Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

alper_61

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah bilmediğimi öğrenmek bildklerimi öğretmek

zinnureyn1

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM....
Bende sonun aradığımı buldum amacım boşa zaman geçirmemek her anımı öğrenme veya öğretme yolunda tüketmek inş.

Beytül gazel

Kayıtlı Kullanıcı
slm bende yeni girdim inş hayırlı olur benm için güzel islami bilgiler öğrenirm inş a.e.o

afüvkar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

siteye biraz önce üye oldum.dini içerik ve kaynaklarını çok beğendim.inşallah bende sizler gibi faydalanabilirim.okumaya ve araştırmaya merakım çok.bence bir insan ancak bilinçli olup kendini geliştirebilirse mensubu olduğu dine inancına hem sahip olabilir hemde hakkını verme konusunda yol alabilir.allah hepimizi bilinçli ve bağlı olduğu dini değerleri hakkıyla yaşayan ve yaşatabilen müminlerden etsin.

Selam ve dua ile

ulkerci

Kayıtlı Kullanıcı
Uzun zamandır siteyi biliyordum ancak üye olmaya yeni karar verdim siteyi kuran tilaveti için tercih etmiştim en çokta kabe imamları beni çekiyor kendine

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardesim hos geldin insallah burada uzun kalirsin burda hersey var din üzerine ne istersen bilgilendirmek yardimlasma hersey var. allaha emanet ol

Gülceylin

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim bu siteye üye oldum çünkü gerçekten doğru iman adına öğrenmemiz gereken çok şey var inşallah böyle güzel siteler sayesinde bir şeyler öğrenir ve hayatımızda uygularız en önemlisi başka din kardeşlerimizede tavsiye ederiz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah Allah a emanet olun...

tahir0969

Kayıtlı Kullanıcı
googleden akrebiyyet hakkında bilgi ararken buldum bu siteyi henüz incelemedm istifade edeceğimi sanıyorum inşallah

ferhat çınar

Kayıtlı Kullanıcı
selam

selam

arkadaşlarım öyle gereksiz sitelere girip vaktini boşa geçiriyorlar ki onlara acıyorum.ama bir taraftan bir boşluğu da dolduruyorlar. ben bu boşluğu kendime faydalı şeylerle doldurmaya karar verdiğim anda bu site ile karşılaştım. burada eksiklerimi tamamlayıp bildiğim az da olsa önemli olan bilgileri sizlerle paylaşmak isterim...

mahmutum

Kayıtlı Kullanıcı
s.a allah razı olsun cok şey öğrendim gercekten allahım burda emeği gecenlere cöldeki kum taneleri kadar huzur mutluluk veriri inş.

Sehide_

Kayıtlı Kullanıcı
Faydalanmak ve insanlarin faydalanmasina vesile olma amaciyla giriyorum.
Gunluk hayatim yogun gecsede, netteki gecirdigim vakitide bos gecirmemekten yanayim..

Hayirli paylasimlarda bulusma dilegi ile..​

sezer demir

Kayıtlı Kullanıcı
Siteye girmemdeki neden ,dinimi ne kadar biliyor olsamda mutlaka bilmedigimiz seyleri arastIrmak ve sizin gibi dinine inancIna sadIk dostlar edinmek için giriyorum,Mutlaka bilmedigimiz bir yônû baska bir bilenden bilgi edinmek o bilgiyi sunanada sevabI oldugunu dûsûnûyorum Herkese selamlar ve dualarlan ALLAHA emanet olun.

aylin soylu

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteye bildiğim bir damlayı öğretmek ama bilmediğim denizi öğrenmek için üye oldum.

Mirvari

Kayıtlı Kullanıcı
Intarnette arashdirma yaparken bu siteyle karshilashdim.Arashdirmamin nedeni de dini bilgilerdi, ve bunun ichin de bu siteye uye oldum. Inshallah chok shey oyrenirim.Allah sizden de razi olsun. Dini siteler arasindan bu siteyi sechmem de gerchekden ilk bakishdan bu siteye olan guvenim oldu.

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
amac ogrenme, ogretme, tartisma, fikir alis verisi tabiki bir saygi cercevesi icinde olmalidir.

hayal1403

Kayıtlı Kullanıcı
slm benim siteye üye olmamdaki amaç dini bilgimi geliştirmek ve huzur bulmak

nurten nur

Kayıtlı Kullanıcı
ben netle tanışır tanışamaz üye olduğum ilk siteydi diyebilirim ama bu üyeliğimde bahsetmiyorum onudaha henüz kulanmak nasip olmadı başka gereksiz sitelerden uzaklaştıktan sonra bura girmeye karar verdim ve çok doğru karar verdiğimi siteyi gezince daha iyi analdım şu anda benim en çok etkiliyen dikatimi ceken dua köşesi
çok güzel dayanışama var orası daha çok çekiyor beni diyebilirim şunuda söylemek istiyorum arkdaşlıklarda olabilir diye düşünüyorum daha önceki dini sitelerde çok güzel arkdaşlıklarım olmuştu bunda da bir sakınca görmüyorum selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt