Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

mehtap0013

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu siteye girmemdeki amacım islamı en güzel şekilde anlamak ve öğrenmek.Tabiki bu sitede bulunan kardeşlerimin duasını almak.En azından burda paylaşdıklarımız sır olarak kalacak.Allaha emanet olun

delabra17

Kayıtlı Kullanıcı
Dinim hakkında bilgiler öğrenmek bana keyif veriyor...Siteye katılma amacımda budur...ayrıca Namaz hakkında daha çok bilgi edinmek istiyorum...

iyi bir siteye üye olduğumdan eminim ;) gökmen

sercan54

Kayıtlı Kullanıcı
siteye girme amacım dini açıdan bilgi paylaşımı ve bilgi artırımı inşallah...

mir_erhan

Moderator
aslında dünyalık çok site var AMA huzuru bu sitede buluyorum ve en önemlisi öğrendiğim bildiler ile çok azda olsa birilerine cevap verebiliyorum..
o yüzden emeği geçen herkesten Allah razı olsun..

ebyaz

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşim bende yeni katıldım amacım dinden uzaklaşmamak.etrafa bakarsak yavaş yavaş uzaklaşırız çünkü, ayrıca üzüm üzüme baka baka kararır iyi arkadaşlar edinelimki iyi olalım dimi. hem din hem arkadaşlık önemli bence.benim bilmediğimi o öğretir onun bilmediğini ben.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşim bende yeni katıldım amacım dinden uzaklaşmamak.etrafa bakarsak yavaş yavaş uzaklaşırız çünkü, ayrıca üzüm üzüme baka baka kararır iyi arkadaşlar edinelimki iyi olalım dimi. hem din hem arkadaşlık önemli bence.benim bilmediğimi o öğretir onun bilmediğini ben.

aleyküm selam kardeşim.üyeliğiniz hayırlı olsun.burası gerçekten çok huzurlu bir ortam.özellikle şu dönemde çok zor bulunacak bir oratm.herkes karşılıksız iyilik yapıyor burda sadece ALLAH rızası için.ALLAHA emanet olun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.tüm yeni katılan arkadaşlarımın üyeliği hayırlı olsun inşallah.ALLAHA emanet olun.

ebyaz

Kayıtlı Kullanıcı
seninde dediğin gibi kardeşim geyik muhabbeti yaparak vakit öldürüceğimize
bilgili kişilerle faydalı şeyler konuşur öğrenir öğretiriz
din kardeşlerimizle.Arkadaşlık etmekte aramakta güzel bence
YANLIŞMI DÜŞÜNÜYORUM?

ebyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Sağol kardeş allah razı olsun

ved07

Kayıtlı Kullanıcı
çok ilgimi çekti ve eksik olan bilgilerimi sizden aldıgım yorumla geliştirip kendimi bulmak

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
islam konusunda merak ettiklerimi ögrenmek birde islami bilen kisilerle muhabbet kurup onlarin bilgilerinden yaralanmak..

elif_inan

Kayıtlı Kullanıcı
bende birşeyler yazmak isterdim ama ben başka dini bir siteye üyeyim aslında buradan konu paylaştım bir kaç kez... ama girip okuyordum zaten... üye olmadan öncede. teşekkür ederim hayırlı paylaşımlar için. ama forum sorumlusu arkadaşlar var mı bu sitede çok fazla konu tekrarınız var bence değer düşürücü yazılar var. benim hoşuma gitmiyor. nacizane düşüncem bu. teşekkür ederim... ALLAH razı olsun emeği geçenlerden...

deli çavuş

Kayıtlı Kullanıcı
evet arkadaşım üzülerek belirtmeliyimki o ata sözü bu konuya gerçekten uymamış evet arkadaşlar ben bu siteye girince gerçekten huzur buluyorum seviyeli zengin hem dinimizden bilmediklerimi ögrenmeye çalışıyorum bu sitede emeyi geçen herkesden allah razı olsun allaha emanet olun

58sivaslı

Kayıtlı Kullanıcı
ne biliim benim bi amacım yok
can sıkıntısı işte biraz değişiklik olsun
biraz bilgim artsın
birazda garnitür olsun diye
umarım böyle yazdım diye kızılmaz
doğrusu bu

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu siteye sırf dini konular için din için üye oldum

{suMEYYE}

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılarda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım

Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu faydalı siteyi ziyaret ediyorsunuz ?

Ben kesinlikle katiliyorum size.Bana cok faydasi olan bir site dinimi guclendirme yonunden cok harika bir site.ben buraya girdigim zaman huzur buluyorum mutlu oluyorum.Bu forumda emegi gecen herkese cani gonulden tesekkur ediyorum...

Enes_Bilal

Kayıtlı Kullanıcı
Mümin kardeşlerle bilgi paylaşımı için inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt