bn kendi için yaşayan namaz kılmayı sadece aile de gören fakat uygulamayan alkol alan arkadas cevreside bnm gibi olan birisiydim..2008 yılı üniv bitti askere gidicem o dönemde aile sorunlarımızda vardı içki çare olmuyordu artık bana gece google'a dua forum yazdım aramaya basladım bu site karşıma çıktı..gece yarısı bu siteyi okumaya basladığımda resmen aglamıstım..insanlar birbirleri için dua ediyor dini öğretiyor paylaşıyor..bikaç zaman okudum fayda sağladım hamd olsun..snra askere gittim geldim..yine aynı arkadaslar o cevreyle beraber olma iş hayatı derken sonucu dinimi yasamaktan yine uzaklaştım..kendimde hatalıyım sadece çevrede deil sonucta ailem kılıyor. 2 ay öncesine kadar eski mail adresime ulasmam sonucu bu siteye üyeliğimi görmeme sebep oldu.Ve simdi sabah namazlarımı kılıyorum hamd olsun,basladım artık birşeylere Rabbim nasip edersede devamlı ibadetlerimi yapmaya calısacam.Şunu öğrendim istedikten sonra her şey bir anda oluyor.Yeter ki Rabbim nasip eylesin kendi yoluna çağırsın..