Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

Okyanus_25

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ederim kardeşim bu vesile ile seninlede tanışmış olduk :)

Zeki.42

Kayıtlı Kullanıcı
Sadece Allah rızası için paylaşımlarda bulunmak ve diğer kardeşlerimize birşeyler öğretebilmek ve öğrenebilmek. Zira sizin en hayırlınız ilim öğreten ve öğrenendir. Günümüz çağında internet ve bilgisayar üzerine kurulu buda bu hadisi şerfimize nail olmaya mutabık bi sitedir. Allah hepinizden razı olsun. Tövbe namaz niazla sığınırız inşallah Allah Zülcelal a

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
alllah(cc) için ne için olabilirki

Habis90

Kayıtlı Kullanıcı
Siteyi el-ezher üni.araştırırken tesadüfen açtım.ve hemen üye oldum.Gerçekten içeriği dini yönden faydalanabileceğimz geniş bir site.Allah sizden razı olsun böyle bir siteyi faliyete geçirdiğiniz için..Rabbim yar ve yardımcınız olsun vesselam..[/COLOR][/COLOR]

YORGUN_ğönül

Kayıtlı Kullanıcı
Herkeze selam .Bu siteyi ğezerken buldum
Paylaşımım olmaz yazılarınızı okumak için burdayım..

cihadiyaislam

Kayıtlı Kullanıcı
aslımda bunu okadar ayrıntılamamak lazım diye düşünüyom çünki insana en yakın allah var ne hayır koybolur ne şer ve kimin hiçreti neyese kazancıda odur ama kıymetli bilgiler elde edbilmek için giren veya kıymetli arkadaşlıklar elde edebilmek isteyen veya kötü niyetle bir fikir üreten her ne olursa olsun katipler boş durmaz o temiz katipler ......din yanlız allahın oluncaya kadar savaşı (mücadele )edin

muratergul

Kayıtlı Kullanıcı
bilgilerimi geliştirmek için internette gezinirken rastladım.siteyi incelediğimde bilmediğim bir sürü şey olduğunugördüm.gerek bilgi gerekse sizlerin buradaki sıcaklığı dikkatimi cezbetti ve buradayım.nacizane bilgilerimi sizlere aktarabilmek, asıl önemlisi sizden eksik olan yönlerimi kapatabilmek ve Allah yolunda güzel dostluklar kurabilmek adına burada olmaktan büyük haz alıyorum. siteyi faaliyete geçiren ve buralara taşıyan herkesten Allah C.C. razı olsun

42uğur42

Kayıtlı Kullanıcı
slm burda yoğurdu ekşitecek bir şey yok biz hepimiz allahın güahkar kullarıyız benim giriş amacım allah rızası için ben bu site sayesinde namaza başladım feyz aldım inşallah başkalrıda alır bu siteye gelen herkes den allah razı olsun

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm herkes aşağı yukarı aynı sebebpten dolayı giriyorlar elbette...bende aynı şekilde bu siteyle hafızlıkla ilgili bişiler ararken ilk konuya girdim ve konusu da çok hoşuma gitti yorumlarda...ölelikle üye oldum...ve gerçektan buradaki üyeleri ve açtıkları konuları çok anlamlı geldi zzaten bunun gibi bi kaç siteye daha üye olmuştum orada pek zevk alamadım...ama burada gerçekten tam bi kardeşlik ve tam bi öğrenme söz konusu...yaşım henüz aşırı büyük olmadığı için böyle sitelerden faydalanıp boş muhabbetler içerisinde bulunmamak ve islama faydalı bir gençlik olmak istiyorum...Rabbimin öğrettiği ilimden başka bi ilime ihtiyacımın olmadığını düşünüyorum ve bu sebeple burada olmanın hazzı bana bi şeyleri hem öğretiyor hemde beni eğlendiriyor...yorumları okurken acayip bi şekilde zevk alıyorum...televizyonlarda gördüğüm insanlar gibi,çarşıda sokakta gördüğüm sevimsiz insanlar gibi insanların olmadığını ve buraya bi amaç için gelen kardeşlerimin olduğunu bilmek çok keyifli oluyor...aslında arkadaşlık kurmaktan kastınız nedir tam olarak anlamadım ama evet öğrenmek bi yana,faydalı arkadaşlıklarda kuruyoruz...kendimden büyük insanların burada bişiler öğrenmek istemesi beni çok mutlu ediyor...aslında burada olmamın en büyük sebebi:ilmin, öğrenmenin,sevginin,şefkatin,hoşgörünün,tavsiyelerin,sevecenliğin,en önemlisi de müslüman kardeşi olabilmenin güzel bi adresi olduğu için böyle üyelerle bi arada öğrenip ,öğrendiklerimi hayatıma geçirebilmek ve bende çevremdekilere öğretmek için burdayım...:)

selam dua ve muhabbetle kalın...

GözdenuR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmediklerimi ogrenmek. Ve burdaki ogrendiklerimi etrafimdakilere anlatmak. Ama sitelerde gezmeye cok zamanim olmuyor derslerden dolayi. Simdi tatil oldugu icin bu aralar gire bilirim ve baya biseyler ogreneceme eminim...

emineisanc

Kayıtlı Kullanıcı
ben normal hayatımda islamı yaşamak icin ölüp biten ama yaşamama izin verilmediği icin en azından burda yaşama fırsatı yakalamak icin üye oldum hic bir konuda bilgim yok burası hakkında

faruq_ossge

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]benim siteye gelmemdeki amaç talut ve caluta baktım.ilk bu site cıktı google dan ilgimi çekti site.bilgi alabileceğim önemli bi yer olduğunu düşündüm ve burayı seçtim[/ı]

gülkokulum

Kayıtlı Kullanıcı
siteye yeni üye oldum ,burayı kız kardeşim tavsiye etti. bende çok beğendim bilmediğimiz konulara ışık olacağına inanıyorum sevgilerimle

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Benim siteye ilk girişimi hatırlamıyorum, ne için girmiştim bilemiyorum...

Ancak çoook sonra yeniden siteye girdiğimde baktım ki zaten üyeymişim... :a35:

Ve, devam dedim... Siteye ısındıkça seviyesi, nezih ortamı ve ilmî zenginliği beni iyice cezbetti...

Daha sonra ben siteden bir çok alanda faydalanırken, ben ne verebilirim diye düşündüm...

Öncelikle bir Dişhekimi olarak mesleğim doğrultusunda kardeşlerime katkı sağlayabileceğimi düşünerek sorularına cevap verebileceğim bir konu açtım...

Ama daha önemlisi kardeşlerimin dikkatlerini çekebilerek, müslüman olarak kalitemizi artıracağını düşündüğüm iki konuyu yerleştirmeye çalıştım...

1- Edeb Ya Hû anlayışı...
2- İnnemel mü'minine ihvetün (Mü'minler ancak Kardeştir) anlayışı...

Şu anda siteye girmemde ki amacım büyük oranda bunlardır...

Allah'a emanet olun...

sewim

Kayıtlı Kullanıcı
siteye giriş amacı cok acık ve net olarak belli deil mi..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt