Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

demirkır

Kayıtlı Kullanıcı
bilmediğim konular. bildiklerim ne kadar doğru. geyik haricinde takılıp bişeyleri harekete geçirmek..

(FIRAT)

Kayıtlı Kullanıcı
İslam bilgilerini öğrenmek için:)

SESSİZÖFKE

Kayıtlı Kullanıcı
islami konuları müslümanların nasıl tartıştıklarını hangi kaynaklara baş vurduklarını birbirlerine nasıl yardımcı olduklarınıgörmek için aranıza katılıyorum.

*aytuğ*

Kayıtlı Kullanıcı
site ye rastgele üye oldum ama aradığım her seyi bulacağıma inandığım için severek giriyorum ama mesajlarımın yanıtını bulamıyorum allah razı olsun herkesten dua ile

Yunus Kenan

Kayıtlı Kullanıcı
İnternette hobi anlamında da paylaşımlar yaptığım için, forum ortamını ve samimiyetini iyi bildiğimden; kusursuzlukların kitabı olan Kur'an'ı paylaşarak daha iyi öğrenmenin ve daha doğru yaşamanın çok iyi bir method olabileceğini düşündüm. Çünkü, forum ortamları aynı zamanda bir arşiv niteliğinde olduğu için ve anlık olarak en doğru cevaba ulaşılabileceği için; çokca suistimal edilen bilgisayar/İnternet teknolojisinin güzel yanlarından biridir. Ne mutlu ki teknolojiyi, ahlaksızlık ve boş şeyler için değil, bizleri hakikate ve doğruya götürecek olan yüce dinimize yönelip maneviyetımızı pekiştirmek için kullanıyoruz...

Hasan011974

Kayıtlı Kullanıcı
Eksikliklerimi tamamlamak için geldim bu ortama.RABBIM(C.C.)'a şükürler olsun ki iyikide gelmişim.ALLAH(C.C.) sizlerden razı olsun.Sonu uçurum olan bir yoldan biz günahkar kulları çevirdiğiniz ve doğru yol olan ALLAH(C.C.)'ın yoluna ilettiğiniz için RABBIM(C.C.) sizlerden razı olur inşallah.

Z

ZÜHRE_

siteye girme amacım burdaki insanların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak ve bir birimizden dua istemek ve dua etmek selam ve dua ile kalın

suskuun025

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu siteye insan oldugumu hatırlamak için giriyorum görevleri olan işleri harekete gecirmek çin mesela öncedende kuran okuyodum ama buradaki paylasımlara ortak olarak dahada hızlı olamaya calışıyorum mesela okuyacagım on ise ben otuz alıyorum kendimi zorluyorum.Bide buradaki herseyin samimiyetine çok güveniyorum hiç bir menfaat yok herkes HAK RIZASININ gözetiyor bence

nalan kılıç

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü aleyküm

Esselamü aleyküm

Merhabalar bu gün aranıza katıllan kardeşiniz olarak cennet ehlinin selamıyla sizleri selamlıyorum essalamu aleyküm ve rahmetullah burda olmaktan çok mutluyum o kadar mutlu oldum ki kardeşlerimizin salavati şeriflerini gördüyümde inşallah allah daim eder imanlı kullarıyla bizi haşreder ben bi garip hafızım dualarınızı bekliyorum bizler yanlızca din kardeşlerimizden dua bekleriz rabbim yar ve yardımcımız olsun amin bu siteyi açanlardan razı olsun islama susamış kardeşiniz olarak hepinizi kutlar allaha emanet ediyorum esselamu aleyküm

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar bu gün aranıza katıllan kardeşiniz olarak cennet ehlinin selamıyla sizleri selamlıyorum essalamu aleyküm ve rahmetullah burda olmaktan çok mutluyum o kadar mutlu oldum ki kardeşlerimizin salavati şeriflerini gördüyümde inşallah allah daim eder imanlı kullarıyla bizi haşreder ben bi garip hafızım dualarınızı bekliyorum bizler yanlızca din kardeşlerimizden dua bekleriz rabbim yar ve yardımcımız olsun amin bu siteyi açanlardan razı olsun islama susamış kardeşiniz olarak hepinizi kutlar allaha emanet ediyorum esselamu aleyküm

ve aleyküm selam nalan kardeşim
hoş geldin aramıza
selametle

asdfgkartal

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar çok doğru site çok güzel olmuş hepinezden Allah (c.c) razı olsunn

gül gazeli

Kayıtlı Kullanıcı
bilgi sahiibi olmak birşeyler alabilmek öğrenmek yani sizin vesilenizle olur oda inş

nursel22

Kayıtlı Kullanıcı
Sizlerin sayesinde bilmediklerimi öğrenebilmek için

Okyanus_25

Kayıtlı Kullanıcı
Siteye yeni geldim Akın kardeşin tavsiyesi ile umarım güzel paylaşımlar olur

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin kardeşim
akın kardeş derken hangi akın kardeşimiz
hayırlı paylaşımlar dilerim sana

Okyanus_25