Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

islamoglu

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba.. ben önceden ateist olarak değerledirirdim kendimi.. şimdi ise bazı soru işaretleri var kafamda ama yalnız çözemiyorum bunları.. sitede bunlara cevap bulmayı umut ediyorum.. sadece netleştirmek istiyorum bazı düşünceleri.. bu konuda yardım eden arkadaşlar olursa da sevinirim.. umarım kısır döngü içinde dönüp durmayız..

Değerli kardeşim,
Burada olduğumuz zaman içinde ve Allah müsade ederse sana ve herkese elimden gelen yardımı yapmak istiyorum,sen kafana takılan herşeyi ara ara yaz,ancak senden bir şey rica ediyorum ki! oda şudur ;burada sana yazacağımız cevaplar Allah-u Teala nın yüce kelamı Kur-an dan ve Peygamber Efendimizin hadislerinden ve fıkıh alimlerinin kitaplarından olacaktır,onun için müsterih ol doğruyu duyacaksın.
Allah yalanı ve yalancıyı sevmez.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.ilk farklı bir sıkıntı duası varmı diye bakmak için girmiştim siteye.ama öyle güzel konular vardıki.insanlar birbirine hep dua ediyor hiç bir karşılık ve çıkar beklemeden .sıcacık ve huzur dolu bir ortam.her dakika RABBİM'e daha çok yaklaşıyoruz hissi.RABBİM'in rızasını kazanmak için adımlar atılıyor burada.RABBİM binlerce kez razı olsun böyle bir site kurduğunuz için.bu arada aleykum slm bişr kardeş.hoşgeldin sende bu huzurlu ortama.ALLAH'A emanet olsun herkes.

BİŞR

Kayıtlı Kullanıcı
üzüldüm

üzüldüm

bu siteye yeni katıldım ancak ALLAHIN selamına sadece İSLAMOĞLU kardeşim cevap verdi. çok üzüldüm.böyle karşılama beklemiyordum.adminler nerde onlardamı okumuyorlar.!!!

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteye yeni katıldım ancak ALLAHIN selamına sadece İSLAMOĞLU kardeşim cevap verdi. çok üzüldüm.böyle karşılama beklemiyordum.adminler nerde onlardamı okumuyorlar.!!!
selamun aleyküm.bişr kardeşim bende en son yazımda bu huzurlu ortama hoşgeldinizdemiştim size.sanırım küçük yazdığım için görmediniz.olsun tekrar hoşgeldiniz aramıza.ALLAH'a emanet olun.

BİŞR

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam

Aleykum selam

serap8191 kardeşim aleykum selam.öncede yazdım belki oyamamış olabilirim diye.olsun sağlık olsun,diğer arkadaşlara cevap verilipde size cevap verilmesse tuhaf oluyor haksızmıyım.selamatle

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
serap8191 kardeşim aleykum selam.öncede yazdım belki oyamamış olabilirim diye.olsun sağlık olsun,diğer arkadaşlara cevap verilipde size cevap verilmesse tuhaf oluyor haksızmıyım.selamatle

selamun aleyküm.estafurullah cevap vermesenizde sorun olmazdı benim için.gözünüzden kaçmış olabilir insanlık hali çünkü.ALLAH'a emanet olun.

BİŞR

Kayıtlı Kullanıcı
cevap verendende cevap vermeyendende ALLAH razı olsun.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamlar kardeşim tabiiki bu siteye girmekteki amaç dini bilgilere ulaşmak ilim sahibi olmaktır ilim bir derya gibidir bizler birer su damlası bile değiliz ki amaç kesinlikle faydalı bilgiler edinmektir geyik olsun msjlaşalım die düşünmüyorum eğer öle olsa başka siteler de var sohbet siteleri yanii oraya gireriz öyle düşünsek

ashan58

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ben yenı bı uyeyım su gunlerde kendımı toplamaya calısıyorum ama duaya ıhtıyacım var ve salatı tefrıcıyeye baslayacam bana yardım edecek ve dua edecek kardeslerden allah razı olsun

yemregucer

Kayıtlı Kullanıcı
Her insan doğduğu günden beri yalnızdır ve herkesin içinde anlatamadığı bir yalnızlığı vardır. Bu yalnızlık kulun ancak Allah ile buluşmasıyla sona erer.
Bende Rabbimi daha iyi tanımak için ömrüm ifa ettiği sürece onu tanımaya çalışacağım
İnşaallah siteniz dertli gönlüme merhem olur.
selam ve dua ile...

l_ahsen_l

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardesler
ben bu sitede henuz cok yeniyim ve yeni yeni bazi seyleri kesfetiyorum
cok begendim ve uye oldum, Allah razi olsun sizlerden ve butun Allah dostlarindanda

Allahin selami ve rahmeti uzerinize olsun

jasemin89

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeslerim benim kayit olma amacim bu siteye ben dini konulari arastiriyorum ve dini bir kursada gidiyorum ve bu senede son kurs yilim ve islamda, yahudilikde ve hristiyanlida basörtüsü hakinda bir tez yazacam bundan dolayi belki bir kac kaynak bulabilirmiyim diye kayit oldum ve eyer kardeslerim bana bu konu hakinda yardimci olabilirseniz sevinirim
allaha emanet olun
selam ve dua ile...

kirli

Kayıtlı Kullanıcı
Herşey nasip kısmet meselesi ;herkese bir tık uzaklıkta ama nasiplenen su an burda olanlar, o yüzden tadını çıkaralım.

Rifat cücel

Kayıtlı Kullanıcı
çok bilgi öğrenmek ve bilgilerimizi paylaşarak,.fikirlerimizi duyarak hakikatlere varabilmek.Siteye giriş amacı buna benzer olmalıdır.

özelim

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten tevafuk

gerçekten tevafuk

buraya sadece bir ayetin anlamını aramak için girmiştim bu siteyle karşılkaştım gerçekten bana hitap ettiği için tercihim inş birbirlerimize hayırhah olmamızı sağlar

fb_47_1907

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar sitenizi beğendim mademki tanişma köşesine girdik kendimi tarif edeyim;) ben mardinden fethullah mungan umarım bu sitede bilmediğim şeyleri öğrenirim şimdiden herkesten allah razı olsun,selametle kalın.

fb_47_1907

Kayıtlı Kullanıcı
kendi düşüncemi sormak isterseniz:ya ortalıği kariştirmak için yada birşeyler öğrenmek için siteye girerler tabi sağ gösterip sol sallıyanlarda vardır aman bunlara dikkat edelim,edelim dedim çünkü bende bu siteyi sevdim bundan sonra burda hizmet verecem herkesten allah razı olsun

yasemin52

Kayıtlı Kullanıcı
artık zamanı okadar boşa ve hiçe harcıyoruz ki bilgileri paylaşmak,yeni şeyler öğrenmek ve öğrendiklerimizden mesull olma hazzını duyuyoruz hepimiz bence!bende bilgilerimi paylaşmak ve bilmediklerimden mesul olmaya geldim...en güzel geçen zaman hayırlı işlere harcanan zamandır bence...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt