Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

_BEGÜM_

Kayıtlı Kullanıcı
doğru güzel gerçek şeyleri paylaşmak eksik bilgilerimizi tamamlamak için burda bulunmalıyız

sabihanur

Kayıtlı Kullanıcı
:faydalı bilgiler öğreneceğimi umut ettiğim için üye oldum biraz araştırdım aradığım site olduğuna karar verdim inşallah çok ii olur güzel ve kalıcı dostluklar kurabiliriz umarım ben daha acemi olduğum için tam iletişim kurabilmiş deiilim yardım eden olursa sevinirim rabbim bu siteyi kuranlardan ve yardımcı olanlardan razı olsun amiiiiiiiiin

((erva ecrin)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm..
Nette uzun arast1rmalar sonucu buldum buray1..
Halktan al1p halka dağ1t1yor,
K1sacas1;Dini bilgi paylas1n sitesi..
Olduğunu düsünüyorum.

Hay1rl1 paylas1mlarda bulunmak dileği ile..

Selam ve Dua ile..

sahabeseyyide

Kayıtlı Kullanıcı
Sohbetleri üye olmadan dinleyemeyeceğimi düşündüğüm için üye olmuştum...Forumu sonradan gördüm...Ben birşeyler öğrenmek için, kitabları daha uygun ve güvenilir buluyorum....Çünkü pc insanın çok vaktini alıyor ve vaktin bereketini gideriyor....acizane görüşüm ...
Saygılar

mkusluoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Le ilahe illalah

Le ilahe illalah

Sitete çok güzel konular var bunlardan azami şekilde istifate etmek istiyorum.vesselam

piko ve mavi

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşim biz kimiz ki siteye kimin ne için girdiğini soralim sorgulayalim. önce kendi muhasebemizi yapalim. Envanterlerin açildiği gün öyle ben şu siteye güzellikleri için girdim demekle olmaz. Iki cihan sultani hiç böyle bi icraatta bulunmuş mu dur acaba. Beyazi siyaha çevirmek çok kolaydir, önemli olan siyahi beyazlatabilmektir. Anladin sanirim. Selametle....

zülfiye yildirim

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah buradan kendime bi pay cikaririm şimdiden hepinizi teşekkür ederim ben yeni katildim

osmank

Kayıtlı Kullanıcı
selam...

selam...

Arkadaşlar ben manevi bir boşluk içerisindeydim.. işin gerçeği dinimi unutma noktasında gatta duaları bile unutma yada yanlış hatırlama konumundaydım..
Baktım içimde ALLAH KORKUSU var... Gerçek bir mümin gibi yaşamam lazım.. bir haftadır tüm boşta kaldığım zammanları bilgilerimi tazelemeye çalışıyorum..
Herzaman dediğim birşey vardır.. yaşlanınca değil gençken Hacca gitmek lazım..Hatalarım oldu Tövbe ettim . Artık düzgün Rahmetli anne babama layık örnek bir evlat olacağım...onun için buradayım..imansızlık bana çok çektirdi..
Hayatımda öyle dalgalar öyle fırtınalarla savaştımki.. biiliyor ama birtürlü nefsimi yönetemiyordum..bu belaların sebebi günahlarımdı... biiliyıordum.. aynı sigara gibi ölüme götürüyor biliyorsun ama içiyorsun.. kısa zaman oldu ama içim ferahladı.. rahatım huzurluyum.. artık şımarık değğilim.. kibirlenmiyorum..
Rabbim inşallah tüm kainata bu ferahlığı versin... yozlaşmış hayattan keyif alamayan insanlar olmayalım.. Hayat çok güzel.. Tüm insanlar iyidir .. ama hayat birşekilde sürüklüyor.. hele günümüzde herşey normal gibi lanse ediliyor..
dikkat edelim arkadaşlar.. şeytanı okadar yakından tanıdımki.. sizler tanımayan kullardan olun..Rabbim hepimize hayırlısını taşıyabileceğimizi versin.. ben dini kelimeleri fazla bilmiyorum. kusuruma bakmazsanız bilfiğim kadarını yazdım arkadaşlar.. ben iyi çevresine kendine evlendiğinde eşine iyi bir insan olmak için buradayım..

*seher*

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben manevi bir boşluk içerisindeydim.. işin gerçeği dinimi unutma noktasında gatta duaları bile unutma yada yanlış hatırlama konumundaydım..
Baktım içimde ALLAH KORKUSU var... Gerçek bir mümin gibi yaşamam lazım.. bir haftadır tüm boşta kaldığım zammanları bilgilerimi tazelemeye çalışıyorum..
Herzaman dediğim birşey vardır.. yaşlanınca değil gençken Hacca gitmek lazım..Hatalarım oldu Tövbe ettim . Artık düzgün Rahmetli anne babama layık örnek bir evlat olacağım...onun için buradayım..imansızlık bana çok çektirdi..
Hayatımda öyle dalgalar öyle fırtınalarla savaştımki.. biiliyor ama birtürlü nefsimi yönetemiyordum..bu belaların sebebi günahlarımdı... biiliyıordum.. aynı sigara gibi ölüme götürüyor biliyorsun ama içiyorsun.. kısa zaman oldu ama içim ferahladı.. rahatım huzurluyum.. artık şımarık değğilim.. kibirlenmiyorum..
Rabbim inşallah tüm kainata bu ferahlığı versin... yozlaşmış hayattan keyif alamayan insanlar olmayalım.. Hayat çok güzel.. Tüm insanlar iyidir .. ama hayat birşekilde sürüklüyor.. hele günümüzde herşey normal gibi lanse ediliyor..
dikkat edelim arkadaşlar.. şeytanı okadar yakından tanıdımki.. sizler tanımayan kullardan olun..Rabbim hepimize hayırlısını taşıyabileceğimizi versin.. ben dini kelimeleri fazla bilmiyorum. kusuruma bakmazsanız bilfiğim kadarını yazdım arkadaşlar.. ben iyi çevresine kendine evlendiğinde eşine iyi bir insan olmak için buradayım..

Allah içinizdeki o boşluğu doldurur imanınızı arttırıp kuvetlendirir inşallah...
Ne kadar içten belirtmişsiniz halinizi ve pişmanlığınızı. Tevbenizi bozmayın inşallah.
Kurtulmak istediğiniz yaşam tarzından Allah muhafaza etsin sizi ve cümlemizi inşallah...............

zülfiye yildirim

Kayıtlı Kullanıcı
insallah tüm dualarınız kabul olur hepinize dua ediyorum osman k sizede
en yakın zamanda tüm vazifelerinizi yerini getirmeniz dilegiyle herkes:a26:e hayırlı sabanlar

grupmedinem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.grupmedineesintisi.com.tr.tc
Siteye üye olmamdaki gayem

Siteye üye olmamdaki gayem

ESSELAMU ALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VE BEREKATUHU
DEĞERLİ YÖNETİCİ KARDEŞİM.
BİZİM ACİZANE OLARAK KENDİMİZE AİT BİR İLAHİ VE EZGİ ORKESTRAM VAR VE İNSANLARA ALLAH SEVGİSİNİ VE RASULULLAH AŞKINI ANLATMAYA GAYRET GÖSTERİYORUZ.TABİ BU ORKESTRAMIZA UZANTILI OLARAK BİLDİKLERİMİZİ VE ÖĞRENDİKLERİMİZİ AYRICA BİZDEN DAHA BİLGİLİ ÜSTADLARIMIZIN FİKİRLERİNİ PAYLAŞMAK VE ÇEVREMİZDEKİ DOSTLARIMIZA AKTARABİLMEK AMACIYLA WEB SİTEMİZİ DE OLUŞTURDUK.
HER NEKADAR SİZLER KADAR PROFESYONEL OLAMASAK DA KENDİ ÇAPIMIZDA BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIK.BU KONUDA TANITIM VE YARDIMLARINIZA ALLAH RIZASI İÇİN İHTİYACIMIZ HER ZAMAN OLACAK.DESTEKLERİNİZİ VE TANITIMLARINIZI BEKLİYORUM.
ALLAH'IN SELAMI RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN.
SELAM VE DUA İLE....
ALLAHA EMANET OLUNUZ.
grup medine adresimiz.

gokhancaglar

Kayıtlı Kullanıcı
öğrenilecek çok şey var
arayış gayemiz öğrenmek tatbik etmek hataları düzeltmek
güzel ortamlarda güzel gönüllü insanlara rastlamak

HACI GALIP

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM ARANIZA KABUL ETMENIZI ARZ EDER ;ALLAH'in RAHMETI TUM MUSLUMANLARIN UZERINE OLSUN... ALLAH'aEMANET OLUN..........

BERBATO

Kayıtlı Kullanıcı
aradıklarım burda ve güzel insanlarda burda

hk8506

Kayıtlı Kullanıcı
bence insan kendini bu küçük dünya da tüm kötülüklerden koruyamıyor kendi bildiklerin sana bir yere kadar yardımcı oluyor sonra bilmediklerin onları en güzel dostlardan öğrenmelisin bur siteye bir defa girdim sonra bırakamadım şimdi ise kısa dönemli bir üyeyim

E

es_selam

slm...bence önce tanışıp sonra konulara girilir herhalde kimse vaktini boşa harcamak istemez ve muhabbetsizde insan olmaz güzel ve bilinçli muhabatlerle konuşmak ümidiyle arkadaşlar...

19831907

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba

merhaba

arkadaşlar ..inanın bilmediğimiz o kadar çok şeyler var ki inş.öğreniriz yardımlarınızla..şimdiden teşekkürler

HAKYOLU_27

Kayıtlı Kullanıcı
Sorun dogru olabilir . Ancak amaçsiz bir yol katedilemez şüphesiz ameller niyetlerde saklidir hyrli akşmlar:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt