Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

10082

Kayıtlı Kullanıcı
ben tarafımı belirtmek için burdayım allahın bana nasip ettiği hidayetide anlamak ve anlatmak için....

GunahkarKuL

Kayıtlı Kullanıcı
Allahin selam ve bereketi üzerinize olsun.ben daha bugün girdim ve üye oldum siteye.ben çok büyük bir boşluk ve sikintidayim.sanki çikmazda çok ağir bir yük var üstümde.çünkü biliyorum ve inkar etmiyorum ki günahim çok.bir çikiş tertemiz bir hayat istiyorum.dinimi iyice öğrenmek gerekenleri artik yerine getirmek ve gerçekten samimi tövbe etmek istiyorum.ve burada bana destek verecek yardici olacak arkadaşlar olduğunu düşünerek üye oldum benide araniza alirmisiniz?

suaydogan

Kayıtlı Kullanıcı
slm. ben bu siteye yeni üye oldum. güzel konular var, bu yüzden okumakta güzel, yeni şeyler öğrenmekte. Allah razı olsun emeği geçen herkezden .

hamzali21

Kayıtlı Kullanıcı
amaçım

amaçım

bismillahirrahmanirrahim.selam-ü aleyküm. yeni üyeyim.bu siteye üye olmam sebbim doğruyu bulmak ve ilmime ilim eklemek bir islami bilgilerimi genişletmek ve dostlarımla paylaşmaktır amaçım. emeği geçen tüm kardeşlerime Rabbi alemin razı olsun haklarını helal etsinler. es selamü aleyküm

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Hepimiz belliki buraya başta girmekteki amacimiz bişeyler öğrenmek ve bildiklerimizi paylaşmak için girmişiz inşallah bu yolda güzel şeyler öğreniriz

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Degerli kardeslerim benim buraya uye olmamdaki amacim sizlerle bi takim dini ve dunyevi konularda fikir alisverisinde bulunmak ve dolayisiyla bu konlarda bilgi sahibi olmaktir.
uye olali kisa bi sure oldu buradaki bazi uyelerde gordugum olay maalesef birbirlerine hakarete varan sozler sarfetmeleri buda beni uzuyor demekki bu bizim hastaligimiz biz ogrenmedikmi mulumanlar bir binanin kiremitleri gibidir veya bir vucut gibidirler o vucudun herhangi bir uzvu yaralandiginda butun vucut bu agriyi siziyi hisstmelidir ama nerde bizler birbirimizin kalbini adeta parcaliyoruz nedense bazi uyeler (ben eminim ki bu kardeslerim namazina niyazinda dinlerine bagli insanlar) bir konu tutturmuslar (fikih ve akaid) bunu tartisirken hakarete varan sozler sarfediyorlar. Bu konular tarisilir tartisilmasi gerekir tabiki musbet yonde olmak kaydiyla ama bu ekilde olmmali her seyin bi siniri var bi yolu var....
neyse sizleri yormadan...
Selam ve Dua ile..

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm..
Bende biseyler ögrenip kendımı ve cevremi bilgilendirmek icin buradayım..
Bazı kardeslerimizin tartısması birbirlerine kullandıkları sözcükler hepimizi üzüyor tabii ki..
Allah'a emanet olun B)

haydi kurtuluşa

Kayıtlı Kullanıcı
herkeze selamün aleyküm bende yaklaşık 1 saat önce üye oldum amacı hadislerden ve dini bilgilerden faydalanmak zaten bu siteyide hadis ararken karşılaştım hayırlı olsun inş.

asye

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba ben yeni üyeyim, siz değerli arkadaşlarla tanışmak isterim...

AşkŞairi

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.haksairi.com
birden cok amacım var
siteyi bir arkadaşı google da ararken
rastgele buldum
derken başta şiirler bölmü
ve bazı konular dikkatimi cekti
üye oldum...

2000 den beri sanal alemdeyim
site site gezinir şiirlerimi paylaşırım
ve kapa bildiğim kadar ilhamı bilgiyi kapıp
kendimi geliştirip şiirler yazmaya çalışırım
bu zaman içinde bir çok site eskittik
ve nice tecrubeler edindik
kimilerinin gönüllerini feth ettik
kimileriyle fena kapıştık

sıra bu sitede
hayırlısı

şair(hisli yürekler) dostlarla tanışmak isterim
acizane bir sitem var mümkünse kardeş site olup
karşılıklı yardımlaşmayı ümit ediyorum
sevgi saygı ve dua ile​

S

SAMİİRA

Selamün aleyküm kardeşlerim..üye olmamdaki amacim,dini bilgilerimi artirmak ,bilmediklerimi öğrenmek onlarla amel etmek ...ayrica aşk şairi kardeşimizin sitesini de tavsiye ederim...selametle .rabbim yar ve yardimciniz olsun

nisa27

Kayıtlı Kullanıcı
Ben konu araştirmak için ilk defa bu gün geldim sitenize.baktim içeriği zengin üye oldum ::)

allah razi olsun hepinizden

emimur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm amacım daha çok bilgiler öğrenmek yanlış bildiklerim vardır onları doğrusuyla öğrenmek dualar öğrenmek birbirimize yardımcı olmak mesela burda din kardeşlerimizle birbirimiz için dua ediyoruz belki birbirimizi tam olarak tanımıyoruz ama ALLAH (c.c)hayırlı dileklerde bulunuyoruz ALLAH çokça anıyoruz bunlarda beni çok mutlu ediyor benim giriş amacım bunlar iyiki böyle güzel düşünceli kardeşlerimizle tanıştım ALLAH hepinizden razı olsun.

AYŞEŞENAY

Kayıtlı Kullanıcı
Siteye girmelerindeki asil amaç ne?

Siteye girmelerindeki asil amaç ne?

Bu siteyi ezgi araken buldum.daha fazla islami bilgiyi daha kisa sürede ulaşabileceğimi umarak üye oldum. Inşallah paylaşimlarimiz hepimize faydali olur...selam ve dua ile...

hasriye arslan

Kayıtlı Kullanıcı
ne yalan bu siteyi tesadufen bugun buldum ve hemen uye oldum gerçekten çok hoşuma gıtti herkese selamlar saygılar

BİŞR

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum

Essalamu aleykum

essalamu aleykum!!! ben BİŞR. hayırlı günler.B)B)

Bi_iznillah

Kayıtlı Kullanıcı
öğrenmek öğrenmek öğrenmek....
bildiklerimide acizane paylaşmak...
selam ve dua ile....

BİŞR

Kayıtlı Kullanıcı
Hoş geldin yokmu

Hoş geldin yokmu

arkadaşlar ALLAHIN selamını verdik kimseden haber yok.yazdınızda benmi bulamadım.:mad:

celiski

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba.. ben önceden ateist olarak değerledirirdim kendimi.. şimdi ise bazı soru işaretleri var kafamda ama yalnız çözemiyorum bunları.. sitede bunlara cevap bulmayı umut ediyorum.. sadece netleştirmek istiyorum bazı düşünceleri.. bu konuda yardım eden arkadaşlar olursa da sevinirim.. umarım kısır döngü içinde dönüp durmayız..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt