sa
islamiyeti araştırırken tesadüfen ve ilk bu siteyi gördüm bir dakika bile durmadan, başka bir yere bakmadan her şekilde faydalanabilmem için üye oldum. Amacım; bilmediklerimi öğrenmek, bildiklerimi sağlamlaştırmaktır.
sa
bu siteye girirerek bilmedigimiz konular hakkında bilgi edinebilir cok güzel islami sohbetler yapabiliriz diye düşünüyorum .
AmacıM,İlmi yönden kendimi geliştirmek.Her konuda bilgi sahibi olMak...:a26:
konuları okuyorum genelde dını hıkayeler cok hosuma gıdıyor.....
bende mehdi a.s hakkında bilgiler arar ken buldum sayfanızı
Selamun Aleyküm..
Ben bu siteyi dinimiz hakkinda pek birsey bilmedigimi farkettigimde buldum. Korktum, nefsimin eline teslim olmaktan korktum. Buna biseyler yapmanin zamani diye düsünerken googleda dini siteler olarak arastirma yaparak sizin siteniz cikti karsima. Aradigim bu dedim ve üye oldugum dadikadan itibaren m:üthis bir huzur kapladi icimi. Bugüne kadar ne kadar bos yasadigimi fark ettim. Büyük olarak gördügüm sorunlar sayenizde zerre kadar degeri kalmadi gözümde. Gözlerim acildi.Tek istegim sadece dinimize layik olarak görevlerimi yerine getirebilmek. Kapali olmakla müslüman olunmuyor bu güne kadar bombos yasamisim. Bu sitede emegi olan bütün kardeslerimizden Allah (c.c.) Binkez Razi olsun.
Rabbim beni affeder Insa-ALLAH
Rabbim Yar ve Yardimciniz Olsun
Selam ve Dua Ile..
Hislerime tercuman oldunuz..
amacım belliydi, kapanmayla ilgili yardım almak....
Allah'ın izniyle aldım da....
ve şimdi birikimime birikim eklemek için okuyorum, öğreniyorum, Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi.