muammer guloglu
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ben cidde den muammer
boyle sitelerin olmasi internett ne guzel insanlarin daima bilgiye ihtiyaclari vardir her halde bende onlardan biriyim ve net te ve bu sitede yeniyim inaallah her zaman bilgi alis verisi yapariz bu siteyi yapanlardan allah razi olsun selam ve saygilarimi sunarim
boyle sitelerin olmasi internett ne guzel insanlarin daima bilgiye ihtiyaclari vardir her halde bende onlardan biriyim ve net te ve bu sitede yeniyim inaallah her zaman bilgi alis verisi yapariz bu siteyi yapanlardan allah razi olsun selam ve saygilarimi sunarim
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılaruda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım
Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu faydalı siteyi ziyaret ediyorsunuz ?