Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

selen-arzu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.ALLAH(CC) RAZI OLSUN.İSTERDİM Kİ HERKESİN AMACI BU SİTEDEN OLUMLU YÖNDE FAYDALANSIN.LAKİN HER KASA İÇİNDE ÇÜRÜK DOMATESLERDE BULUNABİLİYOR.BEN SİTEYE ÜYE OLMADAN ÖNCE DE ZİYARET EDİYORDUM VE GERÇEKTEN ÇOK YARARLI BİLGİLER ÖĞRENDİM.ÖĞRENDİKLEİRMİ HAYATIMA UYGULAMAYA ÇALIŞTIM VEDE ÇALIŞIYORUM VE İNAN Kİ KARDEŞİM ÖĞRENDİĞİM BİR HARFİ BİLE HAYATINA GEÇİRMEN SANA OLUMLU YÖNDE ÇOK FAYDA SAĞLIYOR.İNŞALLAH HERKESİN NİYETİNDE BU OLUR..ÇOK DEĞERLİ ABLALARIM VE ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİMİ TANIDIM BU SİTEDE.İYİKİ DE TANIMIŞIM.BUNUN İÇİNDE ALLAHA SONSUZ ŞÜKREDİYORUM.DEDİĞİN GİBİ KARDEŞİM HAYATININ HER SANİYESİNİ İLİM ÖĞRENEREK VE ÖĞRETEREK GEÇİRMEYE NİYETLENMEN EN GÜZELİ.İNŞALLAH UYGULAYANLARDAN OLURUZ..SELAM VE DUA İLE..

--------------------------------------------------------------------------------

Allah'ım Sen Beni Bana Bırakma..
Ben Açmışım Gönlümün Kapılarını Sana.
Tek Senin Ve Güllerin Efendisinin Sevgisini Ver Bana..
Bulamadım Gayrı Bu Dünyada Bir Damlacık Vefa

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. selen kardeşim bana yardımcı olabilirmisin bayram hocamısın sohbetlerini pc.indirebilirmiyiz bi bilgin varmı acaba?bu konuda beni bilgilendirebilecek kimse yokmu yaa:(

arifkutukde

Kayıtlı Kullanıcı

bu siteye girmemizdeki amaç bana göre bilmediğimiz konuları öğrenmeye çalışmak,birbirimizle bişeyler paylaşmak,tanışmak ve en önemlisi şu internette kötü şeylerle meşgul olmak değilde dinimizle ve ibedetimizle ilgili konularla meşgul olup kendimizi geliştirmeye çalışmak için burdayız B) :D

yezda

Kayıtlı Kullanıcı

ben tesadüfen buldum bu siteyi bayram mesajı ararken bulmuştum ve üye oldum çok sık mesaj yazmam sadece kardeşlerimizden gelenleri okuyorum çünkü siteye girmeye pek vakit bulamıyorum.bilgilerini bizlerle paylaşan tüm kardeşlerimizden allah razı olsun.allaha emanet olun..

kartal05

Kayıtlı Kullanıcı
RE: AMACIMI SORARSAN

RE: AMACIMI SORARSAN

YOĞURDUM EKŞİ DEĞİL TABİİKİ BENDE SİZİN GİBİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM.ÇOK ZEKİ HATTA ZEKİYİM DİYEMEM HATTA BİLGİSAYAR KULLANMAYIDA BİLMİYORUM VE DOLAYISIYLA ÖĞRENİYORUM.VALLA KUSURA BAKMASIN YÖNETİCİLER TIKLAYIP DURUYORUM.VE BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞRENMEME AYIP DİMİ GÜZEL KARDEŞİM.YOĞURDUM EKŞİ OLSA ONUDA SÖYLERİM.BENDE YALAN YOK YALAN SEVMEM.

hunes

Kayıtlı Kullanıcı

ben bu site ye ablamın programına hikayeler ararken rastladım beğendim ve üye oldum

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

MERHABA ARKADAŞLAR BEN ÜYE OLALI ORTALAMA 2 AYI GEÇTİ ÇOK YENİ DEĞİLİM AMA SİZİNLE TANIŞMADIM. BİLGİ ARAŞTIRIRKEN TESADÜFEN BU SİTE İLE TANIŞDIM. ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİMKİ. BU SİTENİN EN CAHİLİ BENİMDİR. MEĞER O KADAR BİLGİSİZMİŞİM NEDEN YAŞADIĞIMI HAYATTAKİ ASIL AMACIMI BİLMİYORDUM. BİR İNSAN HANGİ OKULA GİDERSE GİTSİN DİNİNİ TANIMAYAN BİR İNSAN NE KENDİSİNE NEDE ÇEVRESİNE FAYDALI OLABİLİR. DİNİ BİLGİLERDEN YETERSİZ OLARAK BÜYÜDÜM. O YÜZDEN SİTEYE ÜYE OLDUKDAN SONRA YENİ BİLGİLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞDIM. ÖĞRENDİĞİMİDE UYGULAMAYA ÇALIŞIYORUM. BİLGİLERE ÇOK AÇIM. BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN. ARANIZDA BULUNMAKDAN ÇOK MUTLUYUM.
SELMA

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

sert yazdı:
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.Ben de bu konuyu çok merak ediyorum doğrusu.Şahsen benim siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri cayizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu arada gülümsemeyi de unutmamak gerek:D:D

Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu güzel ve yoğun içerikli siteyi ziyaret ediyorsunuz ?

MÜSLÜMANIN HÜNERİ;
İLİM, AMEL, TEBLİĞDİR. (VELİLLAHİAKIBETÜLUMUR) SÜRETÜL HUCÜRAT 41.
İŞLERİN SONU ALLAH"A VARIR.

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm arkadaşlar bende siteye bugün üye oldum ama bir kaç aydır siteyi tanıyorum.
Bende islam dini hakkında bişeyler öğrenmeye çalışıyordum.özellikle tesettür hakkında...Tevaffuken bende bu siteyle karşılaştım bir kaç ay öncesinde.burdaki yazıları okudum ne kadar bilgisiz olduğumu anlayınca dinim konusunda sürekli girmeye başladım.kendimi eksik bulduğum bütün konularla ilgilenmeye başladım ve uygulamaya çalıştım. bi kısmında başarılı oldum tabi rabbime şükürler olsun.siteye girdim gireli hayatımda bir sürü değişikler oldu.bugün de sizden helallik istemek için üye oldum kendimi tanıtacaktım ki bu formu gördüm ilk buraya msj göndermek istedim hakikaten çok hayırlı bi iş yapıyorsunuz allah cc sizden razı olsun şu garip kulada hakkınızı helal edin çok faydalandım bundan sonra da faydalanmak tır amacım.inşallh ben de sizin gibi böyle güzel şeyler yazabilirim.
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN HEPİNİZDEN HAKKINIZI HELAL EDİN . SELAMETLE HAYIRLI AKŞAMLAR HERKESE BÜTÜN GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN BU DÜNYADA VE AHİRETTE YÜZÜ GÜLENLERDEN EYLESİN B) B) B) B)

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı

selam olsun tüm kardeşlere ben doğrusu nasıl girdim nerden ulaştım bilemiyorum ama şükürler olsun allahıma çok mutluyum üye olmaktan bilmediğim okumadığım herşeyi burda buldum çok cahil olduğumu öğrendim herkese tavsiye ediyorum :|:|

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı

sert yazdı:
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.Ben de bu konuyu çok merak ediyorum doğrusu.Şahsen benim siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri cayizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu arada gülümsemeyi de unutmamak gerek:D:D

Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu güzel ve yoğun içerikli siteyi ziyaret ediyorsunuz ?

sana aynen katılıyorum kardes.....:D:D

veda hutbesi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşler ben sadece bu sıteye degil bir çok siteye uyeyım ben bu yolu tercıh etdım bu yolda gidicem allaha çok şükür siteniz insanın aklının bir yerınde bir soru bırakıyorum örnegın !!! ben neden bu tür insanların arasında degılım gibi!! s.a

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

Benim siteyle tanışmam RAMAZAN AYINDA oldu .Bir soruya cvp ve KUR'AN I KERİM dinlemek için açmıştım.Bu vesileyle üye oldum ve site görevlilerine teşekkür ediyorum .B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B) bu çiçekler site görevlilerine:D

erguan

Kayıtlı Kullanıcı

Ben lise 1 öğrencisiyim.insanların kimliği bu yıllarda oturmaya başlar. Ben de kendimi islami konularda yetiştirmek istiyorum.İyi bir insan iyi bir müslüman olmak istiyorum. böyle bir arayış içindeyken bu siteyi keşfettim ve sizin gibi güzel arkadaşlarım, abilerim, ablalarım oldu.derslerim haricindeki çoğu zamanı bu sitede geçiriyorum.Yazılan yazıları okudukça yeni şeyler öğrendikçe dahada hevesleniyorum. Ben ve benim gibi birçok kişinin hayatına girdiğiniz ve bizlere bilmediklerimizi öğrettiğiniz için bize abla ve abi olduğunuz için sonsuz teşekkürler...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
DUALARIM SİZİNLE...

hulya_1987

Kayıtlı Kullanıcı

ben üye olalı 1 saat olmadı ama şimdiden rabbime şükrediyorum böyle sitelerin varlığından ötürü, eminim sizlerden çok şeyler öğreneceğim dini bilgilerimin eksik olduğunun farkında olarak islami siteleri araştırıyordum ve size rastladım
inşallah hakkımızda hayırlısı olur B)B)B)

bu arada sert abinin dediği gibi gülümsemeyi unutmayalım :p:p:p

e2004

Kayıtlı Kullanıcı

GAYEMİZ EMELİMİZ ALLAH .C.C RESULULAH YOLUDUR PEYGAMBERİMİZE GELEN İLK EMİR GİBİ OKUYALIM VE PAYLAŞALIM HERKEZİN AYNI FİKİRDE OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM HEPİNİZDEN ALLAH C.C RAZI OLSUN..... PAYLAŞALIMB)B)B)

safiye seyma

Kayıtlı Kullanıcı
RE: siteye girmemizdeki amacı sormuşsunuz

RE: siteye girmemizdeki amacı sormuşsunuz

hayırlı günler sanıyorum hepimiz aynı fikri paylaşıyoruz bu siteden birseyler öğrenmek ve yapabilirsekte çevremize öğretmekiçin buradayız aktif olabilmeyi isterdim am gönderdiğim mesaja bile nasıl bakacagımı bulamıyorum yavas yacas öğreniyorum şimdilik yazılanları okumakla yetiniyorum insallah ilerde bende yazarım.

haticebrar

Kayıtlı Kullanıcı

hepimiz burada ortak bir amaç üzere toplanıyoruz , ben de sık sık olamasa da katılmaya çalışıyorum , daha çok okuyucuyum şimdilik , inşallah yazabilirim de..
herkes farz nedir bilir , dinin gereklerini yerine getirmeye çalışır kimisi , mesela ben de biliyorum namaz farz, 10 yaşından beri de kılıyorum Allah kabul etsin , ama buradan ulşatığım sohbetler , açılan konular , öyle duygular yaşama vesile oluyor ki , namazdaki hissiyet değişiyor...
bu şekilde sohbetlerden, yapanlardan , öğrenmeye çalışanlardan , bu site için çabalayanlardan Allah razı olsun

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı

benim bu siteye girmemdeki ilk amacım bir sıkıntım vardı ve cevap bulamıyodum bir sorum vardı ama soruma cevap bulamadım sonra çok daha güzel şeylerle karşılaştım o sorunum yavaş yavaş gitmeye başladı ama o soru hala kafamı kemiriyo ve cevap bulamamanın eziklini yaşıyom bir soru sormak için girdim kendimiş bu güzel dünyanın ve sizlerin içinde buldum siteyi kuranlardan ALLAH razı olsun selam ve dua ile

nisanurmelek

Kayıtlı Kullanıcı

amacım yararlı şeyler öğrenmek.rabbime öğrenerek ve uygulayarak yaklaşmak .inşallah nasip eder Rabbim.çevrede öğretilmek istenen okadar boş şeyler varki.o çevreye girmek istemiyorum.onun için bu anlamlı siteyi seçtim.allah razı olsun bu siteyi oluşturanlardan

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt