Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

CAFERİ_TAYYAR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. arkadaşlar,
Benim buraya giriş amacım, bildikleirmi paylaşmaki bilmedikleirmi öğrenmek.
Ama maalesef bi türlü istediğim gibi konulara çok az rastlıyorum,
Buna rağmen kardeşlerimin kendilerini toparlayıp, burda bulunuş amacımıza daha uygun konu başlıklarına daha çok değer verecekleridir.
Mesela şahsım 2-3 tane forum açtım, ama sadece açtım. diğer forumlar o kadar revaçtakii, benim forumları ben açtıktan iki dakika sonra ble bulamadım. tabi acemilitke var forumlar kazan ben kepçe araki bulasın. sonunda buldum tabi ama neye yararki,
belki kardeşler konuya değil forumu açan kişiye göre takip ediyordur, bilmiyorum artık.
Ama ben bi daha forum açacak cesaret bulamadım kendimde, bıraktım öyle açtıklarımıda, yenisi i forumlar içinde karar veremmiyorum.
Neyse işte benim foruma giriş gerekçem ve sonuçloarı varın kararı siz verin gari
:=)

selametle kalın inş

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
yaw ne oalcak amacımız
biz gibi düsünenle dısarda kolay kolay bi araya gelememe

nezaman

Kayıtlı Kullanıcı
ne zaman sorusunun cevabı belki buradadır..

bilgilidem

Kayıtlı Kullanıcı
Üç ihtimalimiz var...
Mazi, hal ve istikbal...

Mazi'yi ben eliyorum...
Şimdi bir tane de siz eleyin...

Sönermi ateş, ateş ile ?
Ne söner derya ile nede dünya olsa pervane...

bilgilidem

Kayıtlı Kullanıcı
Belki bir mutluluk kapısı kapandığında başkası açılıyordur.
Fakat böyle zamanlarda kapanan kapıya öyle uzun süre bakarız ki, bizim için açılan diğer kapıyı göremeyiz bile.

hanife123

Kayıtlı Kullanıcı
tanışma

tanışma

s.a,
ben ümraniye ıhlamurkuyudan
hanife benim siteye giriş amacım dinim hakkında faideli bilgiler ögrenmek gerçekte güzel bilgiler ögreniyorum ALLAH sizden razı olsun
selam ve dua

anatolia

Kayıtlı Kullanıcı
Burayı ilk buluşum evde yaşadığım bir sorundan dolayı konuyu dinime göre araştırmak istedim ve google aramalarında aradığım konunun sitede konuşulmuş paylaşılmış bir konu olduğunu gördüm okudum öğrendim.Bu esnada site çok hoşuma gitti tabi üye oldum.Şimdi ise siteye çok yeni üye olmuş olmama rağmen islamda evlilik hayatından çocuk terbiyesine kıyafet adabından ana baba hakkına vede en çok sevdiklerimden olan Peygamber efendimizin hayatından kesitlere pek çok şey okudum öğrendim.Tek başınıza herşeyi araştırmak zor oluyor ama böyle bir yerde herkes birşeyi araştırıp öğretince aynı zamanda hem öğretmen hem öğrenci olma zevkini yaşıyorsunuz.Forumu açan emek veren ve burada bulunan herkesten Allah razı olsun.

Bednam

Kayıtlı Kullanıcı
İslamı Tanımak ve Yaşamak için giriyorum.

Sebebi ise, kapsamlı ve faydalı olacağına inandığım bir web forumu olarak görmemdir. Dilerim bu düşüncelerim değişmez. Tüm arkadaşlarıma hayırlı günler diliyorum.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
dini konulardaki eksiğimi; doğru bildiğime inandığım bu siteden tamamlamaya çalışıyorum.bol bol dua ediyoruz.vaktimin dolu ve bereketli geçtiğine inanıyorum.site yöneticilerine ve emeği geçenlere binlerce teşekkür.selametle kalın.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
çok şey okuyup öğreniyorum,içime ferahlık hissi geliyor..
Allah razı olsun site sahiplerinden.

HakikatOrucoglu

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleykum müslüman kardeslerimin neler yaptıgını görmek için

sema44

Kayıtlı Kullanıcı
ben arkadaşımın tavsiyesiyle aranıza katıldım.

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Nette dolaşırken devamlı bu site ile karşılaşıyor ve kolay kolayda çıkamıyordum. En sonunda üye oldum. Ne iyi yaptım. Şimdi dualara katılıyor pek muheterem kardeşlerimden de dua alıyorum.

EMİR KADİR AYDOĞ

Kayıtlı Kullanıcı
Esalvrvbrk. öncelikle siteniz hayırlara vesile olur inşallah dileklerimle başlayarak bu site hidayetten bahsettiği için üye oldum inşallah. Benim anladığım hidayet inşallah. Insan ruhunun ölmeden evvel allah'a ulaşmasıdır.bu konuda inşallah vakit zaman müsait olursa bu kur_an bir hidayet rehberidir hakikatı ile yazılar yazmak isterim inşallah daha sitenizin tam içerik konularına bakamadım ama inşallah tez zamanda bakarım rabbim izin verirse bizlerde faydalanmış oluruz inşallah. Ben bilirim diye bir iddiada bulunmak istemem zaten kaybedenler ben bilirim diyenlerdir. Bilenin üzerinde mutlaka bir bilen vardır.
Allah razı olsun inşallah.

seloo

Kayıtlı Kullanıcı
slmlaşmak,dua almak,dua etmek,kardeşlerimizin fikirlerinden yararlanmak,dava kardeşliği oluşturmak,

mesdure

Kayıtlı Kullanıcı
herkese hayırlı gunler
benım bu sıteye gırmemdekı amaç
artık allahım sen affet benı
ısyankar oldum
cektıgım sıkıntılardan bıktım
rabbım ısyan etmek ıstemıyorum
ama olmuyo
şeytan ıcımden cıkmıyo
nolur yardım edın
hıc bı cıkışım kalmadı
hayat o kadar agır yukler yukledıkı
taşıyamıyorum kaldıramıyorum
sız mumın kardeşlerımden yardım ıstıyorum
sabretmem gerekıyor
ama bır sabır ıkı ısyan edıyorum

CAFERİ_TAYYAR

Kayıtlı Kullanıcı
herkese hayırlı gunler
benım bu sıteye gırmemdekı amaç
artık allahım sen affet benı
ısyankar oldum
cektıgım sıkıntılardan bıktım
rabbım ısyan etmek ıstemıyorum
ama olmuyo
şeytan ıcımden cıkmıyo
nolur yardım edın
hıc bı cıkışım kalmadı
hayat o kadar agır yukler yukledıkı
taşıyamıyorum kaldıramıyorum
sız mumın kardeşlerımden yardım ıstıyorum
sabretmem gerekıyor
ama bır sabır ıkı ısyan edıyorum

selamun aleykum ,
Mübarek derdini söylemeyen derman bulamazmış, elbette burada herkes elinden gelidğince sana yardım edecektir.
Ama senin önce tedaviyi kabul etmen gerek.Derdini anlat ki derman bulasın inş.
Derdi veren ALLAH c.c. dermanınıda berbaer verir, bu bi imtihandır.
Önemli olan bunun imtihan olduğu bilincine varmaktır.

islam gülü

Kayıtlı Kullanıcı
islam gülü

islam gülü

selamun aleyküm kardeşlerim benim aranıza katılmak isteğim buraya girme nedenim kardeşlik, dua larda buluşmamız bilgilerimizi tazelememiz ce bilmediğimiz konular da bilgilenmemiz dir hayırlı akşamlar ALLAH a emanet olunuz.

sevgi_ile

Kayıtlı Kullanıcı
Ben çok sıkıntılı bir dönemden geçiyordum ki hala devam ediyor. Bu sıkıntıdan yalnız Allaha sığınarak ve dua ederek kurtulacağım anladığım an namaza başladım. Namaz kılmayı bilmiyordum netten dökümler aldım dualar hakkında araştırma yaparken bu siteyi buldum. Üye oldum iyiki de olmuşum. Derdi veren rabbim dermanını da verir. Ama derdini söylemeyen dermanını da bulamaz. Burası bir paylaşım sitesi. Sıkıntılarını paylaşmak, soru ve sorunlarına çare bulmak, hak yolunda ilerlemek isteyen tüm müslümanların buluşma noktası olması ümidimdir. Ben o amaçla geldim çünkü.

berrakcann

Kayıtlı Kullanıcı
En güzel biçimde nasıl dua ederim diye,bişeyler arıyordum nette.Meğerse çok önceden üye olmuşum buraya,bir yönden sevindim,bir yönden üzüldüm.Böyle güzel bir ortamdan ayrı kaldığım için.CENAB-I HAK imtihan verince,anlıyor insan bazı şeyleri..Sözün özü DUA etmek ve güzel dualar öğrenmek için burdayım.Güzel bir şekilde istifade etmeyi nasip etsin RABBİM...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt