Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

muammer guloglu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ben cidde den muammer

selamun aleykum ben cidde den muammer

boyle sitelerin olmasi internett ne guzel insanlarin daima bilgiye ihtiyaclari vardir her halde bende onlardan biriyim ve net te ve bu sitede yeniyim inaallah her zaman bilgi alis verisi yapariz bu siteyi yapanlardan allah razi olsun selam ve saygilarimi sunarim
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılaruda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım :):):)

Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu faydalı siteyi ziyaret ediyorsunuz ?

hacıı

Kayıtlı Kullanıcı
slm bilgiedinmek sorularıma cevap bulmak

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm öncelikle üyeliğiniz hayırlı olsun iyilikleri ve güzellikleri paylaşırız inşallah. Ben Bu Sitedeyim çünkü Dini Bilgilerimin Yetersiz Olduğunun Bilincindeyim Eksikliklerimi Giderebilmek Dualardan Faydalanabilmek Bilmediklerimi öğrenmek Bildiklerimi Paylaşmak Için Burdayim

medineyolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
bildiklerimi paylaşmak bilmediklerimi de öğrenebilmek amacım bilen bilmeyenin hocasıdır 2sensdir medrese eğitimi alıyorum Allah ömür verirsede devam edeceğim amacım Rabbimin dinine hizmet etmek

gülü_muhammed

Kayıtlı Kullanıcı
bilgilerimi yenilemek bilmediklerimi öğrenmekçünki herşeyi bildim dediğim anda hiç birşey bilmediğimi anladın öğrenmenin sınırı yok

yorgun gonul

Kayıtlı Kullanıcı
tebrıkler guzel soru cevabım ise ıkı şey ilki muslumanlıkla ılgılı bırsıte oldugu ıcın uye oldum ıkıncı bu sıtede daha durust arkadaşlarla tanısma ımkanı bulurum dıye dusundum.:H

PASALI

Kayıtlı Kullanıcı
Yaratılanı severiz yaradandan ötürü aracını nereye doğru sürersen oraya gidersin bende hakikatin yönüne doğru gitmek istiyorum inşallah RABBİM bu yolda yardımcım olur.Yol bozuk ve meşakketli bu yolda olmak isteyen bütün kardeşlerimin yolları açık olsun.........önden gidenler arkadan gelenlere vesile olurlarsa ne mutlu onlara

PASALI

Kayıtlı Kullanıcı
Birbirlerimize nasıl yardımcı olabiliriz................herkes bu konuyu düşünsün

elif_ebru

Kayıtlı Kullanıcı
bende varım ve bizler varız

bende varım ve bizler varız

böyle bir siteye üye olmak beni mutlu kılacak. çok faal bir üye olamasamda böyle bir sitenin kalabağına katılmak iyi birşey:) çok görünelim mi?

-ferhat-

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR HİÇ TARTIŞMANIZA GEREK YOK TEK KELİMEYLE BU SİTE ÖĞRETİCİ OLDUGU KADAR DA DOĞRU YOLU GÖSTERMEKTE HEPİNİZDEN allah(C.C)RAZI OLSUN.

asiye

Kayıtlı Kullanıcı
huzur

huzur

Bende gönül huzuru için kayıt oldum daha öncede kayıtlı idim ama şifremi unuttum ve yeni bir adres ile yeniden bağlandım çok güzel bir site duaları konuları ve sizler arkadaşlar sizi de itiraf ediyorum öğrenme merakınızı dinimize bağlılığımızı çok beğeniyorum ne güzel hala islamiyetimiz yükseklerde

trbilenesor

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese selamunaleyküm arkadaşlar..
yeni katıldım aranıza
umarım bundan sonra daha yararlı oluruz birbirimize...
kendime ait bir sitem var. genelde sitenin gelişimi ile ilgilenirim ama bu sitede de güzel bilgiler var günlük hadisleri bu siteden alıyorum. Çok yararlı bilgiler var burada..
Allahın Selamı üzerinize olsun...

Fatih dere

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykümkardeşlerim benim hoşuma muslumanların da böyle bi sitesi olması ve buranın da kendine has bi aile olma havası hoşuma gidiyor.hiç yabancılık çekmiyorum dört bir taraftan güzel insanlarla konuşuyor yazışıyoruz.Siteye girmem deki soruya gelincede bildigimi anlatmak bilmedigimi ögrenmek ve din kardeşlerimle konuşmak sıkıntılarına paylaşmak ve seviçlerine ortak olamak.Rabbim yardımcınız olsun

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm.ben de Rabbime hep Yarabbi sana daha da yakinlastiracak insanlrla karsilastir beni diye dua ederim..Buraya nasipmis..Ve ayrica bu siteye girdigim zaman huzur buluyorum.Allah razi olsun.selametle..

mumışığı

Kayıtlı Kullanıcı
foruma niçin girdim

foruma niçin girdim

allah için doğrusunu demek gerekirse siteye daha önceden beri giriyordum fakat foruma kayıt olmamıştım kullanmayı da bilmiyordum kayıt oldum ve memnunum bunda bir kötülük görmedim kötümü sürekli allahtan ve peygamberden duadan bahsediliyor güzel paylaşımlar oluyor buda bir nevi zikir oluyor açıkçası negatif elektrikleri atmış oluyoruz benim görüşüm bu alahın selamı ve bereketi üzerinize olsun.

esmagul

Kayıtlı Kullanıcı
huzur bulmak ve bilmedim şeyleri öğrenmek için bana bu sitenin adresini veren arkadaşım nur dan allah razı olsun çok şey öğreniceme inanıyorum

((HAYRİŞ))

Kayıtlı Kullanıcı
Bu Siteyle Yeni Taniştim Ve Hemen üye Oldum Benim Için Cok Faydali Olacagina Inaniyorum En Azindan Vaktimi Boş şeylerle Gecirmemiş Olmak Güzel:

ashabı suffe

Kayıtlı Kullanıcı
Teknolojinin Faydasi Bu Olsa Gerek Ilmi Ve Bilimi Birarada öğrenmek.a .e .o

ebedii

Kayıtlı Kullanıcı
Allah emeği geçen herkesten razı olsun inşallah.. şu fani dünyada Allah rızasına yaptığımız şeyler sayılıdır.. yarın bir gün şeytana uyup uymayacağımız belli mi ..? arkadaş insanı her yola sürükler.. ben de nerdeyse her telden arkadaş var ister istemez oluyor.. ama burdaki insanlr bana huzur veriyor, kendimi huzur dolu hissediyorum.. Allah kimseyi ii yoldan ayırmasın inşallah.. ya da ii yola yönlerdirsin... umarım ki burada herkes birbirinden bişiler öğrenecek ve eksiklerimizi tamamlayacağız inşallah.. sevgi ve saygılarımla Allah.'a emanet olun.... :) yüzünüzden gülümseme kalbinizden iman eksik olmasın...

ibrahimem

Kayıtlı Kullanıcı
Gaye?

Gaye?

Dem vurma ,gayri bari hudadan, ol sen ki kul u mahbubu hüdadan ; ilk girişim bu siteye .Herkeesi enderin kalbi duygularımla selamlar sanal ortamın kronik hastalığını ,en hafife nasıl indirebilir,İlk başlangıçta ki masum yaklaşımların sonunda nefsani hewalarına kapılmış içindeki şeytana yenik düşmüş şöhret ve nefs köleliğine düşmüş insanların durumuna düşmemek için ne yapabiliriz endişesini taşıyan bir kardeşinizim.Ümit varımki niyetleri sağlam tuttuğumuz müddetçe ,Rabbani yardımın her an bizleri kuşattığını biliyoruz;neyse kısa tutayım;görüşmek dileğiyle..S.A.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt