Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

feryal19

Kayıtlı Kullanıcı
aynısının tıpkısı düşüncen düşümcemin sert kardeş saol

ercoment

Kayıtlı Kullanıcı
Ben ercüment 15 yaşındayım 1 yıldır.tümör tedavisi görüyorum şu 4 aydır.kafayı yiyeceğim testim tam tamına 30 puan çıktı.psikiyatri tedavisi görüyorum.allah rızası için bana yardımedin.dini inaçlarım çok fazla çok morve herkese bu yaşı ma rağmen destek veren biriydim.birden bire psikolojik olarak çöktür.bana yardım edin .saygıalrımla

oaybey

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Arkadaşlar
Aranız yaklaşık Olarak 1 Dakika önce düştüm:))
Vallahi Google amcada islami forumlar üzerine gezinti yaparken bu forumu gördüm.
İçeriği ve Forumun güzelliği beni mıknatıs gibi çekti
Hiç düşünmeden balıklama Atladım Bu foruma
İnşallah hayırlı olur benim için
Osman Aybey

isra nur

Kayıtlı Kullanıcı
Ben ercüment 15 yaşındayım 1 yıldır.tümör tedavisi görüyorum şu 4 aydır.kafayı yiyeceğim testim tam tamına 30 puan çıktı.psikiyatri tedavisi görüyorum.allah rızası için bana yardımedin.dini inaçlarım çok fazla çok morve herkese bu yaşı ma rağmen destek veren biriydim.birden bire psikolojik olarak çöktür.bana yardım edin .saygıalrımla

sevgili ercment kardeşim rabbim sana acil şifalar versin inş. ilk önce şunu söylemeliyim ki rabbime tevekkül etmek kadar güzel bişey yok onun sonsuz merhametine rahmetine kendini bırak o çok büyük çok çok merhametli bu dünyada herkesin bir sınavı var sende biliyorsun bu dünya geçici rabbime sığın onun yolundan hiç ayrılma kardeşim edebi saadet yurdu olan cenneti kazaamaya bak ne durumda olursan ol çok zor olsada hayat geçicek unutma allah allah de bağrın yanarak rabbim hiç kendine nida edeni darda koyarmı sevgili kardeşim rabbimden senin için ve tüm islam bilinci ile yaşayanlar için sabır bin kere sabır diliyorum rabbim yolundan merhametinden ayırmasın ..dualarımda olacaksın selametle rabbim şafi ismiyle tecelli eder tüm hastalara inş. dert bizde dermen o'nda

yasin

Kayıtlı Kullanıcı
selam

selam

aslında uzun zamandır bu sitenin okuyucularındanım hatmişerif ,dini bilgiler ,merak ettiklerim hepsini burda buluyorum
en yakın arkadaşımın tavsiyesiyle keşfettim bu siteyi
başka geyik forumlarında zaman öldürmektense burda boş zamanlarımı faydalı şeylerle değerlendirmek istiyorum
ayrıca yetiştirmem ve örnek olmam gereken iki çocuğum var önce ben doğruyu bulayım ki onlarada doğruyu göstereyim

bünyamin.25

Kayıtlı Kullanıcı
selammun aleykum bende busiteye katılmamın sebebi baktım arkadaşlar birbirlerine çok güzel dua ve sözler söylüyorlar bende inanıyorumki hangi arkadaşımızın dua ya ihtiyacı varsa burda bulunan diğer arkadaşlar hep birlikte dua ederiz ALLAHın hayrı bereketi üzerinize olsun selamun aleyküm...

sabirlazim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.youtube.com
bende demin bi arkadasimizin dedigi gibi bu siteye tesadufen girdim bende 5 dk icinde uye oldum gercekten guzel anlamli herseyile ama bir an durdum kendi kendime dusundum ben buraya layik degilim ewet hakliyim cunki yasadigi hayat karsisinda kendimi hep kotu yerlere vurdum ickiye verdim kendimi sabah kalktigimda bide kendime lanet ediyodum keske icmeseydim diye ama bidaha bidaha hep boyle geciyo bi ara namaza basladim iki gun kilabildim onuda biraktim ben bugune kadar dusmanima bile yardim etmisimdir seve seve dinle ilgilenmeyide cok seviyorum peygamberimizin ismini duyunca gozlerim doluyo o kadar cok seviyorum sadece uzuntumden kimse yanimda olmadigi icin tek basima avrubada oldugum icin ailesiz akrabasiz tek basina bi ickiye siginiyom cok cok nadir cok pismanimmm FERHAT Allaha emanet olun

B

ber.ha

benim bu siteyi bulmam cuz takip etmek icin olmustu tanistim ve sizlere 5 dakkada olsa gun icinde muhakkak ugruyor yazilanlara goz atip elimden geldigince bende katiliyorum ALLAH RAZI OLSUN.Ercument kardesimize dua kosesinde bulusalim.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
bende demin bi arkadasimizin dedigi gibi bu siteye tesadufen girdim bende 5 dk icinde uye oldum gercekten guzel anlamli herseyile ama bir an durdum kendi kendime dusundum ben buraya layik degilim ewet hakliyim cunki yasadigi hayat karsisinda kendimi hep kotu yerlere vurdum ickiye verdim kendimi sabah kalktigimda bide kendime lanet ediyodum keske icmeseydim diye ama bidaha bidaha hep boyle geciyo bi ara namaza basladim iki gun kilabildim onuda biraktim ben bugune kadar dusmanima bile yardim etmisimdir seve seve dinle ilgilenmeyide cok seviyorum peygamberimizin ismini duyunca gozlerim doluyo o kadar cok seviyorum sadece uzuntumden kimse yanimda olmadigi icin tek basima avrubada oldugum icin ailesiz akrabasiz tek basina bi ickiye siginiyom cok cok nadir cok pismanimmm FERHAT Allaha emanet olun

allah yar ve yardımcınz olsun kardeşim
inşallah tez zamanda kötü alışkanlıktan vazgecer
namaza başlarsınız
selametle

yesilyol

Kayıtlı Kullanıcı
Bu siteyi internetten okunması gereken duaları araştırırken yani biraz dolaylı yollardan (büyük bir tevafukla) keşfettim.Öğrenmek istediğim birkaç dua vardı ve bu sitede onlara ulaşınca hemen sıkkullanımlara ekledim siteyi. Hergün İşime sıkkullanımlara eklediğim duaları okuyarak başladım. Duaları okudukça ezberlemeye başladım ve bu yol beni çok mutlu etti. Tavsiye ederim.15-20 dk mı almıyor.Mesela AMENER RASÜYÜ BURADAN ÖĞRENDİM. Sonra Gün içerisnde sitede gezindim. Bazı başlıklar ilgimi çekiyordu ama üyelik istiyordu site. Ben de ,sizin bu cümlelerinizin sebebi ziyaretime tercüman olduğu için cani gönülden düşüncelerinize katılıyor ve üyeliğime sebep olarak gösteriyorum.
Bunun dışında huzur buluyorum.Bu siteye girdiğim her gün farklı kişilerin ama ortak noktaları islam olan kişilerin farklı percerelerden baktığını görüyorum ve bu bana büyük haz veriyor.Paylaşımlar içten ve samimi geliyor .Herkes Ümmeti Muhammedi dualarına dahil ediyor. Peygamberimiz de (s.a.v) ümmeti ümmeti ümmeti diyordu herzman.Unutmamak lazım.Yüce RABBİM cümlemizi kendine layık kul Peygaberimize layık Ümmet eylesin inş. HAYIRLI RAMAZANLAR DUANIZI ESİRGEMEYİN LÜTFEN BU GÜZEL AYDA

tugde

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar

Merhabalar

Siteye üye olalı sanırım beş dakika oldu ve konu gözüme çarptı.Günlerdir,haftalardır zaten bu siteye giriyor ve paylaştığınız hemen her konuyu dikkatle takip ediyorum.Artık şükürler olsun ki aranızdayım :a15: Yıllarca hakkın yolundan şaşmış biri olarak özüme dönmek ve tekrar Allah'a teslim olmak istiyorum.Bana yardım edin.Dualarınız bekliyorum.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Siteye üye olalı sanırım beş dakika oldu ve konu gözüme çarptı.Günlerdir,haftalardır zaten bu siteye giriyor ve paylaştığınız hemen her konuyu dikkatle takip ediyorum.Artık şükürler olsun ki aranızdayım :a15: Yıllarca hakkın yolundan şaşmış biri olarak özüme dönmek ve tekrar Allah'a teslim olmak istiyorum.Bana yardım edin.Dualarınız bekliyorum.

hoş geldiniz kardeşim
üyeliğiniz hayırlı olur inşallah
selametle

cuneyt-77

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Hamd alemlerin rabbi olan Allahadır, hamd olsunki bi sürü boş iş varken bu tarz sitelere üye olupta burda Allah(cc) ı anan insanlar var ve bende onlardan biri olmak, bu topluluktan mümin insanların dualarına ortak olup nasibimi almak için üye oldum. Rabbim dua alan dua eden ve duaları kabul olanlardan eylesin, şüphesizki Allah(cc) işitendir duaları kabul edendir

medine_asıgı_ebr

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteye üye oldum cunku? ögrenmek ve bildiklerimi okuduklarımı aktarmak ve temiz insanlarla bi arada bulunmak...sükür rabbime ki simdi böle bi yerdeyim:)...selametle

Nebile..

Kayıtlı Kullanıcı
Üye olalı saniyeler oldu ve bu başlık dikkatimi celbetti..

Ben islami konuların seviyeli bir şekilde tartışılacağı güzel sitelerden istifade etmek istiyordum ve sanırım isteğimi bu siteyle gerçekleştirmiş bulunuyorum .. :)

Bilmediğim konularda bilgilenmek,bildiğim konularda ise bilgilendirmektir amacım..

Hayırlı olsun inşAllah..
Allah'a emanet..

aysgll

Kayıtlı Kullanıcı
Benim asıl amacım arkadaşıma yardım etmek.. Benim çok yakın bir arkadaşım dostum var .. Ve islamiyetin doğru olmadığını ve kurallarının mantığına uymadığını söylüyor bi yaratıcının olduğuna inandığını ama doğru dinin bu olduğuna inanmadığına söylüyor.. Araştırma yaptığını söyledi bende islamiyetide araştırdınmı başka dinleri arastırıken dedim oda zaten beni araştırmaya yönelten islamiyetteki mantıksız seylerdi dedi.. Ilk tanıdığım zamanlarda inandığını söyledi meğer geçiştirmiş çünkü ben sert karşılık verdiğim için doğruyu çok açık söylemedi.. Bu aralar ağzından bununla ilgili sözleri almaya çalışıyorum yarım yamalak bişeyler anlatıyorr.. Ben nasıl yanıtlar vereceğimi bilmiyorum çöünkü verdiğim ters yanıtta tamam sen haklısın sen beni anlamıyosun gibi sözler söylüyo başka dille nasıl anlatabilirim yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar.. Ben olabilğince çok uğraşırım bilmediğim seyler varsa sizden öğrenip anlatırım yardımcı olur akıl verirseniz çok teşekkürler..

Yadost

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm.
bu siteyi cematlerle ilgili bilgi ararken buldum.Tasavvuf konusuna ve cemaat konularına ilgim dolayısıyla bu siteden faydalanabileceğimi ve bu konuda faydalanabileceğim gönül dostlarından yaralanmayı umuyorum.Fakat böyle ulvi amaçları hedeflemiş sitelerde gayrı ciddi sözüm ona muhabbetler hoş değil.
Biliyorsan konuş alim sansınlar,bilmiyorsan sus molla sansınlar. Mukabilinde buradan faydalanmak lazım. Zamanı luzumsüz laf kalabalıkları ile harcamanın anlamı yok diyorum.
Allah bu yolda çaba sarfedenlerrden razı olsun. Herkese selamlar

Zi$an gamze

Kayıtlı Kullanıcı
Siteye her girdigimde dinim hakkinda yeni bilgiler ediniyorum paylasimlar çok guzel ve yararli...

esma34

Kayıtlı Kullanıcı
zamanı güzel değerlendirebilmek...

Ayhankrc

Kayıtlı Kullanıcı
İlim tahsil etmek maksadıyla yollara düşen kimseye Allah Teâlâ cennete giden yolu gösterir

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt