Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

zehramm76

Kayıtlı Kullanıcı
bende yeni sayılırım bu sitede bu günlerde bi sorunla ugraşıyorum yapacağım işle ilgili allah katında durumun ne olur diye araşırma yapıyordum cevabını belki bu sitede bulurum diye geziniyordum hala bulamadım eğer yetkili biri müsait olursa soru sormak istiyorum nasıl ve nerden sorabilirim yardım ederseniz çok sevinirim

abdus-samed

Kayıtlı Kullanıcı
Sadece Bu Site Acısından Demiyelim. Ama Gerçekten Mükemmel olmus. Birşeyi Öğrenmek Bildiklerini Paylasmak Almak Vermek . Doğrularını Ve Yanlışlarını Bilmek . Bu İnsanda Manevi Güç Demek. Maneviyat ;)

makural

Kayıtlı Kullanıcı
kesinlikle huzur bulmak, inancımızı pekiştirmek, faydalı ilim öğrenmek ve yaymak olmalı. bence arkadaş bulma ve buluşma noktası değil

ehsennuray

Kayıtlı Kullanıcı
burdan istedıgım bilgılere ulaşabilecegimi zannedıyorm. inşallah; ögrendigim şeylerı başkasınada ögrete bılırım. bu amaçla bu sitedeyım

H

hado77

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü
ben siteye ilk girdiğimde sıkıntı içerisindeydim, şimdi bir çok problemim halloldu. sıkıntılarımın özünde sahte bir şükürle ALLAH(cc) yalvarmamın anlamsızlığı bana hak olarak bildiriliyormuş. esasında bu sıkıntılardan dolayı ALLAH(ac) suçladığımı kendime itiraf edemiyordum. sonra namaza devam ve nafile olarak oruçla bir şeyi anladım, sıkıntılarımın çoğu esasında basit gibi görmeme rağmen göz zinası ile ilgiliymiş zina kastıyla değil umursamayarak ve affedileceğini umarak yapılan türde olanlardan bunun sonucu olarak ALLAH(cc) kendi hükmüyle hükmemtmemenin cezası olarak memnun olmadığım bir hayatı elleriyle verdi olur ki uyanırım diye .
burada bulunma sebebim en hafifinden en ağırına kadar bu fiilin engellenmesi ve insanların dimağlarının ve anlayışının bozulmaması. ALLAH(cc) verdiğine sahte rıza gösteren kişiler zinanın değişik meratipleri ile karşı karşıya kaldığından ALLAH(cc) iftira ederler ve hayatlarını beğenmezler. en büyük iftira ALLAH(cc) kelamda atılan iftiradır ve her göz el ayak ve beden zinası şahidi eylemcisi yapıcısı bu olaya evsahipliği yapan kişi bu tehlikeyle karşı karşıya kalır. ALLAH(cc) muhafaza buyursun.

burada ve esasında dünyada bulunma gayem/iz (rıza-i lahiyi namaz oruç kazandırmaz onlar zina fiilinin engelleyicisidir)ALLAH(cc) iftira ettirmenin temeli olan zina fiiline mani olmak diyebilirim. yaşı kaç olursa olsun herkes yaptığı fiilleri bir nebze idrak edebiliyor. ve bu fiil maallessef çok açık bir şekilde yapılma ihtimali taşıyan bir fiil. göz zinası başta olmak üzere. o yüzden özünde müslümanın görevi olan ALLAH(cc) ismini tazim için yani ona iftira etmenin kökünü kazımak için ben ve çevermdekiler bu fiile karşıdır demek için burdayım desem yeridir.
ALLAH(cc) bizlerden razı olsun.

abdullah80

Kayıtlı Kullanıcı
valla ben yenı uyeyım.bılgılerımı genısletmek ıcın,huzur bulmak ıcın,aklıma takılan soruların cevabını bulmak ıcın,cevremden uzaklasmak ıcın v.s. v.s...

kardelen_61

Kayıtlı Kullanıcı
ben daha yenı üye oldum...kuran kursuna gidiyorum...hocamız ödev verdi bende araştırıyordum bu site çıktı karşıma ve bende üye oldum faydalı olacagını düşünerek...inşallah burdan çok daha güzel şeyler ögrenmeme sebep olur bu site...arkadaşlıga sıra gelınce elbette arkadaşlık ta olacaktır sohbetle beraber..ama sevıyelı dürüst arkadaşlıklar tabiki...geyik yapma yeri deıl burası..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ben daha yenı üye oldum...kuran kursuna gidiyorum...hocamız ödev verdi bende araştırıyordum bu site çıktı karşıma ve bende üye oldum faydalı olacagını düşünerek...inşallah burdan çok daha güzel şeyler ögrenmeme sebep olur bu site...arkadaşlıga sıra gelınce elbette arkadaşlık ta olacaktır sohbetle beraber..ama sevıyelı dürüst arkadaşlıklar tabiki...geyik yapma yeri deıl burası..

hoş geldiniz kardeşim daimi olursunuz inşallah

Ahsen_Eflal

Kayıtlı Kullanıcı
ben genelde uye oldu oldugum sıtelerde muhabbet cok etmem genelde
uyelerın kendı yazdıkları yazıları cok severek okurum bu sıteyı cok onceden berıdır takıp ederım en cok sevdıgım olayı kımsenın bırbırını profıl olarak goruntuden baska tanıyamaması nyse burda olmak sızınle olmak guzel

_ubeyde_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.degerlı kardeşim ben desaduf eserı buldum bu sıteyı.bıraz göz geçırdım ve sevıyelı bır ortam gıbı geldı bana.hoşuma gitti ve üye oldum.daha yeniyim .sitenın düzenını ve kuruluş amacını da, daha tam anlamış degılım.

_ubeyde_

Kayıtlı Kullanıcı
ama senın soruna bır cevap gerekırse,sevıyelı bır sohbet,faydalı paylaşımlar için burdayım.ve ben bekar bır ınsanım,ehlı sunnet ,saliha bır eş arıyorum, belkıde burdadır kım bılır???:a26::a26::a26:

garip07

Kayıtlı Kullanıcı
öğrenmek, tartışmak, hayırlı amel işlemek yerine, arkadaşlık sohbet amaçlı girenler varsa sadece acırım aciz hallerine.. yeni üyeyim. inşallah herkesin amacı benim gibi öğrenmek, öğretmek ve istişare etmektir.

banıcicek

Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar

Selamlar

Daha ilk defa kuran ı kerim mealini okumaya başladım. Arama yaparkende bu siteyi buldum belki yaralı bilgiler olur düşüncesiyle buradayım. Ama galiba aranızda en farklı olan yada eksikliği fazla olan benim konuşmam bile farklı geldi şimdi bunları yazarken...

8aralık200beş

Kayıtlı Kullanıcı
benim bi amacım yoktu tesadüfen karşıma çıktı umarım yararlı olur benim için..........eksik olan bilgilerimi tamamlamama yardımcı olur .fazla dini yazıda yazamıyorum.yanlış ifade ederim diye

kasapwarrior

Kayıtlı Kullanıcı
benim bu siteye üye olmamın amacı;

yeni islami bilgiler öğrenmek ve islami konular hakkında bilen kişilerle konuşmak öyle birileri varsa lütfen benle irtibat kursun !!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt