Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

ymusmul

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM BIR ILIM OGRENMEK SABAHA KADAR NAMAZ KILMAKTAN DAHA HAYIRLI IMIS YANİ ILIM OGRENMEK ICIN BURDAYIZ BUNLARA DA VESILE OLANLARDAN ALLAH c.c RAZI OLSUN

usta 34

Kayıtlı Kullanıcı
Bu siteye girince bir zararmı gelecek .... Ben yeni bir internet kullanıcısıyım.. internet üzerindeki sapıkca eylemlerle uğraşmak yerine böyle yararlı konuları okumak.. Böyle güzel insanlarla arkadaşlık etmek ne güzel diye düşündüm ...Samimiyetiniz yazdıklarınız gibidir..Hepinizden ALLAH (c.c.) razı olsun...

bulaşıkçı

Kayıtlı Kullanıcı
s a bende yalan dolan sahtekarlık olmayan bir ortam istiyorum ve inşallah sizlerle bulacağımhayırlı geceler

bulaşıkçı

Kayıtlı Kullanıcı
bende yalansız düzensiz bir ortam ayrıca dini bilgiler öğrenmek istiyorum inşallah aranızda huzur bulacağım hayırlı geceler

adnan_5454

Kayıtlı Kullanıcı
Site Hk

Site Hk

Selamınealeykum degerli kardeşlerim,
Ben bu sitenin yeni üyesiyim çok fazla dini bilgiye sahip olmamakla birlikte sizlerden ve siteden en iyi şekilde istifade edip eksiklerimi tamamlamak manevi huzura kavuşmak isteginde ve gayretinde olan biriyim.Bilgi ve tecrübeler saklamak için degil istifade edilmesi içindir.Konu amacından saptırılırsa kötüdür.Allah hepimizi kalbi ve gönlü temiz imanlı inançlı kullarından etsin.ALLAHA EMANET OLUN

kulun biri

Kayıtlı Kullanıcı
birşeyler öğrenmek ve inşallah uygulamak için.

petek

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

s.a

s.a bende petek bu sitede olmaktan çok mutluyum...

rale

Kayıtlı Kullanıcı
sa,googleden muharrem ayı yazdım bu siteyi açtı çok hoşuma gitti.yani bende eteklerimi doldurmak peşindeyim.ALLAH razı olsun

apachi04

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim bi arkaşım sureleri bilmiyordu bende ona internet bulup yollarım sana dedim yadım önüme ilk burası çıktı biraz dolaştım hoşuma gitti üye oldum inş daha fazla bişeyler öğrenirim ve inş faydalı olurum düşüncesindeyim

aymine

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim ben selam vermek din kardeşlerimin coklugunu görmek dayanışmayı birlige görmek için

zeynep06

Kayıtlı Kullanıcı
Gercekten çok güzel bir site siteye girdiğimde huzur buluyorum emeği geçenlerden Allah razı olsun.

aymine

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kardeşlerim inşallah hepimiz için hayırlısı olsun kardeşiz kardeş yaratıldık öylede ölcez inşallah :evet

reyyan68

Kayıtlı Kullanıcı
üyelerin siteye girmelerindeki asıl amaç ne?

selamün aleykum. bende yeni üyeyim.::H bu siteye giriş amaçım,burda herkes birbirlerine DUA okuyor bu benimde hoşuma gitti ve üye olmaya karar verdim...:B

reyyan68

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleykum. bende yeni üyeyim.::H bu siteye giriş amaçım,burda herkes birbirlerine DUA okuyor bu benimde hoşuma gitti ve üye olmaya karar verdim...:B hayırlı olur inş.

ümame84

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...
SİTEYE GİRİŞ AMACIM SENİNKİNDEN FARKSIZ DEĞİL HATTA AYNI DİYEBİLİRİZ.ZATEN AMAÇ FARKLI OLSA BURADA OLMAZDIK.
EMEĞİ GEÇEN HERKESEDEN ALLAH RAZI OLSUN...

aymine

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cümleten siteye giriş amacım selamlaşmak kadeşlerimizin konularına ortak olmak :B

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt