Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

RANAA

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

bende google dan islamiyet diye girdim ve ilk bu siteye baktım.Bidahada başka steye bakma ihtiyacı hissetmedim.Aradığım herş3ey bu sitede mevcut.

strange

Kayıtlı Kullanıcı

merhabalar.ben de namaz kılmayı öğrenmek için google dan arattım ve girdim.daha çok yeniyim.nerde dolaşacağımı bilmiyorum.inancım var ama vazifelerimi yapmakta geç kaldığımı düşündüm.zararın neresinden dönülürse kardır.bana bu konuda yardım edecek arkadaşlara minnettar kalacağım.bana dinimiz.ve gerekleri konusunda samimiyetle yardım edecek arkadaşlarrr.sizlere sesleniyorum.eksiklerimi en doğru şkilde tamamlamama yardım edermisiniz.ALLAH hepimizi tüm müslümanları korusun.

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı

sert yazdı:
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılarda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım :):):)

Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu faydalı siteyi ziyaret ediyorsunuz ?
BENDE AYNI DÜŞÜNCELER İÇİDE BU SİTE GİRİŞ YAPIYORUM

kafkaskartali70

Kayıtlı Kullanıcı

Es Selamu Aleykum Ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu
forumlar bilgilenmek icin oldukca elverisli.
Bizde gerek eksiklerimizi tamamlamak daha cok bilgilenmek adina gerekse bildiklerimizi paylasmak adina foruma kayit olduk.Allah Razi olsun görevli kardeslerden cok hos bir site olmus.
Su ana kadar olan izlenimimde dogru bir forumda bulundugum noktasindadir.RAbbim hepimiz icin hayirlara vesile etsin insAllah

bilinmeyen

Kayıtlı Kullanıcı

tavsiye üzerine girdim:p

chatlak

Kayıtlı Kullanıcı

ben uzun zamnadır sitenizi takip ediyordum ve artık üye olmamın vakti geldi dedim aradığım herşey burda var selametle

imported_E_SMA

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.....ben yeni üye oldum....kuran-ı kerimi ögrenmek istiyorum...nasıl ögrenebilcegim hakkında araştırma yaparken rastladım...ve çok hoşuma gitti....gercekten dopdolu bi site.... kapatıp cıkamıyorum...ALLAH razı olsun bize bu güsellikleri ulaştıranlardan...

zuhalsdz

Kayıtlı Kullanıcı

ben dua ararken karşıma çıktı bu site ve hemen üye oldum. mü'minin mü'mine duası kabul olur Allh!ın izniyle. ve gördümki bu site darda kalana yardımcı duada yalnız bırakmıyo bu beni çok etkiledi. bende dua istedim ve 2 gün oldu üye olalı ama hiç cevap gelmiyo:( bende dua istiyorum :)

sevgi27

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM NE MURADIN VARSA EN HAYIRLI ŞEKİLDE NASİP EYLESİN İNŞAALLAH KARDEŞİM.

fa_tih

Kayıtlı Kullanıcı

Bu gün internet sayesinde çok kısa zamanlarda bulunması imkansız olan veya çok zamanımızı alan bir çok bilgiye anında ulaşılabiliyor. Bu sitede, sitedeki hemen hemen herkesin ortak amacı olan bir çok bilgiyi içeriyor. Allah ve Peygamber sevgisi taşıyan ve bu sevgiyi birçok kimselerle paylaşmak isteyen kimselerin ziyaret edip,paylaşımda bulunduğu bir site burası.
Bunun için Allah emeği geçen herkesten razı olsun.

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bende online hatim dinlemek için girmiştim daha sonra sitedekı forumları incelerken hoşuma gitti ve artık sitenin bağımlısı oldum islamiyet hakkında çok eksiğim var eksiklerimi burdan tamalıyor ve not alıyorum hakkınızı helal edın :(Bu siteyi ve sitedeki müslüman kardeşleri çooook seviyorum. Allah razı olsun siteye emeği geçen herkezden bu güller sitedekı abılerım ablalarım ve kardeşlerim içinB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

zuhalsdz

Kayıtlı Kullanıcı

sevgi kardeşim Allah razı olsun. cümlemizin inşaallah hayırlısıyla muradımızı versin. amin:)

talha11

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşlerim bu siteye giriş nedenim dinimi en güzel şekilde öğrenmek ve de bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak.

subat

Kayıtlı Kullanıcı

ben bu siteye yeni üye oldum heer akşam belirli bir saat girerim özellikle Hadis-i şerif okurum ve dini yazıları okurum bu siteyede ara sıra giriyordum ve bir kardeşimize tefriciye okumak için üye oldum bu yorummuş forummuş hiç anlamıyorum ama arada attırıyom iki üç bi şey ama baktımda yazılar bilgiler çok güzel çok bilinçli arkadaşlar var ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

abdullah usame

Kayıtlı Kullanıcı

B) BEN DE HADİS-İ ŞERİFLERDEN YARARLLANIRIM . HEM DE BAŞKALARIN BİLGİLENMESİ İÇİN DİNİ SOHBETLER BAŞLATIRIM . ALLAH BU SİTEYİ KURANLARDAN RAZI OLSUN . B)

gorgun81

Kayıtlı Kullanıcı
RE: site

RE: site

s.a ben bu siteye bugun tesadüfen rastladım. ilk mesajı size yazıyorum sita hakkında biraz acemiyim tabi ama allah razı olsun bu siteyi hazırlayanlardan. dini yönden faydalı olacağını düşündüğüm için üye oldum. günümüzde nimmet çok allaha şükür ancak bunu yerinde zamanında ve doğru yerlerde kullandığımız sürece faydalı ama öncelikle niyet niyet niyet allah herkese iyi niyetler ihsan eylesin allaha emanet olun s.a

asil20

Kayıtlı Kullanıcı

Okuduklarımdan anladığım kadar genelde herkesin amacı aynı eee bu kadar sözden sonra fazla lafa gerek yok sanırım.Yüce Rabbim emir buyurmuş''OKU'' diye bizde burada bol bol okuyup yeni bilgiler öğrenmeye çalışıyoruz.Emeği geçen ve katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun inşallah.

sgtfaruk

Kayıtlı Kullanıcı

merhaba,
benim ilk üye olduğum islami site ve ben doğru zamanda , doğru yerde olduğuma inanıyorum...

seyasla

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMLAR
ÜYE ADIM SEYASLA BUNUN ANLAMI ŞU: MESELA BAZEN DUA EZBERLEMEYE KALKARIM SONRA AKLIMDA BİRİKİ KELİME TAKILIR KALIR LAKİN DUAYI TAM EZBERLEMEMİŞİM Bİ SEBEBTEN YAHUT UNUTMUŞUM..TEMBELLİK Mİ? NE DİYEYİM.. HANİ YABANCI DİL KONUŞCAK GİBİ ÖĞRENİM GÖRDÜĞÜMÜZ DİLDEN BİKAÇ KELİME SIRALARIZ YA ARKA ARKAYA İŞTE BAZEN AKLIMDA KALAN BU BİRİKİ KELİMEYİ TEKRAR EDER DURURUM. BİRİ DE CEVAZÜL BAHRA KELİMESİDİR .BU KELİME 97-98 DEN BERİ DİLE PELESENK ETTİĞİMİZ YADA DİLİMİZE TAKILAN ŞARKILAR GİBİ HEP AKLIMDADIR. GALİA UNUTMAKTA İSTEMİYORUM. FAKAT HANİ Bİ RAMANZANLIK VAKİT AÇIP DUA KİTABINI SIRAYLA OKUR GİDERSİN YA ÖYLE YASİN VAKIA SÜRESİ GİBİ Bİ DUA İDİ LAKİN ADINI HATIRLAMIYORUM.
BU ARADA Bİ YERDE SEYASLA NIN ANLAMINA YAKIN BİŞEY GÖRDÜM. SORMADIM KİMSEYE ACABA ATEŞ Mİ? DEMEK BUNU GÖRÜNCE KENDİME NASI Bİ İSİM SEÇMİŞİM SUSTUM ..
SORUNUN CEVABI: Bİ GÜN ARAMA MOTORUNA ÜZÜNTÜLÜ ANLARDA OKUNACAK DUA YAZDIĞIMDA KARŞIMA BU SİTE GELDİ. ÜYELİK 42 BİNLERDE İDİ. BENCEDE ÇOK İYİ BİR SİTE ..:):)

elvannn

Kayıtlı Kullanıcı

S.A Üye olalı henüz bir kaç gün oldum, arama motorunda tövbeler, dualar dıye yazmıstım ve ılk sayfa acıldı zaten sıtenın adını okumam acmamı sagladı, ılk basta okudum kı çözmeye calıstıkca, daha güzel zaman gecırmeye basladım.bıldıgım bır bilgiyi paylasmak bılmedıgım 1001 bilgiyi aklıma, beynime kazabilmek, alabılmek adına (inşallah) buradayım.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt