Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

HilserSeN

Kayıtlı Kullanıcı
S.aleykum arkadaslar bende yeni üye oldum simdi ..Sürekli takıldıgım bi site vardi o cöktü ...Burayi googledan bulduM Takilma Amacim bildiklerimi paylaşmak bilmediklerimi öğrenmek ..Ayni istikameette ilerledigim kardeslerimle gönül dostluklari kurmak Allah nasip eder İnsallah

fatih.07

Kayıtlı Kullanıcı
Sert kardeş güzel konuşmuş. ALLAH razı olsun. müsaadesi olursa ve hakkını helal ederse altına imzamı atarım

fatih.07

Kayıtlı Kullanıcı
Inşallah Hoşgeldim........

Inşallah Hoşgeldim........

Allah'in Selami üzerinize Olsun. Eger Kabul Buyurursaniz, Acizane Karşilikli Bilgilerimizi Paylaşip, Enginleşmeye Geldim. Allah'in Izni Ve Inayetiyle.

P

petonya

selamün aleyküm ben aranıza yeni katıldım bu siteye üye olmamın sebebi yeni şeyler öğrenmek çünkü ben okumayı araştırmayı yeni şeyler öğrenmeyi çok severim siz kardeşlerimdende eminim güzel şeyler öğrenicem inşaAllah benimde umarım sizlere faydam olur

selam ve dua ile

Allahın rahmeti üzerinize olsun rabbim sizleri çok sevsin

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben aranıza yeni katıldım bu siteye üye olmamın sebebi yeni şeyler öğrenmek çünkü ben okumayı araştırmayı yeni şeyler öğrenmeyi çok severim siz kardeşlerimdende eminim güzel şeyler öğrenicem inşaAllah benimde umarım sizlere faydam olur

selam ve dua ile

Allahın rahmeti üzerinize olsun rabbim sizleri çok sevsin

Ve Aleyküm Selam.Hoşgeldini.Üyeliğiniz hayırlı olsun...:H

er_han61

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Din Kardeslerim Benim Bu Siteye Girme Amacin Dinimi Daha Iyi Bilmek Bircok Seyi Bilmiyoruz Bunlari öğrenip Dinimi Daha Iyi Tanimak Amacim Bu Yani....

SUSYÜREĞİM

Kayıtlı Kullanıcı
moralimin bozuk olduğu bir zaman bilgisayar karşısına oturdum ve ilk karşıma çıkan burası oldu

huzurzamanı53

Kayıtlı Kullanıcı
Bu Sitede Güzel şeyler Var.ama Insani Nefsi Yalniz Birakmiyor.yanliş şeyler Düşündüre Biliyor.dini Bir Site Olmasina Karşin Farkli Yerlere Konu Kayabiliyor.

hanife_sumeyye

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle selamun aleyküm ben siteye yeni üye oldum siteye üye olmamım tek sebebi vardı her türlü bilgi paylaşımı

son_durak

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
Çok değerli zamanlarımı hep boş şeylerle harçadım daha fazlasını öğrenmek iştedikçe hep başka günlere attım bir zaman sonra geriye dönüp baktığımdaysa kuru kalabalıktan başka birşey bulamadım . umarım anlata bilmisimdir

beyaz_güvercin

Kayıtlı Kullanıcı
bugüne kadar boş vaktım cok oldu ve ben bu boş vakitlerimi hiç degerlendiremedim bana hiç yarari olmayan seyler yaptım ama simdi ise bana yarari olan seyler yapmak iştiyorum birseyler ögrenmek iştiyorum ögrendigim seyleride baskalarina aktarmak iştiyorum onun için bu siteye üye oldum ve İNSALLAH ögrenir ve ögretirim...

ağbet

Kayıtlı Kullanıcı
aşağı yukarı 5 dakika önce kayıt oldum.amaç ne olabilir ki.yaşadığım çevreden dolayı din hakkında yeterince bilgi alamıyorum ama buraya yazılanlar gerçekten mükemmel.amaç öğrenmekten öteye gidilemez.

mehtapmalci

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaslar ınanın sıteye uye olur olmaz kendımı cok huzurlu buldum tıpkı namaz sonrası kendımı huzurlu hıssettıgım gıbı bu sıteye uye olmamın nedenlerı cok aslında ama tek kelımeyle ıslamıyetı daha yakından tanımak bılgılenmek ve bılıyor gıbı ıslamla ılgılı sacmasapan cumleler kuranlara dogruyu gosterebılmek ıçın aeo

artu

Yasaklı Kullanıcı
Öğrenmek, öğretmek, insanların nasıl bir düşünce disiplininde olduklarını incelemek. Fazla beylik bir söz ama hakikaten bilgi paylaştıkça çoğalıyor.

Mollagil

Kayıtlı Kullanıcı
selaminaleykum....

Tabiki, din kardeslerimle, yuregi iman dolu sevgi saygi dolu insanlarla birlikte olmak amacim, dini bilgilerimi kuvvetlendirmek v.s.

kisacasi burda olmaktan dolayi cok huzurlu ve mutluyum...

Allah bu siteye emegi gecenlerden tum dostlarimdan razi olsun

Allahin rahmeti ve bereketi uzerinize olsun...

saygi ve sevgiyle

aşure

Kayıtlı Kullanıcı
tanışma

tanışma

hayırlı sabahlar kardeşlerim allah razı olsunki böyle bilgi verici huzur verici sitelerimiz var emeği geçenlerden allah razı olsun.bu siteye aşure gününde rastlantıyla girdim.inşallah sonuna kadar yararlanıım allaha emanet olun.(sibel):):):)

azizim73

Kayıtlı Kullanıcı
cok öğretci bir site mehtapmalci arkadasımıza katılıyorum huzur bulmak önemli tabi

İSTEDİĞİN KADAR YAŞA NASIL OLSA BİRGÜN ÖLECEKSİN
İSTEDİĞİN KADAR SEV NASIL OLSA BİRGÜN AYRILACAKSIN
BU DÜNYADA İSTEDİĞİN HERŞEYİ YAP
NASIL OLSA BİR GÜN HESABINI VERECEKSİN...

şairağlıyordu

Kayıtlı Kullanıcı
Doğru Yola Ulaştiran Her Birgiyi Nerde Olursa Olsun öğrenmek Için Burdayim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt