Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

kimyager38

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaslar.benim amacım faydalı bilgiler ögrenmek ve bildiklerimi paylasmak.dua ile ...

AHIZKALI

Kayıtlı Kullanıcı
bu soruya herkes senin verdigin cevap gibi cevap verir cünkü
hiç kimse yoğurdum ekşi demez :D:D

Selamun aleyküm ben sadece üye olmadıgım halde formlerı okurken görüyorumki öz eleştirileriniz ve espri yapma isteginiz Ön yargılar biçimine isteginiz dışında dönüşmekte belki farkında degilsiniz ama hoşgörü unsurunun karşınızdakinin bilinç altında bir an ikinci plana atılmasına sebeb oluyosunuz bunun sonucunda karşı taraf veya diger okuyucular metaneti biran elden bırakması sonucunu getiriyorki zaten buraya burada bir sadelik temizlik güven duyma hissini bir an baltalamış durumuna düşüyosunuz
Karşınızdakini Tİ ye almak derler. 1,Sebeb olarak bunun hoş olmadıgını vurgulamak istedigim için
2,Sebeb ise burada soru ve düşüncelerine yanıt bulmak isteyen arkadaşlar geliyo ise Burada KURAN-I-KERİM i anlatan ALLAH dostu degerli arkadaşlarımın KURAN-IKERİM i HZ.MUHAMMET (SAV) Yaşamıştır ki bu dogrultuda biz aciz kullara anlatmalarının anlaşım ,algılama gibi sorunları çözecegini düşünmemdir kısacası PEYGAMBERİMİZİN yaşantısından kesitler anlatarak cevap almak cevap vermek istegidir üye olma sebebim

AHIZKALI

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ben sadece üye olmadıgım halde formlerı okurken görüyorumki öz eleştirileriniz ve espri yapma isteginiz Ön yargılar biçimine isteginiz dışında dönüşmekte belki farkında degilsiniz ama hoşgörü unsurunun karşınızdakinin bilinç altında bir an ikinci plana atılmasına sebeb oluyosunuz bunun sonucunda karşı taraf veya diger okuyucular metaneti biran elden bırakması sonucunu getiriyorki zaten buraya burada bir sadelik temizlik güven duyma hissini bir an baltalamış durumuna düşüyosunuz
Karşınızdakini Tİ ye almak derler. 1,Sebeb olarak bunun hoş olmadıgını vurgulamak istedigim için
2,Sebeb ise burada soru ve düşüncelerine yanıt bulmak isteyen arkadaşlar geliyo ise Burada KURAN-I-KERİM i anlatan ALLAH dostu degerli arkadaşlarımın KURAN-IKERİM i HZ.MUHAMMET (SAV) Yaşamıştır ki bu dogrultuda biz aciz kullara anlatmalarının anlaşım ,algılama gibi sorunları çözecegini düşünmemdir kısacası PEYGAMBERİMİZİN yaşantısından kesitler anlatarak cevap almak cevap vermek istegidir üye olma sebebim

AHIZKALI

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH (cc) ismini zikretmek kolay degil sadece ALLAH demek doğru değil CELLE CELALLAHU eklenerek yazılması ve söze öyle dökülmesi gerekir

AHIZKALI

Kayıtlı Kullanıcı

:::Nurşah:::

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bu siteye aslında nurşah isimli bir kullanıcıyla tanışmak için girmiştim. mesajını okumuştum. Fakat sonra sitenin ne kadar gerekli, ne kadar özel bir site olduğunu anladım. Ben de sizin aranıza katılmayı uygun buldum. Zaten bu8 ilk mesajım...

sümeyra44

Kayıtlı Kullanıcı
dua öğrenmek için girdim Allah razı olsun

masumkız

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaslar bende bu sıteye dua ve dua kardeslerı kazanmak bu guzel manevı atmosferı paylasmak ıcın uye oldum rabbım hepımızı her ıkı dunyadada kazananlardan eylesın ıns selam sevgı dua ıle

adeseda

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.

Ben Dua Il Ilgili Site Ariyodum Ve Bu Site çikti Karşima Içeriğini Tam Olarak Okuyabilmem Için üye Olmam Gerekiyodu.. Bende üye Oldum... O Kadar Güzel Dualar Varkiii Ve O Kadar Dua Bekleyen Kardeşlerimiz Varkiii Bende Bunlardan Biriyim Ve Derdimizi Beraber Paylaşmak Için Bundan Daha Iyi Bi Yer Olmayacağini Düşünüyorum... Bunun Için Burda Bulunuyorum..
Allah'a Emanet Olun...

adeseda

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.

Ben Dua Ile Ilgili Site Ariyodum Ve Bu Site çikti Karşima Içeriğini Tam Olarak Okuyabilmem Için üye Olmam Gerekiyodu.. Bende üye Oldum... O Kadar Güzel Dualar Varkiii Ve O Kadar Dua Bekleyen Kardeşlerimiz Varkiii Bende Bunlardan Biriyim Ve Derdimizi Beraber Paylaşmak Için Bundan Daha Iyi Bi Yer Olmayacağini Düşünüyorum... Bunun Için Burda Bulunuyorum..
Allah'a Emanet Olun...

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,
ben bu siteyi tesadüf sonucu buldum .Çok sıkıntılı bir zamanda dua ararken üye oldum ve bana yapılan duanın mükafatını ertesi gün görünce bu sitenin müptelası oldum .rabbim bana dua eden kardeşlerimden bin kere razı olsun.Bütün gün elimde defter kalem öğrendiklerimi yazıyorum ve öğrendiklerimide dostlarıma anlatmaya çalışıyorum .Rabbim dinimizi layıkıyla yaşamayı cümlemize nasip etsin a.e.o

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
insallah iyi seyler ogrenicem . arkadasta bulsam ne cikarki yeterki hayirli arkadasliklar olsun bana biseyler verebilsin . abuk subuk stelerde gezecegime her kelimede allah diyen bi ste bulmusum daha ne isterim

Muradthekul

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.muradthekul.com
Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen

Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen

Selamun Aleykum (Allah'ın selamı üzerlerinize olsun)
Amaç son cümledir
"La ilahe illallah Muhammeden Rasulluah"
Bu cümleyi kalben demeyi kolaytırmak icin bilmediklerimi öğrenmeye ,bildiklerimi öğretmeye,şeytanın vesveselerine karşı biliçli ve farkında olmaya dolayısı ile ile KUL olabilmek için KUL gibi yaşayan arkadaşlarla tanışabilmek için buradayim.
Bu siteyi hayata geciren ve yazılarıyla katkıda bulunan bütün kardeşlerimden Allah RAZI olsun.
Sevgiler
Murad the Kul
Not :
Facebookdada kaydım var oradada tanışmak isteyen arkadaslar beni ekleyebilirler.
İsim,Soyad :Murad Thekul

YAZGIM

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim ben de tesadüfen girdim Allah yazısı ile resimler araken bu site karşıma çıktı.. inceledim gezdim karıştırdım gerçekten muhteşem bi siteye benziyordu..ben sık sık giremem ama müslüman sayısının yada böyle sitelerin üyesi fazla olsun diye..hemde içeriğide çok güzel..nette başka şeylerle zaman öldürmektense buralarda gezinmek sanırım daha faydalı olur..siteye emeği geçen kardeşlerimin ellerine yüreklerine sağlık..dua larda buluşmak dileği ile aeo

torunoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Ben de bu siteyi Kuran-ı Kerim ile ilgili bilgileri araştırırken buldum.Gerçekten çok geniş içeriği var.Faydalanabileceğim yer.Emeği geçenlere selam olsun.

zeymes

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Bu Siteyi Tam Bir Tesadüfen Buldum .4 Günlük üyeyim üye Olmam 2dakika Bile Sürmedi Asil Konuya Geleyim Ben Bile Niçin üye Olduğumu Anlamadim Sadece Dua Yazisini Okudum Ve Oradaki Yorumlari Okudum Ve çok Hoşuma Gitti

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt