli burdayız :(
site çok güzel olunca öle oluyor işte :D:D:D

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Bende Abdurrahman El-Sudais ten süre dinlerken dedim üye olayım:D:D(onlıne hatim dinleme):D:D Allah razı olsun kardeşlerimizden çok güzel siteB)B)B)

dr_emine

Kayıtlı Kullanıcı

google' a kabe yazdım,kabe fotolarını videolarını ararken buldum bu siteyi..Hatimleri görünce kendi kendime sinirlendim gereksiz birçok sitede saçma sapan şeylerle ilgilendiğim ve böyle yararlı sitelerden haberdar olmadığım için..hatimleri dinlemeye başladım biraz..sonra sitenin içeriğinin çok geniş olduğunu ve benim burdan öğrenecek çok şeyim olduğunu gördüm..o nedenle üye oldum..bi uçtan okumaya başladım makaleleri,hikayeleri,duaları...çok eksiğim var çokk...:(

omer58

Kayıtlı Kullanıcı

[mail][/mail]selamünaleyküm can dostlar;Benim bu siteye girmemdeki amç dinimizle ilgili daha çok bilgi toplayabilmek sizler gibi hakka tabii olan güzel kardeşlerimle dostluk etmektir.Çünki ALLAH sevgisi ve korkusunu içinde taşıyan insandan kimseye zarar gelmediği gibi iyilik bulursun.
ALLAH'a emanet olunz

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı

İNTERNETE TAKILMAK BİRAZ ALIŞKANLIK OLMUŞ NET ORTAMINDA İİİ ŞEYLERDE VAR KÖTÜ ŞEYLERDE VAR. BARİ NETE GİRECEKSEK ONUNDA FAYDALI OLANINI TERCİH EDELİM. FAYDALI OLANDA BURASIYA :):):) SELAMETLE KAL KARDEŞİM

harunkan

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm
mevlit kandilimiz kutlu olsun.ben bu siteye yapılan güzel çalışmalardan bir nebzede olsa bir şeyler almak ve güzellikleri başkaları ilede paylaşmak için girdim.

emineyildirim

Kayıtlı Kullanıcı

benim siteye üye olmamdaki amaç zamanımı iyi değerlendirmek. ve dahada önemlisi son zamanlarda kendimi dinimden uzaklaşmış ve bundan dolayıda kötü hissediyorum. Biraz kendimi toparlamaya çalışmak için bişeyler arıyordum ve bu siteyi görüp üye oldum.:(:(

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.gerçekten çok güzel sıte.sıteyı kuranlardan allah razı olsun.bılgı verenlerdende allah razı olsun.benı bu sıteye bır arkadaşım üye yaptı.ıyıkı onu dınleyerek bu hayırlı sıteye üye olmuşum.allah razı olsun ondan.burdan çok şey ögrendım gerçekten buradan ıslamıyetı ögrene bılır.bazı arkadaşlar var sıteyı kırletmeye çalışıyor.allah rızası için ltf yapmayın.a.e.o.B)

taib

Kayıtlı Kullanıcı

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ...
ALLAH (C.C.) yardımcımız olsun B)B)B) ...

nazanozi

Kayıtlı Kullanıcı

SELAM KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN BEN KURAN ÖĞRENBİLMEK VE İLAHLER DİNLEMEK İÇİN BİR SİTE ARIYORDUM OGÜNE KADARDA İNTERNETE HİÇ GİRMEMİŞTİM KIZIMIN YARDIMIYLA GİRDİM SİTENİZ BENDE ALIŞKANLIK YAPTI ŞU ANDA SAAT GECENİN İKİSİ AMA BEN SİZİNLEYİM SAYENİZDE KURANI ÖĞRENEBİLECEĞİMİ ANLADIM DİYANETİN KURSUNA YAZILDIM ÇOK GÜZEL TECVİTLİ OKUYORUM ÖDEVLERİMİ SİZDEN TAKİP EDİYORUM ÖĞRENDİM TÜM BİLGİLRİ KURS ARKADAŞLARIMLA PAYLAŞIYORUM HEPİMİZDE SİZDEN ÇOOOK MEMNUNUZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN BU ARADA HAYATIMIN EN UZUN MESAJINI YAZDIM ,,,,,,,,

koray emrem

Kayıtlı Kullanıcı
Re: üyelerin Siteye Girmelerindeki Asil Amaç Ne?

Re: üyelerin Siteye Girmelerindeki Asil Amaç Ne?

........................

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt