Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (6 Kullanıcı)

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

Kaybettigim geçmişimi bu sitede buldum?bu siteye emek verenlerdenlerden Allah razı olsun B)rabbime şükürler olsun....

kadiryondemir

Kayıtlı Kullanıcı
RE: yorum

RE: yorum

merhaba kardeslerım benım bu sıte ye gırme ve uye olma amacım dogruluk yolunda bıraz nasıhat almak.gunumuz genclıgı her gununu kuru gecırıyor dogruluktan uzaklar onlardan farklı olmak ıcın.kuru gecırıyorlar dedım bu kelımeyı kullanmamın sebebı ıbadetten uzagız okadar kuruyuzkı cehennem atesı nasıl bısey unutmusuş bılmıyoruz ama ögrenmek ıcınde bukadar azım olmazkı.k uruyuz nasıl kuru odun ateşte yanar korlasır o sekılde korlasıcaz ben bunlardan kacmak ıcın o atessten uzak durmak ıcın bu sıteye uye oldum baska uye oldugum sıtede var www.edevreler.com adlı sıte uye olmamın sebebı unıversıte ogrencısım bazı konularda yardım alıyorum . kardeslerım benım uyelık maksadım bu, tesekkur ederım.yazmıs oldugum metınde anlamı farklı olan kelıme varsa ozur dılerım.allah emenet olun.k,yondemır

sena30

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.bu siteye girmemdeki amaç:diğer sitelerde saatlerce chat yapmak bana göre değil,sadece zaman kaybı.zaten dinimizle ilgili olan herşey ilgimi çekiyor.tabi insan ne kadar kendini yetiştirse de hep daha fazla bilgiler istiyor.burda dinimizle ilgili aradığım herşeyin cevabını bulabiliyorum.ve en güzelide erkek,bayan;arkadaşlar sagolsunlar hep kardeşçe yaklaşıyorlar.kısaca;bilgi,dostluk,kardeşlik,paylaşma herşey var.insan daha ne isteyebilirki...A.E.O.

ravzanuru

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ARKADAŞLAR!...
Bence kimin ne için girdiği okadarda önemli değil.İlim ilim bilmektir,ilim kendin bilmektir.sen kendini bilmezisen,bu nice okumaktır.
Ameller niyetlere göredir.bende bu siteye radyo dinlemek amaçlı giriyordum.Bağzı bölümlere giremediğim için üye olmaya karar verdim. Ve zaten daha bağzı bölümlere girmeyi bilmiyorum cahillik işte öğrenmeye çalışıncada azar işitiyoruz bağzı arkadaşlardan:(.Ama zannetmiyorum ki buradaki tüm kardeşlerim hepside çok değerli islamı yaşayan kardeşler.Bence araştırıp paylaşmak lağzım bilgilerimizi.Hakkıyla riayet eden muhakk bi kardeşimiz çıkar aramızdan.
Keşke benimde birazdaha vaktim olsa siteyi ziyaret etmeye.:(
mağlesef biraz geri kalıyorum konularda nöbetlerde bakabiliyorum .
RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN .DUADA UNUTMAYIN NOLUR.B)B)B)B)B)
SELAMETLE.....:) DEĞERLİ Bİ KARDEŞİMİZİN DEDİĞİ GİBİ.GÜLÜMSEMEYİDE UNUTMAYALIM

nilll

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.kuran dinlemek için girmiştim bu siteye,çok hoş geldi,Allah razı olsun hazırlayanlardan...B)

reyhan33

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum
Güzel sözler,petekten damla damla sızan bala benzer,
bunlar insanın Ruhuna tat verir.
(suleyman aleyhisselam)
Benim amacım İlim öğrenmek.
Sitenizdeki güzelliklerle huzur buldum.
ALLAH RAZI OLSUN.

BaYMaCeRaCi

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ İSTEDİĞİME

RE: İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ İSTEDİĞİME

ALLAH (C.C) buyurmuşki ilmi isteyene zenginliği istediğime veririm. onun için bu siteye girmemizdeki maksat; bir şeyleri paylaşmak,öğremek yani bilgi alışverişi. buda ilmi istemektir.

bilge27

Kayıtlı Kullanıcı

Selamünaleyküm,ben de bu siteye pekçok üye gibi tesadüfen girdim;Kuran-ı Kerim hatmi için site araştırıyordum,bu siteyi buldum.Şimdi ne zaman fırsat bulsam sitedeyim.Vaktin nasıl geçtiğini anlayamıyorum.Benim 9 aylık bebeğim var ve ancak gece o uyurken netteyim.Her türlü bilgiye ulaşabiliyorum,hayatıma yeni bir sayfa açıldı diyebilirim.Emeği geçen herkesden Allah razı olsun:):):)

enelhak

Kayıtlı Kullanıcı

esselamualeyküm. siteye yeni üye oldum. diğer islami içeriğe sahip olan sitelere binaen daha kalifiye olduğu methine güvenerek giriyorum. incelediğim kadarıyla gerçekten seviye farkı var Allah koruyanlardan razı olsun tabii ki ufak tefek bayağılıkları engelleyemeyiz ümit ediyorumki değerli üyeler buranın muhabbet kurma ortamı olmadığının farkındalığını sürdüreceklerdir. biz de bundan inşaAllah istifade edeceğiz. Rabbim yolunuzu yolumuzu her daim açık eylesin site kurucularından üyelerinden razı olsun.
Eşrefi mahlukat bilinciyle.

S

SELEHA

s.a. ben bu siteye gerçekten tesadüf demeyelim bu gibi siteleri arıyodum bütün başlıkları tıkladım ama bu sitedeki ilahiler hoşuma gitti başta sonrada üye olmaya başladım pişmanda deyilim iyiki üye olmuşum sizler gibi iyi arkadaşlar ve paylaşımları ögrendim daha çok bilgi edindim ALLAH ha emanet oln

enelhak

Kayıtlı Kullanıcı

SELEHA yazdı:
s.a. ben bu siteye gerçekten tesadüf demeyelim bu gibi siteleri arıyodum bütün başlıkları tıkladım ama bu sitedeki ilahiler hoşuma gitti başta sonrada üye olmaya başladım pişmanda deyilim iyiki üye olmuşum sizler gibi iyi arkadaşlar ve paylaşımları ögrendim daha çok bilgi edindim ALLAH ha emanet oln

tasadüf tabiki demeyelim [big]tesadüf diye bir yoktur [/big]zira [big]tevafuktur..[/big]

imported_resul__

Kayıtlı Kullanıcı

Cenab- ı Hak kı anmak . :D:D:D B)B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

BU SİTEYE GİRMEM KESİNLİKLE TESADÜF YADA ARKADAŞ TAVSİYESİ DEĞİL.BEN HAFTANIN 6 GÜNÜ BİLGİZAYAR BAŞINDAYIM VE BOŞ ZAMANLARIMDA BANA GÜZEL ŞEYLER,FAYDALI BİLGİLER VERMESİ GEREKİYORDU BENDE ARADIM VE BU SİTEYİ BULDUM.İYİKİDE BULMUŞUM.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B) BU SİTEYİ OĞLUM TESADÜFEN BULDU DİNİ KONULARA MERAKLI OLDUĞUM İÇİN BANA GÖSTERDİ VE BİLGİSAYARI KULLANMAYIDA BU SAYEDE ÖĞRENMİŞ OLDUM BÜTÜN GÜN TV İZLEYECEĞİME BURADAN YARARLI BİLGİLER ÖĞRENİYORUM EV İŞLERİ TORUN BAKMAK DİKİŞ DİKMEK VE FIRSAT BULDUMMU BİLGİ SAYARIN BAŞINA OTURMAK TORUNUM BİLE ANNANNEORAYA OTURMA DİYOR ÇOK TA MEMNUNUM KURANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN S.A :D:D:D

melis_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm
bugün google'a islamiyet yazıp girdiğimde karşıma ilk çıkan site burasıydı ve ben de bakmak için girdim sonra da kaydoldum (ve bu ilk msjım)........hayırlı olsun hepimiz için inşallah hepimiz hayırlı bir şekilde faydalanırız...

NurSena

Kayıtlı Kullanıcı

HUZUR BULUYORUZ EVET VE BASKA KÖTÜ ALISKANLIKLARDAN UZAK TUTABILIYOR HERHALDE. B)
ALLAH ASKINA, SACMA SAPAN SITELER YERINE BURAYA GIRMISIZ, IYI ETMEMISMIYIZ :) B) B)

enelhak

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşlerim tesadüf tanımını düzeltip TEVAFUK yazmamıza rağmen aynı ifade kullanılmaktadır. biliniz ki ifadeler çok önemlidir zira bilmeden kullandığımız ifadeler bizi bayağılaştırır. Biz Cenab ı Hakkın dünyaya halife olarak gönderdiği eşrefi mahlukat olma şerefiyle mahzar olunanız. Tesadüf kendiliğinden meydana gelen maddesel bir yaklaşımdır zira Yaradan her şeyi düzenler bizim karşımıza çıkarır bu da TEVAFUKTUR..
Eşrefi mahlukat bilinciyle.

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. bu site tamda ihtiyacım olduğu zamanda çıktı karşıma. hayatıma farklı bir yön vermeye başlamışken.. birçok şey öğrendim. Allah razı olsun herkesden.

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

BENCE SİTEMIZ GAYET GUZEL VE SU ANA KADAR GELEN KISILERIN HEPSI DE MEMNUN ALLAH RAZI OLSUN BU SITEYI KURAN VE YAPIM ASAMASINDA BULUNANLARDAN VE KATKIDAB BULUNAN HERKESTEN.B)B)B)

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ŞEHİT BAYRAM ALİ ÖZTÜRK HOCAMIZIN SOHBETLERİNİ ARIYORDUM TEVAFUK BURASINI BULDUM VE BEN NİYE BUNCA ZAMANDIR BURAYI GÖRMEMİŞİM DEDİM..
SATEN HOCALARIMIZI GÖRÜNCE HEMEN ÜYE OLDUM DÜŞÜNME İHTİYACI BİLE DUYMADIM.ALLAH RAZI OLSUN TÜM EMEGİ GECEN KARDEŞLERİMİZDEN:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt