Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

nisanur1979

Kayıtlı Kullanıcı
çok yeniyim bu sitede amacım doğru bildiğim yanlışları görmek...

ismailbasarir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Ben bilgi olarak ne biliyorum ne bilmiyorum
açısından siteye üye oldum ...
dua ile

Dünya-Ahireti

Kayıtlı Kullanıcı
Yeniden gerçekten müslüman olmak..Namazdan tut oruça kadar ve bilgilerden istifade edip bilgimin yettiğince istifade ettirmek..

Selam ve Dua ile..

Nazli_Namaz

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba cok guzel bir soru.Ben sitenizi bugun tesadufen buldum.Hani kabirden mektuplar varya...Bende arkadaslarimnan aldim.dinledim ve cok duygulandim.Sonrada dusundum ki.belki bu mektuplardan baskalarida vardir.Ve googlede ararken karsima bu site cikti.Hemen tikladim ve uye oldum.Ama cok hosuma gitdi.Tam samimi ve durust soyluyorum.Her kese tesekkur ederim!!!

abit

Kayıtlı Kullanıcı
Namaz hakkında bilmediğim bir sorunun cevabını internette bayağı aradım yalnızca burada bulabildim, siteyi biraz inceledim ve hemen kaydoldum. Allah hepinizden razı olsun.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Miraç kandili ile bilgi edenmek için internette gezinirken bu siteyle tanıştım,allah razı olsun.zamanımı dolu dolu geçiriyorum.dinimizle ilgili bilgilerimi artırmaya vede doğru bilgilerle donanmama yardımcı oluyor.ayrıca huzur buluyorum.emeği geçen herkesten allah razı olsun.

güller hürmetine

Kayıtlı Kullanıcı
ark walla ben de cok beyendim faydalı ve cok güzel bir site keşke fırsatım olsada hep içini gezem ama fırsat yaratmaya calısıyom herkesten ALLAH razı olsun bende sert kardesime katılıyom a.e.o

A

acı gurbet

selamün aleyküm arkadaşlar.bu seneye kadar dünyalıklarla yaşıyordum.allahım beni affetsin.bu sene hacca gittim.ama dinimizi tam anlamıyla bilmiyorum.allahın izni ve sizlerin yardımıyla dinimizi tam olarak yaşamak istiyorum.

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar.bu seneye kadar dünyalıklarla yaşıyordum.allahım beni affetsin.bu sene hacca gittim.ama dinimizi tam anlamıyla bilmiyorum.allahın izni ve sizlerin yardımıyla dinimizi tam olarak yaşamak istiyorum.

Allahcc haccınızı kabul ve makbul eylesin hacı kardeşimiz..KURAN.SÜNNET.İCMA.KIYAS.YANİ EHLİ SÜNNET VEL CEMAAT..BU YOLA SIMSIKI YAPIŞINIZ...ÖRNEK ALINACAK ÇEVREMİZDE İNSAN OLMAYABİLİR..ÖRNEK OLMAK DURUMUNDAYIZ..YANİ İŞİMİZ ÇOOK ZOR..İMAM GAZALİ..İMAM RABBANİ..ABDÜLKADİR GEYLANİ..NECİP FAZIL..SAİD İ NURSİ ..BU TASAVVUF BÜYÜKLERİMİZİN KİTAPLARINI OKUYUNUZ..ALLAHCC SİZİ YOLUNDA SABİT EYLESİN..YAKİNİNİZİ..AŞKINIZI...VECDİNİZİ..SAMİMİYETİNİZİ ARTIRSIN..ALLAHCC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..

ilknurgizem

Kayıtlı Kullanıcı
amac bilmedigim şeyleri eniyi şekilde ögrenip hayatıma bu sebeble yön vermek her ne kadar müslümanım desemde müslümanlıkla ülgili bişey bildigimi zannetmiyorum umarım bu sitede istedigim şeylere varırıım .şimdiden herkese teşekür eder ve gercekten hakkını vererk müslümanım demek dilegiyle ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLRİM...

ilknurgizem

Kayıtlı Kullanıcı
Siteye giriş amacım

Siteye giriş amacım

amac bilmedigim şeyleri eniyi şekilde ögrenip hayatıma bu sebeble yön vermek her ne kadar müslümanım desemde müslümanlıkla ülgili bişey bildigimi zannetmiyorum umarım bu sitede istedigim şeylere varırıım .şimdiden herkese teşekür eder ve gercekten hakkını vererk müslümanım demek dilegiyle ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLRİM...

ilknurgizem

Kayıtlı Kullanıcı
sorularımı burdan sora bilirmiyim?

sorularımı burdan sora bilirmiyim?

selamün aleyküm ben daha yeni üye oldum ama nerde soru soracagımı bilmiyorum sizin yardımınızı bekliyorum yadım etmenızı istiyorum şimdiden allah razı olsun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ben siteye üye olalı daha 3-4 gün oldu. Fakat 2 senedir takip ediorum. Çok faydalandım siteden. Dua köşesinden çıkamıorum. Rabbim hepinisden razı olsun. Gerçekten çok faydalanıorumm..

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
çoğu zaman yapılan yorumlar açılan konular aksini göstersede geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğimize faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek olmalı...

akraa

Kayıtlı Kullanıcı
Ben namı değer [akraa]eRsİn...
benim kendime ait 2 adet formumun olması yanı sıra 2 foruma üyliğim 1 foruma mod luğum war.HEr şeyden önce dini büsbütün yaşayanlardan olmak nasip eylesin inşallah:dedim ya dürüstlük önemli ise burada ben çok açık ve net konuşacam :
[ben eski ben değilim]di bir zamanlar kötü bir insanda ne olur ise bende o wardı.[kötü derken yaradanın yarattığı hiç bişey kötü değildir ]
Yaradılanı sev yaratandan ötürü...

ALLAHın bu gününe çok şükürler olsun ki hepsi geçti geride kaldı yani dedeim ya [ben o eski ben asla ama asla değilim]girmem,in nedeni dedimya büs bütün yaşamak inşallah....

ayğılarımla [akraa----eRsİn---- sivas]

cumali yaver

Kayıtlı Kullanıcı
benimde bu sıteye gırmem dekı amac dını bilgımı cogaltmaktır tabiki sizlerin ve katılmcıların sayesinde olacaktır inşallah

gülsen_bjk

Kayıtlı Kullanıcı
kerbela olayını merak etmiştim ve bu sitedeki yazıları görünce çok hoşma gitti burda islamiyetle ilgili öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum..

Tevazu_

Kayıtlı Kullanıcı
çoğu zaman yapılan yorumlar açılan konular aksini göstersede geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğimize faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek olmalı...

Sohbet ve muhabbette Hayatın parçasıdır vaktileyl bence tabiri değiştirmelisin..
Ben henüz üye olalı 10 dakika olmadı ve konu başlığına uygun bir amaç edinemedim fakat gözü gönlü hos eden yazılar var..
Üstelik islamiyet üzerine çok iddalı ve duyarlı konular açılmış,bu çok sevindirici.. Yani bilmediklerimi konulardan araştırıp bildiklerimi konular açarak paylaşabilirim..
Selametle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt