Ben ercüment 15 yaşındayım 1 yıldır.tümör tedavisi görüyorum şu 4 aydır.kafayı yiyeceğim testim tam tamına 30 puan çıktı.psikiyatri tedavisi görüyorum.allah rızası için bana yardımedin.dini inaçlarım çok fazla çok morve herkese bu yaşı ma rağmen destek veren biriydim.birden bire psikolojik olarak çöktür.bana yardım edin .saygıalrımla
bende demin bi arkadasimizin dedigi gibi bu siteye tesadufen girdim bende 5 dk icinde uye oldum gercekten guzel anlamli herseyile ama bir an durdum kendi kendime dusundum ben buraya layik degilim ewet hakliyim cunki yasadigi hayat karsisinda kendimi hep kotu yerlere vurdum ickiye verdim kendimi sabah kalktigimda bide kendime lanet ediyodum keske icmeseydim diye ama bidaha bidaha hep boyle geciyo bi ara namaza basladim iki gun kilabildim onuda biraktim ben bugune kadar dusmanima bile yardim etmisimdir seve seve dinle ilgilenmeyide cok seviyorum peygamberimizin ismini duyunca gozlerim doluyo o kadar cok seviyorum sadece uzuntumden kimse yanimda olmadigi icin tek basima avrubada oldugum icin ailesiz akrabasiz tek basina bi ickiye siginiyom cok cok nadir cok pismanimmm FERHAT Allaha emanet olun
Siteye üye olalı sanırım beş dakika oldu ve konu gözüme çarptı.Günlerdir,haftalardır zaten bu siteye giriyor ve paylaştığınız hemen her konuyu dikkatle takip ediyorum.Artık şükürler olsun ki aranızdayım :a15: Yıllarca hakkın yolundan şaşmış biri olarak özüme dönmek ve tekrar Allah'a teslim olmak istiyorum.Bana yardım edin.Dualarınız bekliyorum.