Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
evt biliyorum konuyla hic alakasi yok ama ben bu sitede daha yeniyimm...Hayatimda degismesi gereken seyleri degistirmeye caliscam Allahin izniylee =)
benim su konuda duayaa ihtiyacim varr :A
pazartesi gunu gercekten de olum kalim meselesi kadar onemli olan bi sinavim varrr..Allah rizasi icin bana dua edermisinizz....
İnsallah yeterli puani toplarimm....
simdiden hepinize coook tesekkur ederimm..
Allahim herseyi gonlunuze gore versinnn..
Kalin saglicaklaaa :T
EsSelamuAleyküm Kardeşim..
Hayatın bütünüyle imtihana tabii tutulması ve sizin şu an bir imtihana indirgenmiş özeliniz..çok önem verdiğiniz bir duruma kilitlenmiş gibi..
İşte bu da Sizin imtihanınız..her iki ahvalde de KAZANAN olursunuz inşaAllah..

"Rabbim Sizin için "hayırlı" ise bu imtihanı kazanmanızı-geçebilmenizi nasib eylesin inşaAllah" Kardeşim..Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Bu arada hoşgelmişsiniz..üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

alba

Kayıtlı Kullanıcı
ÖĞRENİP NE YACAKSIN. yANİ KİM NE İÇİN GİRİYORSA GİRİYO BUNU ÖĞRENDİĞİNDE NE DEĞİŞECEK ASIL BUNU MERAK ETTİM

samira

Kayıtlı Kullanıcı
bende en baştaki yazılanların aynısı amaçla:nette zmn geçirirken faydalı yönde bilgilenme,bnmle aynı dertleri sewnçleri paylaşabilen kardeşlerimin arasında bulunmak için..tewafuken buldum we üye oldum

huzurr-evii

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizdende razi olsunnn :) daha tam olarak bilmedigim icin buraya yazdimm...
Allahin izniyleeee Daha ogrenecegim coook ve guzel seyler olcak insallah :)
Dua ile....

huzurr-evii

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH sizdende razi olsun canim kardesimmmm....Cook tesekkur ederimmm..İnsallah ogrendigim vakit tanisma bolumunr yazarimmmm....
Dua ilee....(F)(F)(F)

simayisems07

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bnm amacm bilinenleri bilinmeyenlerle zenginlestrmk ve bn de bu siteyi tevafuken buldm ve gercekten cok sevindim

simayisems07

Kayıtlı Kullanıcı
ya o degil de bn hep böyle br site kurmayı hayal etmişimdr ndn teknoloji nimeti hayra kullanlmasn ki bnm bildigimi br baska din kardesmin bildikleri ile tartıp en dogruya ulasablmek...

alibey41

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar bende bu siteye yeni katıldım çünkü : burada çok güzel çok faydalı bilgiler edinebileceğimi düşündüm

ikbaal

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamün aleyküm
bu forumu dua ararken tesadüfen buldum. etkilendiğim tek şey birbirine dua eden güzel insanların bir araya toplanmış olduğuydu. şu an forumun hiç bir içeriğini bilmiyorum sadece dua kısmına bakabildim . ancak eminimki güzel içerikler vardır. böyle bir site hazırladığınız için Allah u Teala(c.c) cümlenizden razı olsun inşallah.aranızda banada yer vardır inşallah. Allah razı olsun.

niğ-DELi

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu siteyi yeni keşfettim, bir kaç konu ilğimi çekti paylaşımlar güzel, üyelerin kaplleri güzel... daha ne olsun burada bulunmak için

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sıkıntılı bir günümde sıkıntımı giderecek bir dua ararken bu siteyi buldum ve hemen üye oldum. Allahıma çok şükürki böyle bir yerdeyim. Hergün girerim bu siteye yazılanları okurum, yorum yazarım. Kıcasa huzur bulmak için burdayım.Yazıları okumak, hadisleri, ayetleri okumak beni o kadar rahatlatıyorki burda bulunmaktan çok memnunum.

ravza sin

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben sıteyı tesadüfen buldum dün gece ve hemen kayıt oldum. amacım neydi bilmem;ama gezerken çok hoşnut oldum. sanırım allah dostlarına ıhtıyacım var dünyayı yaşamayı o kadar çok seviyorum ki zamanımı gereksiz yere harcıyorum belkı aranızda biraz daha kim olduğumu farkederde mevlaya yönelirim.tabii kabul ederseniz.allaha emanet olun

ravza sin

Kayıtlı Kullanıcı
o kadar beceriksizimki tekrar aynı şeyi yazmışım.birinin bana bunu kullanmayı öğretmesi lazım hayırlı geceler

rahmehmet

Kayıtlı Kullanıcı
doğrusu benim bu siteye giriş amacım da aynı
İslami konularda bilgilenmek amacıyla kaydoldum
hazırlayanlardan Allah razı olsun

ezmert

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm ben kuran kursu öğreticiliği için diyanetin açacağı yeterlilik sınavına hazırlık olsun diye üye oldum gerçektende çok faydalı bilgiler edindim allah hazırlayanlardan razı olsun bizleri de amacımızda muvaffak etsin inşallah

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bende sorularıma yanıt aramak ve dinimizle ilgili daha çok bilgiler edinmek için bu siteye üye oldum selametle

yarim56

Kayıtlı Kullanıcı
s.a dinimiz hakkında daha cok bilgi toplamak.ve cok guzel bi site

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt