Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

aglıyorum_hayata

Kayıtlı Kullanıcı
allahın selamı bütünmüslümanları üstüne olsun
benim bu siteye üye olmamın sebebi dini bilgileri almak. Böyle güzel sitelerin azlığı ve bunlara bütün gençlerin ihiyac olduğu için inanıyorumki bu sitenin oldukça kalabalık bir üye kapasitesi olacak

cerengul

Kayıtlı Kullanıcı
Allah bu siteyi hazırlayanların yar ve yardımcısı olsun.Toplum olarak o kadar eksik dini bilgilerle yetiştik ki zararın nersinden dönersik kardır.dinimizi bize en güzel şekilde anlattığınız için teşekürler...

ebu33

Kayıtlı Kullanıcı
S.a buraya girmenin nedeni düşüncehayatıma ve yaşantıma yakın fikirlerin olması ve eksiklerimi giderip yeni insanlarla tanışmak

N

nurolavci

SITEYE GİRME NEDENİ ? Mİ
SORUYA BAK kardes sız kahveye felan gitmezmısınız sevdıklerınızle bulusup bıryerlerde hoslandıgınız konuları konusmazmısınız ? bizde burada bulusup diniikonuları işliyoruz bilgilerimizi paylasıyoruz .dogruları ögenmekiçin buradayız bundan tabiibisey varmı?

ahmthaarp

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar.Benim bu siteye girmek istememin nedeni şu: İnternet ortamında birçok site var öyle yada böyle amaçla kurulmuş.Amma velakin insanı mutlu eden Allah(c.c) adıdır ve onun selamıdır.Biliyorsunuz selam kelamdan öncedir.Googleden manzara resmi aratırken bu siteyi gördüm ve Allah(cc)selamı var diye ve bir çok müslüman kardeşimin bilmediği müslümanların yıl başının hatırlatıldığı yazı var diye kanım ısındı ve üye olmak istedim.Rabbim hepinizden razı olsun.En çok da böyle bir site kuranlardan ve emeği geçenlerden razı olsun inşallah.Umarım burada güzel istişareler yapabilir ve birbirimizden çok şeyler öğreniriz.Kalın sağlıcakla selamün aleyküm...

kahır44

Kayıtlı Kullanıcı
Aryış

Aryış

Selamınaleyküm kardeşlerim ben bu siteye İsrail nefreti neticesi ulaştım İnşallah benim gibi düşünen yaşayan kardeşlerim vardır arayışı beni buraya yöneltti Allahu'taalanın bereketi ve selamı üzerinize olsun.
ALLAH NAZLUMUN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

i.beyazit

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteye girerek yarin ki aşure orucunu tutmama destek sağladi tutuyumu tutmuyumu derken bu siteye girdim ve aşure gununku orucun bize savap ini ve ne yapmam gerektiğini yani sevap kazanmama vesile oldu .siteyi hazirlayanlardan allah razi olsun.

bengül

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

s.a

ben siteyi tesadüfen görenlerdenim, tabiki öncelikle bir şeyler ögrenmek amacım, gerktiginde paylaşmak, kişi bildeiklerinin zekatını paylaşarak ödermiş bende faidelenmek istiyorum inş:bu tür sitelerde geziyordum bazen ama üye olma gereksimi duymuyordum..... burası daha samimi geldi:a21:

atris

Kayıtlı Kullanıcı
duanın bır cok agızdan aynı anda okunması

duanın bır cok agızdan aynı anda okunması

bu sıteye gırme amacım dua okumayı cok sevıyorum alıskanlık gorev gıbı huzurla kaplanıyo ıcım bır cok kısıyle aynı duayı paylasmak okumak ıstıyorum

lutfiyenigun

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün emeği geçenlerden allah razı olsun.çok faydalı bir site.ne mutlu islamın şartlarını yaşamak isteyenlere...

Fatih Özden

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaşlar

merhaba arkadaşlar

siteyle bu mesajı yazmadan 5 dakika önce tanıştım sanırım bir bakıma israil,in yaptığı tek iyi şey bu kendi adıma

Fatih Özden

Kayıtlı Kullanıcı
israil diyoruz amerika diyoruz o bu şu hiç farketmez ne yapıyorsak herşeyi kendimize biz yapıyoruz neden ? nedeni sanırım bencil ve hep biz dememizden kaynalkanıyor. müslümanlar osmanlının nasıl yok olduğunu herkez unutuyor !!!

uyan_ey_gozlerim

Kayıtlı Kullanıcı
s.a herkese...ben yeni katılıdım siteye fakat faydalı bilgilerin olduğunu düşünüyorum..

alagül

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm

selamun aleyküm

yeni üye oldum bu güzel siteye..kurallar bölümüne yazmistim ama yazim gitmedi galiba..görünmüyor cünkü..

Benim amacim..bazi dini sorularim oluyor..belki cevablarini burda bulabilirim insallah..
saygi & muhabbet ile..

gülcee

Kayıtlı Kullanıcı
Neden bu siteye üye oldum şöyle izah edeyim:) Üye olduğum ve birçok şey öğrendiğim başka bir site vardı ancak islam ve dinler bölümü süresiz kapatılınca bu sitede ben de dedimki git özüne uygun siteye üye ol,Sadece bir bölümü değil her bölümü baştan aşağı islam olan bir siteye:) Tabi ondan önce arkadaşımın tavsiyesine uydum,üye oldum.Pişman değilim,tekrar başa dönsem yine üye olurum:)

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
yeni üye oldum bu güzel siteye..kurallar bölümüne yazmistim ama yazim gitmedi galiba..görünmüyor cünkü..

Benim amacim..bazi dini sorularim oluyor..belki cevablarini burda bulabilirim insallah..
saygi & muhabbet ile..
hepiniz hos geldiniz kardeslerim evet cok güzel bir site burasi aradigin her sey var birde buranin güzelligi herkese herkes yardim ediyor allahim eksik etmesin sitemizin devamini diliyorum allaha emanet olun:a14:

maide polat

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

s.a

sıteye uye olmamın sebebı islaı dogru şekilde yaşamak ve anlamak.tum arkadaşların yazdıklarını okudum.ve etkılendım.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt