Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

aht ve vefa

Kayıtlı Kullanıcı
bilipte anlatmamak sadece kendine ışık veren bir muma benzerki oda söner gider

aht ve vefa

Kayıtlı Kullanıcı
ya busitelerde mum olun yada güneş amaç bu olmalıdırki kendimizede herkezede ışık olalım

aht ve vefa

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım sana katılıyorum akıbet hayır olduktan sonra bir karıncayla bile paylaşırsın en tatlı manevi hislerini

aht ve vefa

Kayıtlı Kullanıcı
bende antalyadan mustafa herkeze ALLAH SELAMET VERSİN

aht ve vefa

Kayıtlı Kullanıcı
Nasılda hasretim bir inanç muhabbetine nasıl birbilseniz böyle sitelerin olması çok güzel

Ranuna1

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum,,Rabbim razi olsun siteyi hazirlayanlardan,cok güzel konular ve bilgiler burada insan daha cok huzur buluyor zamanini bosa harcamiyor .Tesekkürler.

pelin4

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
benim yardıma ihtiyacım var bir yol arıyorum nur cemaatini tanımak istiyorum buradan olabilirmi bilmiyorum ama etrafımda böyle insanlar yok maalesef burada yardımcı olursanız çok memnun olurum.

blackangel

Kayıtlı Kullanıcı
selamlar arkadaslar,ben bu siteye biraz fazla bilgi almak icin girdim,dini ilgili.ben hristian1m ve son 2-3 sene icersinde icimde bir huzursuzluk var sanki.musluman olmak istiyorum ama bir turlu korkudan karar alamiyorum.neden korku sorcaksan1z cevab1m bu-din k1yafete benzemez,istediyn zaman deistirmez insan.bunca zaman hristian olarak birden musluman olmak kolay deil.burda bu korkudan kurtulmak icin girdim ve daha fazla bilgi almak icin.asl1nda yar1 yar1ya musluman sayabilirim kendimi,ama hristianl1ktan da vazgecmek kolay deil.icimde bir soru c1kiyor-aceba dini deistirsem bas1ma bir sey gelebilir mi ALLAH korusun?inan1n cok kotu bir durumday1m..

KURBAN BAYRAM MUBAREK OLSUN.ALLAHA EMANET OLUN
sayg1larla:blackangel

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
selamlar arkadaslar,ben bu siteye biraz fazla bilgi almak icin girdim,dini ilgili.ben hristian1m ve son 2-3 sene icersinde icimde bir huzursuzluk var sanki.musluman olmak istiyorum ama bir turlu korkudan karar alamiyorum.neden korku sorcaksan1z cevab1m bu-din k1yafete benzemez,istediyn zaman deistirmez insan.bunca zaman hristian olarak birden musluman olmak kolay deil.burda bu korkudan kurtulmak icin girdim ve daha fazla bilgi almak icin.asl1nda yar1 yar1ya musluman sayabilirim kendimi,ama hristianl1ktan da vazgecmek kolay deil.icimde bir soru c1kiyor-aceba dini deistirsem bas1ma bir sey gelebilir mi ALLAH korusun?inan1n cok kotu bir durumday1m..

KURBAN BAYRAM MUBAREK OLSUN.ALLAHA EMANET OLUN
sayg1larla:blackangel

islamiyetle şereflendikten sonra içinizdeki huzursuzluk geçecektir eminim.Haklısınız kolay olmayabilir ama emin olun doğru olanı yapmış olacaksınız.Siz
araştırmaya devam edin lütfen.Allah celle celalüh sizi sorularınıza tatminkar cevaplar verecek salih kimselerle karşılaştırsın.Ama acele edin lütfen!Çünkü hiç birimiz ne zaman bu dünyadan göç edeceğimizi bilmiyoruz.Yüce Rabbimiz dinini yaşayan,imanlı,hakiki müminler olarak bu dünyadan göç etmemizi nasib etsin.Rabbimiz hidayet versin size.Hidayetiniz için dua edecem inşaAllah..

“Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühu ve resulüh”

Ben Şehadet ederim ki Allah(celle celalüh) dan başka ilah yoktur.Ve ben yine Şehadet ederim ki Muhammed(sallallahu aleyhi vesellem)O nun kulu ve Rasulüdür.

aysun güven

Kayıtlı Kullanıcı
sorularımı cevap bulabildigim icin bu siteye üye oldum

alperen123

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteye sorularıma cevap bulmak ve sizin gibi ALLAH dostlarıyla tanışmak için giriyoruz tabikide :)

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
Dinimi daha doğru yaşamak için,soru sormak için,daha çok bilgilenmek ve bildiğim konuları paylaşmak için,ayrıca ben bu siteye bağımlı oldum gibi çıkamıyorumda işte öyle.En önemlisi sevdiğim için üye oldum.Sağlıcakla kalınnnnn

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Bende bişeylere bakınıodum karşımıa çıktı bu site ama çok hoşuma gitti ve burdan bii çok şey öğrenebileceğime innaıorum gercekten zamanı boş sitelerde harcamışım ben artık allahımda iizn verrse burdayım....

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
..................................

ramazanakbulut

Kayıtlı Kullanıcı
bente sitenizten bana faydalı birşeyler almayı umarakkaydoltum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt