Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

girljedi

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamvedinler.azbuz.com
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılarda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım :):):)

Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu faydalı siteyi ziyaret ediyorsunuz ?

Kısmen senl aynı nedenler ile ve bir de açıkcası belki burada hristiyanlarla da tartışmalar yapılıyordur diye düşündüm :D açıkcası bu konuda şefklendiricem sizi :D

gurakarcem

Kayıtlı Kullanıcı
Derdi olan bir kişiye bir dua edebilmek, gece teheccüd namazına kalktığında sizle beraber bir çok evde o an ibadet yapıldığını bilmek , bilmediğim bir çok konuda bilgi sahibi olmak ve hiç duymadığım hikayeleri okumak inanılmaz hoşuma gidiyor ve sizlerle olmaktan çok mutluyum Allah'a emanet olun hayırlı cumalar

N

nefs-i mutmainne

Derdi olan bir kişiye bir dua edebilmek, gece teheccüd namazına kalktığında sizle beraber bir çok evde o an ibadet yapıldığını bilmek , bilmediğim bir çok konuda bilgi sahibi olmak ve hiç duymadığım hikayeleri okumak inanılmaz hoşuma gidiyor ve sizlerle olmaktan çok mutluyum Allah'a emanet olun hayırlı cumalar
cok iyi ifade etmisin sevgili ablacım mı dicem abicm mi bilmiorum ama aynı seyleri düşünüorum =) iiki üye olmsm

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
sofikız

sofikız

Selam ben sofi kız arkadaş tavsiyesiyle bu güzel siteyle tanıştım allah herkezden ,böyle güzel bir site önümüze serenlerden allah çooookk razı olsun sizlerle tanıştığım andan beri gerçekten tam olmasada sofi kız oldum .teşekkürker...;-)

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
Selam ben sofikız içimde hep islam aşkı yaşıyor genç yaşta dindar bir kız olmak çok güzel bir duygu
'senin gibi serseri kızdan sofi olunmaz' diye alay ediyorlar dışa değil yüreğe bakmak lazım sizleri( lütfen) çooooook seviyorum ...

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
Sofikız

Sofikız

Ilç gibi bu site saaolun

G

gerçekyaşam

Esselamu aleykum ste yi kuranlar bunu okuyorsa diyeceyim şudur bir iş ancak bukadar faydalı olur bukadar merhametin yardımlaşmanın o müthiş hazını yaşatır RABBİM hepinizden razı losun.

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm din hakkın da bilmediğim birçok şeyi bu güzel sitede öğrendim ....

ECENAZ123

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün alaeyküm arkadaşlar bana yardım edein eşim işsiz çocuğum ameliyat olacak madi manevi dua edermisiniz allah razı olsun

Emine Emel

Kayıtlı Kullanıcı
yapanlardan allah razı olsun paylaşımları okuyup bilmediklerimizi öğreniyoruz dualarımızı paylaşıyoruz zamanımızı hayırlı kullanmaya çalışıyoruz

ravzanuribo

Kayıtlı Kullanıcı
devamli internet bagli benim bilgisayarim ve ben bu siteyi bulali bir seneyii asti.yani cok severek takip ediyorum.insallah birkac gun sonra kizimla birlikte takip edicez.birkac gun sonra dogacak benim bebegim.rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin ve herkese hayirli seylerle vakit gecirmeyi nasip etsin

nakrofen

Kayıtlı Kullanıcı
ben bir gün boyu ziyaretçi olarak inceledim. aklı başında ne yazdığını ne konuştuğunu bilen üyeler olduğu için, işinin ehli gereksiz konu ve konuşmalara mahal vermeyecek yöneticiler olduğu için, yazılar konular bilgiler mizah bile olsa geyikten öte okurken düşündürdüğü için, aaa bunu ilk defa okuyorum dedirttiği için, en önemlisi edebli ahlaklı ve seviyeli muhabbetler ve insanlar olduğu için , yatsı namazını kılmadan siteye gelmeyelim gibi kuran ruhunu yaşatmaya çalışan bir bilinç olduğu için ve daha bir çok böyle müspet nedenden dolayı buraya üye oldum.

emire_ceylin

Kayıtlı Kullanıcı
bence kimse bu konuda gene konuşmamalı çünkü hiç kimsenin kalbini yaratıcıdan başka doğru bilemez.benimse bu siteye girmemdeki sebep yaralanmak we hayırlı faaliyrtlrde bulunmak

ramolaco

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bu siteyi nasıl buldum önce google penceresine namazlarda okunan duaların anlamları yazdım karşıma çıkan ilk siteye tıkladım yani şunuda biliyorsunuzki herhangi bir konuda çıkan ilk site en iyisi en kalitelisidir sonra içeriğine bir baktım dedim bunlar olayı aşmış gerçekten bir islam kütüphanesini 21 inch kutunun içine yerleştirmişler heleki içerde adamlar kuran okuyor bir dinleyin göz yaşınızı tutamazsınız tebrikler

Tijen 1

Kayıtlı Kullanıcı
S.A ben bu siteye yeni üye oldum ve henüz inceleme aşamasındayım.
Siteden güzel şeyler kapmak ve bişey biliyorsak paylaşmak için.
Allah razi osun kardesim.

sözler46

Kayıtlı Kullanıcı
bence uyum,huzur bulmak,yardımlaşma,dua,başka........ekleyin

sözler46

Kayıtlı Kullanıcı
ya s.a bu siteye nasıl konu ekleyebiliriz site yönecileri yazdıklarımızı okumuyormu neden yardım alacağımız bir merci yokmu.

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
Ecnaz allah muhammet hürmetine dualarını kabul buyursun inşallah amin allah yardımcın olsun...

sofikız

Kayıtlı Kullanıcı
Harika bir site çok uykusuzum çalışıyorum ama yinede vazgeçilmezimsin islamiyet...

ayşee-nur

Kayıtlı Kullanıcı
huzur bulmak tek kelimeyle bide tanıdk varmıki diye

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt