Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

aleyküm selam koray emrem abi hoşgeldiniz aramıza
ben öss girmicem ama giricek olan kardeşlerim mutlaka size cevap vericektir belki soracağı sorular olur yardım edersiniz.
ALLAHCC razı olsun sizdenB)
selametle kalın.B)

cemre_meva

Kayıtlı Kullanıcı

bu siteye bilgilerimin yeterli olmadığını düşündüğüm için üye oldum huzur bulmak için içimdeki sıkıntıların allahımın ve sizlerin yardımıyla geçmesi için daha güzel dahah yararlı şeyler yapmak için üye oldumB)

eeda

Kayıtlı Kullanıcı

esselamu aleyküm
tabıkı ınsanların amacı bırşeyler öğrenmek o yuzden buraya uye oldular ama herkesın boyle olduğunu düşünmuyorum.arkadaş arayını bılebu sıtede bulabılırsınız yada geyık için tabı bu azınlıkta olan grup
B)rabbım yar ve yardımcımız olsun B)

esra seda

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum arkadaslar ben de bu sıteye yenı uye oldum insallah guzel paylasımlarımız olacak insallah sıte çok hoşuma gıttı aradıgım her seyi(islami) buradan rahatlıkla bulabılırım içerigi çok zengin arkadaşlarımada tavsıye edebılecegım bır sıte emegı geçenlerın eelrıne saglık:)

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

Selamünaleyküm ben öğrenmek için giriyorum. Ve bildiklerimi diğer din kardeşlerimle paylaşmak için. İYİ Kİ ÜYE OLMUŞUM, ÇOK MEMNUNUM...

ricebim

Kayıtlı Kullanıcı

Adem (A.S) babamızın yaratılmasıya öğrendiğimiz her iyinin yanıda bir kötü her faydanlının yanında birde zararlı olduğunu öğrendik, babamızın haram meyveden yemesiyle, dünyaya gönderildiğini. Oysa cennet ne güzeldi... Kardeşlerim Burası dünya Muhakkak kullandığımız şeyleri iyi yöndede kullanabiliyoruz kötülüğede yöneltebiliyoruz. İnternet denince adamın aklına hep abes şeyler geliyo ama böyle bir muhabbetde bulunmakda var. İşte kötü gibi görünen bu faydadan birbirimize muhabbet dua ve en güzeli Allahın selamı ile başladığımız bu site de bence bizim için içimizdeki kötü egoları Allah rızası gözeterek bu yönde Tatmin ettirmek en güzel iş olsa gerek. Emeği Geçenlerden Allah Razı olsun. Muhabbetlerimize Gerçek olan sevgiyi Mevlam bize yaşatsın Sizinle Vakit geçirmek Şeref Rabbim bizi bu dünyadada bu sitedeki gibi eylesin ahirettede cehennemin azabından korusun. Gaye Her şeyde güzeli Yaşamaksa internetin güzelide bu siteye üye olmaktı benim için. Allaha emanet Olun.

sui_zan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: üyelerin siteye girmesi

RE: üyelerin siteye girmesi

elbette dini yönden kendini geliştirmek hayata değişik açılalardan bakabilmek (dini herkesin kafasındaki heva ve hevesler göre yorumlamak demek istemeyorum) kendisi gibi düşünmeyen ama bende müslümanım diyen insanlarla iletişimimizi iyi kurabilmek kendimizi onlara iyi hal ile anlatabilme becerilerini geliştirmek.. daha nice ekleyebileceğimiz konularda bu site inanaların ve inanmak isteyenlerin ışığı olsun baki selamlar .

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bu siteyi kuranlardan Allah Razı olsun, Benim fkrimce herkesin ne yapmak istediği belli zaten art niyetli insanlarda varsa eninde sonunda belli ediyorlar kendilerini,bende bu siteyi tesettür kıyafetleri ararken buldum ve çok beğendim gerçekten düzeyli yapılmak istenen hayırlara bile vesile oluyor,benimde niyetim dinimizi buradan da öğrenebilmek buradaki abiler ve ablalar buna çok güzel vesile oluyorlar tanımasamda çoğunu,hakkınızı helal edinB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

ikraa

Kayıtlı Kullanıcı

aslında yorumlarıı okudgumda garip düşüncelerle karşılaştm..."kimse yogurdm eşki demez"gibi..enterasan ya bu kadar bilgiyle donatılmş bır siteye insan ne için girer kıı..inanın insanların nıyeti farklı olsa baska çok site bulabılırler en azından ben oyle düşünüyorm..bu siteye öneri üzerine girdm ve cok memnunum herkesten..
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR
GÜZEL DÜŞÜNEN DOĞRU YAŞAR...SELAMETLE..

leyla-1

Altın Üye

:):):)B)B)B)B)
Merhabalar bende bu siteye çok sevdiğim arkadaşımın vasıtasıyla üye oldum kendimi daha iyi yetiştirmek bilmediğim konuları öğrenmek bilgilerimi daha iyi pekiştirmek için üye oldum insan ne kadar bilgili olursa olsun insanın bilmediği o kadar konular var ki beşikten mezara kadar insan ilim öğrenmeli kendini en güzel şekilde yetiştimelidir. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Bende kendimi bu site sayesinde daha iyi yetirmeye çalışıyorum. Allah sizden razı olsun. Allah herkesin yardımcısı olsun herkesin duları kabul olsun.:):):)B)B)B)

vahyinisiginda

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İslam'a Tebliğ İçin Katkımız Olsun

RE: İslam'a Tebliğ İçin Katkımız Olsun

Esselamu Aleyküm. Öncelikle her şey Yüce Allah Rızası için. Çünkü o karşılıksız rızıklandırıyor. Hz. Muhammed Peygamber efendimiz İslam'ı tebliğ etti. Veda hutbesinde tüm insanalara seslendi. Buradabulunanalar burada bulunmayanlara anlatsın olurki burada bulunanalardan daha iyi anlayan olur. Burada müthiş bir mucize var. Peygamberimiz geleceği Allah'ın izni ile biliyor ve görüyordu. Bizler onu görmesekte tereddütsüz inanıyoruz.Onu örnek alarak İnşallah yaşıyoruz Bunun için İslam için Allah için bir başka insana hahikatı anlayacak, gösterecek, yaşatacak ve var olan imanını daha da kuvvetlendirmek adına en ufak katkımız bile olsa bunun mükafatı Allah katında çok fazla inşallah bizlerde bu mükafatları Alla'ın rızasını kazanmak. İlmi ve Bilim adına bir şeyler öğrenmek ve bildiklerimize de paylaşmak adına katıldım. Çok beğeniyorum gerçekten internet anlayan için çok büyük bir nimet binlerce kişiye tebliğ etme fırsatı veriyor.Bunu anlayan için çok büüyk bir nimet. Allah'ın selamı ve rahmeti üzerimize olsun.

hurrem34

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm.bende siteyi tesadüfen buldum ve çok memnunum.çok faydalı şeyler öğreniyorum ve gerçekten çok bilgili insanların ışığında bunları öğreniyorum.bilgilerini paylaşan tüm üyelerden Allah(c.c) razı olsun.

cemil cemil

Kayıtlı Kullanıcı

bence kou acan kardeşimizin konusu ne loursa olsun okumak ve o konu hakkında fikir beyan etmek olması lazı fikir beyan edemiyorsak teşekkür edelem yeter bazılarımızın acmış oldukları koulara ilgi fazla olabilir fakat kişi ayırt etmek dogru deil malesef bunlarda ola biliyor acılan konu cok güzel ama acana bakmak lazım düşünülüyor bu dogru deil hatta site gorevlileri dahi bazı konuları bakamıyorlar ne hikmetse saygılarımla

SaHRa_GuLu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
Kardeşlerim site maşallah çok güzel ve bu siteyi görünce aklıma yazın burda çok vakit geçirceğim geldi... ve arıycagım herşeyi bulacagıma ve inşalah öğreneceğime inanıyorum...

imported_hattab__

Kayıtlı Kullanıcı
RE: buraya gelme nedeni?

RE: buraya gelme nedeni?

s.aleyküm buraya gelem sebebi kişiden kişiye degişir abiler ben mesela bilgi almak için giriyorsam bir başkası başka birşey için girebilir sonuçta herkeze açık bir site dimi abiler.

HAFIZIM

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM...BENDEDE BAĞIMLILIK YAPTI HERGÜN GİRİP BİR ŞEYLER OKUYUP YENİ YENİ ŞEYLER ÖĞRENİYORUM.AYRICA ARKADAŞLARIN ARASINDAKİ SAMİMİYET DE ÇOK HOŞ...SELAMETLE HAYIRLI GÜNLER...

hulyaa-54

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum
burdaki tek amacım faydalı bilgiler ögrenip faydalı kişilerle konuşmak inşallah bütün bunları gerçekleştiririm hepinizi allaha emanet ediyorum
dua ile......B)B)B)B)B)B)B)B)B)

azoo1994

Kayıtlı Kullanıcı

siteye hoş geldin:)

yekruye

Kayıtlı Kullanıcı

tevafuk eseri tanıştım bu siteyle ancak çok verimli bilgiler var
başucu kitabı gibi kullanılabilir
site yöneticileri ve paylaşımda bulunan herkesten Allah razı olsun........

yekruye

Kayıtlı Kullanıcı
cevap: ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

selamün aleyküm :)
untmuşum selam vermeyi.......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt