Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Selamün Aleyküm!
Açıkcası tesadüfen bir şeyler ararken buldum burayı!
Ve iyi ki gelmişim diyorum!
İnsan buradayken kendisini iyi hissediyor!
Paylaşıyor,okuyor,öğreniyor....
İyi var...
Allah'a emanet olunuz!

aleykümselam kardeşim.. hoş gelmişsiniz. yalnız tesadüf kendiliğinden oldu anlamına gelmekle beraber kendiliğinden hiç bişey olmaz.. Ancak tevafuk eder ki buda Allahın izni istemesi ile demektir.... acizane uyarımı yanlış anlamayın kardeşim .. hayırlı cumalar B)

gönlümün gülü

Kayıtlı Kullanıcı
ben 2 çocuklu bi anneyim açık öğretim ilahiyat 1. sınıftayım imam hatip mezunu olmadığım için biraz zorlanıyorum.sitede bana faydalı olacak bi çok konu var.malüm çocuklarım küçük olduğu için dışarıdan ders almamda baya zor.tabi sebebim sadece bu değil merak ettiğim konularada ulaşabiliyorum.gerçekten katkısı olan herkese teşekkürler Allah razı olsun.banada dua edin kardeşlerim ilim yolunda başarılı olmam için.

gönlümün gülü

Kayıtlı Kullanıcı
bide arapça konusunda yardım edebilirseniz memnun olurum çünkü çok zorlanıyorum
Allah'a emanet olun

DLink

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılarda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım :):):)

Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu faydalı siteyi ziyaret ediyorsunuz ?

Buraya Dinimizi Daha Yakından Öğrenmek İçin Geliyorum... ve İnsanlarla Bir Şeyler Paylaşmak İçin. Benim Bildiğim Konularla Onlarıda Aydınlatmak İçin...

hediye elif

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

selamün aleyküm

isterseniz katılmamın nedenini güzel bir sözle cavaplıyayım Herhangi bir insan vaktini nasıl geçirecegini üstün bir insan ise nasıl tasavvuf edecegini düşünür .Rabbim beni iyi insanlarla kaşılaştırsın ki bende yolumu şaşırmayayım nefis dedigin şeytan ve ben de insanım

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu siteyi çok ama çok seviyorum. Burda olmak, yazıları okumak, birşeyler ögrenmek kadar daha güzel ne olabilirki, Bu site sayesinde, özellikle Sıla kardeşim sayesinde esmaül hüsnayı ezberledim, sürekli okuyorum. Bilmediğim çok şey öğrendim üstelik öğrendiklerimi de etrafımdakilere anlatıyorum. 5 vakit namazımı geçirmemeye dikkat ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun

´´GüLiѕтaи´´

Kayıtlı Kullanıcı
ßu siteye iLk qiri$im bu linkte..--> http://forum.islamiyet.gen.tr/nasihatler/29243-msn-gunahmi.html

bu siteyi buLmadan önce daha değişiktim.. ve bu site bana i$aretti ALLAH tarafından...
konudaki bütün yorumLarı okudum ve yanLış yaptığımı farkettm... biLiyodum ama onLarı okurken kendime acıdım.. utandım... ve msnLerimi iptaL ettim... qeyik gırgır oLarak qirdiğim siteLerede uğramaz oLdum... artık biLqisayarı açtığımda iLk i$im bu siteye qirmek oLuyor... burda çok huzur buluyorm...
zaten ´´ KaLPLer ALLAH*ı anmaKLa huzur buLur´´...

artık namazLarımı kıLıyorum çok şükür...
yakın akrabaLarımda çok destek oLuyoLar , biLqiLenmemi sağLıyoLar...

ALLAH*ıma şükürLer oLsun....

ßu sitede biLmediğim çoğu şeyi öğrendim ve ömrüm yettiğince öğrenmeyede dewam etcem inşALLAH...

RABBİM sitedeki herkesten razı oLsun....

SeLam ve Dua iLe...

ufuk1335

Kayıtlı Kullanıcı
Emeği gecen herkezden allah razı olsun kardeşlerim....

pisiko_212

Kayıtlı Kullanıcı
hem dinimizi doğru bi şekilde öğrenmek,kafamıza takılan soruları sormak,tartışmak

hemde din kardeşlerimle sohbet etmek için giriyorum.

sene95

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm arkadaşlar ben Reyhan 15 yaşındayım ve siteyi gerçekten beğendim ve gerçektende siteye girme amacım dini yönden diye düşnüüyorum çünkü yeni birşeyler öğrenmek en doğal hakkım böyle sitelerde gennellikle oldugu için üye oldum....tabiki efendimiz hep anılsın sitediğim için doğru seçtim büyük düşündüm hehe:):)
selam ve dua ile inş.

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ben de bu siteye yeni dinibilgiler öğrenip bunları uygulamak, istişare etmek ve hep birlikte dua etmek için giriyorum..:)

Zehra***Günesi

Kayıtlı Kullanıcı
paylasimlari okumak ve kendimi ..yakinlarimi aydinlatmak icin..burdayim sanirim

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
dinim hakkında daha çok şey öğrenmek ve bunları rabbim izin verirse hayatımda uygulamak için..

burcumm

Kayıtlı Kullanıcı
chet sıtesı degılkı arkadaslık edılsın faydalı bılgıler için burdayım

RINOSERROS

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.bende yenı bır uye olarak soledıklerıne katılıyor ve bu gecıcı dunyada zamanımızı bosa gecırmeden daha az gunah ısleyerek ALLAH(C.C) yolunda gıtmeyı hedeflıyorum.herkese de nasıp olmasını dılerım..

semra_06

Kayıtlı Kullanıcı
Doğru söylemek gerekirse imanım güçlensin, şeytan peşimi bıraksın diye burdayım.Allah'ım bana yardım et

T

talihagüleç

Selamun Aleykum arkadaşlar kabul ederseniz bende bu sitede yeniyim.internette dinimle ilgili bilgiler ararken tesadüfen buldum ve hemen üye oldum.amacım birşeyler çok şeyler öğrenmek.bilgi alışverişinde bulunmak.sitenin en güzel yanı ise özel mesaj kısmı olmayışı.bu siteyi kuranları tebrik eder,amacından sapmamasını dilerim.Allah sizlerden razı olsun inşallah.

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaşlar kabul ederseniz bende bu sitede yeniyim.internette dinimle ilgili bilgiler ararken tesadüfen buldum ve hemen üye oldum.amacım birşeyler çok şeyler öğrenmek.bilgi alışverişinde bulunmak.sitenin en güzel yanı ise özel mesaj kısmı olmayışı.bu siteyi kuranları tebrik eder,amacından sapmamasını dilerim.Allah sizlerden razı olsun inşallah.

as tam ve doğru yeri bulmuşun bende sizin gibi bu siteyle buluştum dediğiniz gibi sitemizin birçok güzel yanı var dediğiniz gibi

allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt