Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

hatice31

Kayıtlı Kullanıcı
ben ev hanımıyım 2 yaşında bir oğlumvar oğlum küçük olduğu için dışarıya fazla çıkamıyorum dini sohbetlere veya ilim öğrenmeye gidemiyorum ama bu site sayesinde hem ev işlerimi yapıp hem oğlumla ilgilenip hem siteden çok güzel ve faydalı bilgiler öğrene biliyorum bilgisayarın başında oturamadığım zamanlanda sohbetler bölümünden bir sohbet konusu seçip hem işimi yapıp hemde sohbet dinliyorum benim için çok faydalı oluyor bu siteyi hazırlayanlardan allah razı olsun bence buda bir cihad

isa55*

Kayıtlı Kullanıcı
Böle bir islami site hazırlayan arkadaşlardan allah c.c razı olsun ve şu ahır zamanda islam adına yapılan herşeyden faydalanmak gerekir .

TAYCAN

Kayıtlı Kullanıcı
asure günü ile bilgi arıyordum o yuzden girdim ve hosuma gitti üye oldum

_TURGUT_

Kayıtlı Kullanıcı
Hayır İşlemek İçin..

Hayır İşlemek İçin..

Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılarda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım :):):)

Aynen katılıyorum!

evrim84

Kayıtlı Kullanıcı
Bu siteye hem bilmediğim bilgileri duaları öğrenmek hemde dua kardeşliğine katılmak ve saçma sapan siteler yerine böyle siteere girmek daha uygun olur o yüznden bu siteyi çok beğendim ALLAH razı olsun emeği geçen tüm kardeşlerimden.

ashabı suffe

Kayıtlı Kullanıcı
üyelerin siteye girmelerindeki amaç

üyelerin siteye girmelerindeki amaç

bu soruya herkes senin verdigin cevap gibi cevap verir cünkü
hiç kimse yoğurdum ekşi demez :D:D

ÇOK ALAKASIZ BİR SÖZ OLMUŞ.BU MÜKEMMEL BİR SİTE .TEKNOLOJİNİN FAYDALI TARAFI BUOLSA GEREK.İŞTE AHİRETİMİZİ KAZANMAMIZ İÇİN BİR FIRSAT......

sarı çiçek

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm...ben islamiyet hakkında bilmediklerimi öğrenmek yararlı arkadaşlar bulmak dini konularda konuşmak istiyorum.Ayrıca şeytana uyup diğer sohbet odalarına veya başka şeylere yönelmek istemiyorum.sitete neler var bilmiyorum.ilk defa bir sitede yazışıyorum.bana yardımcı olmanızı temenni ediyorum.herkese hayırlı akşamlar...

GunahkarKuL

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.Siteye üye olmanın amacı.İnsan oğlu geçmişde öğrendiklerini unutur yani öğrendiğim dini konuları tazelemek ve bilmediklerimi öğrenmek amacı ile siteye üye oldum.Umarım okuyacağım konular hafızamda kalır.Bende unutkanlık mevcut olduğu için bir şeyi uzun süre aklımda tutamıyorum ve bu nedenle de siteye üye oldum.Bismillahirrahmanirrahim.

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.ALLAH(CC) RAZI OLSUN.İSTERDİM Kİ HERKESİN AMACI BU SİTEDEN OLUMLU YÖNDE FAYDALANSIN.LAKİN HER KASA İÇİNDE ÇÜRÜK DOMATESLERDE BULUNABİLİYOR.BEN SİTEYE ÜYE OLMADAN ÖNCE DE ZİYARET EDİYORDUM VE GERÇEKTEN ÇOK YARARLI BİLGİLER ÖĞRENDİM.ÖĞRENDİKLEİRMİ HAYATIMA UYGULAMAYA ÇALIŞTIM VEDE ÇALIŞIYORUM VE İNAN Kİ KARDEŞİM ÖĞRENDİĞİM BİR HARFİ BİLE HAYATINA GEÇİRMEN SANA OLUMLU YÖNDE ÇOK FAYDA SAĞLIYOR.İNŞALLAH HERKESİN NİYETİNDE BU OLUR..ÇOK DEĞERLİ ABLALARIM VE ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİMİ TANIDIM BU SİTEDE.İYİKİ DE TANIMIŞIM.BUNUN İÇİNDE ALLAHA SONSUZ ŞÜKREDİYORUM.DEDİĞİN GİBİ KARDEŞİM HAYATININ HER SANİYESİNİ İLİM ÖĞRENEREK VE ÖĞRETEREK GEÇİRMEYE NİYETLENMEN EN GÜZELİ.İNŞALLAH UYGULAYANLARDAN OLURUZ..SELAM VE DUA İLE..

selamün aleyküm herkese bende bu siteden çokşeyler öğrendim ve bunları hayata uygulamaya geçirmeye çaılşıyorum.insan her an yeni bilgiler öğreniyo.öğrenmde sınır yok. o yüzden iyiki bu siteye girmişim diyorum.benmi bişeyleer öğrenmeme veslie olan bütün kardeşlerimden ALLAHIM binlerce razı olsun inşaalh.bu sitede herkesten rabbim bıinlerce razı olsun.herkese hayırlı cum 'alar

deryagül

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaslar.benim amacım ibadet ederken hissetmek istiyorum.bunun için bu sitenin bana yardımcı olucanı dusundumbır merakımda bir cemaate bağlı olup olmadığı cevaap yazarsanız sevınırım
ALLAHa emanet olun

gül-bahçesi

Kayıtlı Kullanıcı
Bende tesadüf eseri gördüm ve ogünden bu yana adete bağımlısı oldum.Çok yararlı bilgiler bulup öğreniyorum emeği geçen herkesten Allah razı olsun.....

sudelet

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ilim öğrenmek için ve dua paylaşmak amacı ile diyebilirim.ALLAH (c.c.) razı olsun dua ile

alifurkan

Kayıtlı Kullanıcı
benim siteye üye olma amacım, hem dinimi daha iyi öğrenmek hemde değişik arkadaşlarla sanal alemde de olsa tanışmak ve güzel paylaşımlarda bulunmak

muhammed67

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Ben bu siteye üye olmamım nedeni kuranı dinleyek ve onu dinlerken takip etmek için daha çok üye oldum teşekkürler Allaha emanet olun.

avsar

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli akşamlar bende yeniyim bu sitede.
İnanilmaz güzel bilgiler ediniyoruz cok begeniyorum
ve umarim herkes bu güzel ve degerli siteyi kesfeder.
Allah bu sitede emegi gecen tüm insanlardan razi olsunB)B)B)

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.

sitede olma amacım bildiklerimi kaynakları ile paylaşmak bilmediklerimi kaynakları ile öğrenmeyi bir nebze olsada burada bulmaya çalışmak.
niyetim kimseyi tanımak ve kendimi tanıtmak değil.
niyetim kimseyi arkadaş değil müslüman kardeşi bilmek.
niyetim kimsenin özelini öğrenmek yada özelimi paylaşmak değil.

niyetim bu çatı altında kardeşlerimizle dualarda bulunmak zengin içerikli bu
siteden gereğince faydalanmak.

mevlam bizleri şaşırtmasın.niyeti bozuk olanlarla karşılaştırmasın.

selam ve saygılarımla.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum...ben Bu Siteye Ilk Başta Birsey Sormak Için Girmiştim Dini Konularla Ilgili Zaten Onu Da Yanliş Yere Sormuşum ..:) Daha Sonra Hikayeler Dikkatimi Cekti Paylaşimlar Dikkatimi Cekti ..şimdi Burda Olma Amacim Yeni şeyler öğrenmek Ve Huzur Bulmaktir.ve Buluyorum Allah Razi Olsun Allaha Emanet Olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt