Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

ibrahimem

Kayıtlı Kullanıcı
ACİZ BU KARDEŞİNİZE KULAK VERİRMİSİNİZ :Allah için bayan kardeşlerimizin özelde veya ikili görüşmelerden kaçınmasını,Yalnızca Allahın rızasını gözeterek,rabıtalı olmaya gayret gösterelim diye bir teklifim var.s.a.

reyhan58

Kayıtlı Kullanıcı
benim icin bu site cok degerli
bilmediklerimi burada buluyorum
sitede emegi gecen herkezden
Allah bin kere razi olsun

llaallee

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle herkese hayırlı günler dilerim tesadüfen girdim siteye çok beğendim tüm emegi geçenlerden ALLAH razı olsun çok huzur buldum inşallah sürekli burdayım.

defne_su

Kayıtlı Kullanıcı
siteye her zaman giremiorum belirli aralıklarla girmeye çalışıorum amacım merakım bimediğim veya doğru bildiğim bir çok konunun gerçek açılımları ve bu hayatta internette de olsa insanın maneviyattan kopamayacağını göstermek bence sitede emeği geçen herkeze çok teşekkürler allahın selamı üzerinize olsun

menzilim

Kayıtlı Kullanıcı
S.a ben Melid kandilinde neler yapabilirim,vaktimi en güzel şekilde nasıl değerlendiririm diye bilgi edinmek için google den tıkladım ve hiç düşünmeden üye oldum,ve ikinci amacım da dini bilgilerimi çoğaltmak nette olan vaktimi boş işlerle değilde kendime bişeyler katmak adına üye oldum ve tüm kalbimle inanıyorum çok güzel şeyler katacak bu site bana ve bizlere inş.şükür dinimiz hakkında bilgim var ama bilmediğim bir çook şey var eminim,beni bu konuda aydınlatacak ve bilgilendirecek abilerimden,ablalarımdan ve kardeşlerimden bilgilerini paylaşmalarını istiyor şimdiden rabbim razı gelsin diyorum hayırlı Kandiller a.e.o

ÖÖZZGGEE

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle Hayirli Cumalar Herkese; Bende Ayni şeyi Söyleyeceğim Tabiki Dinimiz Hakkinda Daha çok Bilgi Edinmek Ve Bilgilendirmek Insanlarn Sirf Birileriyle Tanişmak Için Girceğini Sanmam Eğer öyleyse Bir Sürü Site Var Onlar Için Neyse özün Kisasi Hepimiz Inşallah Hepimiz Birbirimize Yardimci Oluruz Allaha Emanet Olun

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ben uzun bir süredir bu siteyi takip ediyodum ama yeni üye oldum burda hem bilgilerimi tazelemek bilmediklerimi öğrenmek ve düşüncelerimi siz değerleri kardeşlerimle paylaşmak için üye oldum zaten burda hepimiz güzel bi amaç için buluşuyoruz vayrıca burda geçirdiğim zamana da acımıyorum allaha emanet olun

dilehan

Kayıtlı Kullanıcı
ACİZ BU KARDEŞİNİZE KULAK VERİRMİSİNİZ :Allah için bayan kardeşlerimizin özelde veya ikili görüşmelerden kaçınmasını,Yalnızca Allahın rızasını gözeterek,rabıtalı olmaya gayret gösterelim diye bir teklifim var.s.a.

saol kardeşim haklısın :B

mesut1983

Kayıtlı Kullanıcı
herkese slm allahın rahmetı ve bereketı uzerınıze olsun bende tesadufen gırdım heralde tam hatırlamıyorum anında kayıt oldum zaman buldukca gırıp farklı konuları ogrenmeye calısıyorum ama sonucta not edılmeyen bılgıler suya yazılmış yazı gıbı akılda durmuyor bu sıteden herkes kendıne bı pay çıkartabılır şu bı gercekkı bu dunya sultan sulaymanlara kalmadı onu bırak sevgılı peygamberımız muhammet a.s.v efendımıze kalmadı yarına cıkacagımız bellı olmayan şu dunya hayatını ebedı ahıret hayatına degışmeyelım allah c.c bızlerı ayıkan ve onun emır ve yasakları dogrultusunda yaşayan kullarından eylesın inş..^^ANCAK GENCIN OVUNMESI İLİM VE EDEPLEDİR^^DİYOR SAYGI VE SEVGILERIMI ILETIYORUM HAYATTA BAŞARILAR

ali gedik

Kayıtlı Kullanıcı
Tanışma

Tanışma

Selmün aleyküm.Kıymetli kardeşler ben bu siteye bugün üye oldum.Üye olmadan önce de bir kaç defa izinsiz girdim.Uyarıldım.Ben İmam Hatibim.Siteden faydalanacağımı anladım.Onun için üye oldum.Allah siteye emeği geçenlerden razı olsun.Selam ve dualarımla Allaha emanet olun:B:H:G

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
VAY SENİ GİDİ KAÇAK VAY.:K
DEMEK İZİNSİZ GİRERSİN HAAA :K
SÖYLE BAKALIM KIRK SATIRMI KIRK KATIRMI İSTERSİN.:K

ARAMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞİM.
İNŞALLAH FAİDELİ PAYLAŞIMLARDA BULUNURUZ.:H
SELAMETLE

AMA İSTERSEN TANIŞMA BÖLÜMÜNE BİR FORUM AÇ ORADA HERKESLE TANIŞ.

PASALI

Kayıtlı Kullanıcı
Herkesin kendisine göre mutlaka bir sebebi vardır.Burada önemli olan niyetlerin halisliğidir.Ne ekilirse o biçilir kimse unutmasın.................ALLAH (c.c) bizlere yardımcı olsun herkesin gönlüne göre versin AMİİİİN

ekrem11

Kayıtlı Kullanıcı
Bu sitede huzur var, bu huzur dünyamızı; doğruluk, dürüstlük saygı ve sevgi çerçevesinde yaşamamızı sağladığı gibi Ahiret hayatına da bizleri hazırlıyor daha ne isterim ki site ve çalışanlarından ve bu sitede bulunanlardan Allah razı olsun.

MAVİ LEYLAK

Kayıtlı Kullanıcı
slm benim amcım bilgisayarı açtıgımda boş şeylere degilde burda vakit harcamak ve bildiklerimi burdaki kardeşlerime aktarmak ve farklı şeyler ögrenmeyi ve araştırmayı seviyorum umarım hem ögrenir hemde ögrete bilirim selametle

fatima03

Kayıtlı Kullanıcı
Bu siteyi cok beyeniyorum, bugun gordum internette dolasirken dini siteler yazdim bu site cikti ve gercekten cok guzel ve anlamli birseyler yaziyor dinimiz hakkinda, ve uye olayim dedim.bilmedigim seyleride burdan ogrencegime inaniyorum:)
siteyi acanlardan allah razi olsun, sonucta bizlerde yararlaniyoruz.

Allaha emanet olun arkadaslar,

selamlarimla.

Fatima (Hollandadan)

taviz

Kayıtlı Kullanıcı
ne huzur bulmak nede tanısmak arkadas bulmak için amacım burdaki insanların düşünceleri nedir onları bılmek ve edılen muhabbetlere katılmak

haticekubra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin Aleykum Busiteyi Yeni Buldum Emeyi Geçenlere çoooooooook Teşekkür Ederim Allah Onlardan Razi Olsun öğrenecek çok şey Olduğuna Inaniyorumburayi Görünce çok Eksiyim Oldugnu Anladim Herkes Allaha Emanet Olsun

huzurr-evii

Kayıtlı Kullanıcı
evt biliyorum konuyla hic alakasi yok ama ben bu sitede daha yeniyimm...Hayatimda degismesi gereken seyleri degistirmeye caliscam Allahin izniylee =)
benim su konuda duayaa ihtiyacim varr :A
pazartesi gunu gercekten de olum kalim meselesi kadar onemli olan bi sinavim varrr..Allah rizasi icin bana dua edermisinizz....
İnsallah yeterli puani toplarimm....
simdiden hepinize coook tesekkur ederimm..
Allahim herseyi gonlunuze gore versinnn..
Kalin saglicaklaaa :T

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
evt biliyorum konuyla hic alakasi yok ama ben bu sitede daha yeniyimm...Hayatimda degismesi gereken seyleri degistirmeye caliscam Allahin izniylee =)
benim su konuda duayaa ihtiyacim varr :A
pazartesi gunu gercekten de olum kalim meselesi kadar onemli olan bi sinavim varrr..Allah rizasi icin bana dua edermisinizz....
İnsallah yeterli puani toplarimm....
simdiden hepinize coook tesekkur ederimm..
Allahim herseyi gonlunuze gore versinnn..
Kalin saglicaklaaa :T

Esteğfirullah kardeşim neden alakalı olmasın...Hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun...ALLAHım sınavınızda yar ve yardımcınız olsun inşaallah...sizin hakkınızda hayırlısı olsun...ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...

bu arada tanışma bölümüne mesaj yazarsanız diğer kardeşlerimde iştirak edecektir...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt