Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

asukaki

Kayıtlı Kullanıcı
dinim hakkında yeni şeyler öğrenmek amacım

fulgura

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.cankiri.net
sa
islamiyeti araştırırken tesadüfen ve ilk bu siteyi gördüm bir dakika bile durmadan, başka bir yere bakmadan her şekilde faydalanabilmem için üye oldum. Amacım; bilmediklerimi öğrenmek, bildiklerimi sağlamlaştırmaktır.
sa

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
sa
islamiyeti araştırırken tesadüfen ve ilk bu siteyi gördüm bir dakika bile durmadan, başka bir yere bakmadan her şekilde faydalanabilmem için üye oldum. Amacım; bilmediklerimi öğrenmek, bildiklerimi sağlamlaştırmaktır.
sa

aleyküm selam kardeşim iyi yapmışsın üye olmakla;)
hoşgeldin...

arif199

Kayıtlı Kullanıcı
Ben siteyi tesadüf eseri gördüm ve dini bir site oldugu için üye oldum başka bir neden aranmasın =)

hüseyin akçay

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteye tamamen tesadüf eseri ulaştım biraz inceledim gerçekten faydalı bilgiler olduğunu görünce üye olmaya karar verdim bu ve bunun gibi siteleri hazırlayalardan ALLAH razı olsun A.E.O

aska

Kayıtlı Kullanıcı
ben google da dını içerıklı bır konu araştırdıgımda,genelde şakkadanak bu sıte gelıyordu karşıma bır bakayım ıkı bakayım derken, uye oldum. fakat ev hanımı oldugum ıcınde pek vakıt bulup,sonralardan gıremedım ama bu gunlerde burdayım ve guzel şeyler okuyor ve ogrenıyorum.ALLAH RAZI olsun sıteye emegı gecen herkesten,

mb1903

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm

selamün Aleyküm

Ben bu siteye tesadüfen girdim ama ondan sonra mümkün olduğunca ziyaret etmeye çalışıyorum. Hem bilmediğim o kadar çok şey var ki anlatamam. İnşallah her geçen gün ekisklerimi kapatacam, Ne yalan söyleyim bir de yeni arkadaşlar edinmek amacındayım, Galiba benim yoğurdum ekşi biraz değil mi :a11:

HusMed

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Alayküm

Selamün Alayküm

Ben bir arkadaşım tavsiyesi ile üye olmuştum. Uzun zamandır giremedim çünkü askerdeydim. ALLAH'a şükürler olsun askerliğim bitti. Bu sitede bilmediklerimi de öğreniyorum eksiklerimi tamamlıyorum. ALLAH razı olsun bu siteyi kuranlardan.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam hepiniz hoş geldiniz
üyelikleriniz hayırlı olsun
selametle

son_nefes_54

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteye girirerek bilmedigimiz konular hakkında bilgi edinebilir cok güzel islami sohbetler yapabiliriz diye düşünüyorum .

10un 100ünden

Kayıtlı Kullanıcı
AmacıM,İlmi yönden kendimi geliştirmek.Her konuda bilgi sahibi olMak...:a26:

ufuk1335

Kayıtlı Kullanıcı
konuları okuyorum genelde dını hıkayeler cok hosuma gıdıyor.....

ufuk1335

Kayıtlı Kullanıcı
aslında arkdaslarla tanısmakta ıstemıyo degılım:)

vedat43

Kayıtlı Kullanıcı
bende mehdi a.s hakkında bilgiler arar ken buldum sayfanızı

Seyma!

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm..

Ben bu siteyi dinimiz hakkinda pek birsey bilmedigimi farkettigimde buldum. Korktum, nefsimin eline teslim olmaktan korktum. Buna biseyler yapmanin zamani diye düsünerken googleda dini siteler olarak arastirma yaparak sizin siteniz cikti karsima. Aradigim bu dedim ve üye oldugum dadikadan itibaren m:üthis bir huzur kapladi icimi. Bugüne kadar ne kadar bos yasadigimi fark ettim. Büyük olarak gördügüm sorunlar sayenizde zerre kadar degeri kalmadi gözümde. Gözlerim acildi.Tek istegim sadece dinimize layik olarak görevlerimi yerine getirebilmek. Kapali olmakla müslüman olunmuyor bu güne kadar bombos yasamisim. Bu sitede emegi olan bütün kardeslerimizden Allah (c.c.) Binkez Razi olsun.
Rabbim beni affeder Insa-ALLAH
Rabbim Yar ve Yardimciniz Olsun

Selam ve Dua Ile..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Hislerime tercuman oldunuz..

ilk-nur

Kayıtlı Kullanıcı
amacım belliydi, kapanmayla ilgili yardım almak.... :)
Allah'ın izniyle aldım da....
ve şimdi birikimime birikim eklemek için okuyorum, öğreniyorum, Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi.

_YUSUF_

Yönetici
bu siteye girirerek bilmedigimiz konular hakkında bilgi edinebilir cok güzel islami sohbetler yapabiliriz diye düşünüyorum .

AmacıM,İlmi yönden kendimi geliştirmek.Her konuda bilgi sahibi olMak...:a26:

konuları okuyorum genelde dını hıkayeler cok hosuma gıdıyor.....

bende mehdi a.s hakkında bilgiler arar ken buldum sayfanızı

Selamun Aleyküm..

Ben bu siteyi dinimiz hakkinda pek birsey bilmedigimi farkettigimde buldum. Korktum, nefsimin eline teslim olmaktan korktum. Buna biseyler yapmanin zamani diye düsünerken googleda dini siteler olarak arastirma yaparak sizin siteniz cikti karsima. Aradigim bu dedim ve üye oldugum dadikadan itibaren m:üthis bir huzur kapladi icimi. Bugüne kadar ne kadar bos yasadigimi fark ettim. Büyük olarak gördügüm sorunlar sayenizde zerre kadar degeri kalmadi gözümde. Gözlerim acildi.Tek istegim sadece dinimize layik olarak görevlerimi yerine getirebilmek. Kapali olmakla müslüman olunmuyor bu güne kadar bombos yasamisim. Bu sitede emegi olan bütün kardeslerimizden Allah (c.c.) Binkez Razi olsun.
Rabbim beni affeder Insa-ALLAH
Rabbim Yar ve Yardimciniz Olsun

Selam ve Dua Ile..

Hislerime tercuman oldunuz..

amacım belliydi, kapanmayla ilgili yardım almak.... :)
Allah'ın izniyle aldım da....
ve şimdi birikimime birikim eklemek için okuyorum, öğreniyorum, Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi.

Selamün Aleyküm Ve Rahmetullahi
Hepinize hoşgeldiniz diyor Allah'u tealanın selamı üzerinize olsun diyorum
Rabbim niyetinizi hayırlı bereketli kılsın.
Yardım istediğiniz konularda yardım alacağınızdan emin olabilirsiniz.Burda hepimiz bir aileyiz ve sizede tekrardan ailemize hoşgeldiniz diyorum
Hayırlı geceler

NESLİHAN_OEM

Kayıtlı Kullanıcı
Bu siteyi ziyaret etmemin amacı toplu halde birşeyleryapabilmek.ve gerçekten allaha (cc) ve peygambere (sav)gönülden bağlı sahil kullarla sohbet edebilmek bilinmeyeni öğrenmek ve öğretmek için giriyorum.allah(adı sanı yüce olan) bu siteyi yapandanda emeği geçendende razı olsun.hepiniz bizlere hakkınızı helal edin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt