Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

ISHAK

Kayıtlı Kullanıcı
öncelıkle slm arkadasım guzel kardesım şöyle soyleyeyım sıteye gırme amcını sordunuz genel olarak cvb vereyım bır ınsanın bır ortamdan veya bır topluma bır sohbete gıre bılmesı ıcın bazı konular veya baska ortamlar aracılıgıyla olabılır yani insanlar sohbetlerle baslamış olması ve daha sonra tanışma vede hayılı olabılecek konuların alabılecegı yerlere gelebılr bu ışlere sılsıle yolu denır illakı aklınızdakı şüpheleri cıkaralı lütfen herseye ıyı seylere vesıle olabılme tamam anlastıkmııııı

rumeysanur

Kayıtlı Kullanıcı
yeni üye oldum bu siteyi peygamber efendimizin (s.a.v) hayatını araştırırken buldum ve bir şeyler öğrenmek için bu siteye üye oldum müslümanım ama bir müslümanın bilmesi gerken konuları dahi bilmiyorum ve bu yaşıma kadar hep boş şeylerle uğraştığımı düşünüyorum bundan sonra dinim hakkında bilgiler öğrenip allah'ın emirlerini yerine getirmek istiyorum inşallah bunu yapabilirim

HarAb

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hepmatem.tr.gg
Tesadüf, tevafuk, an!
Başka amaç yok!

_
Yazarım ben yazarım.
Gönlüme geleni yazarım.

İlahiii ente maksudi!

asaint

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.asaint.tr
ben islami bilgi öğrenmek için
bir yandanda bir bilgi aradığınızda bir sürü sayfa acılıyo ama hangisi ne kadar dogru bunuda araştırmak lazım...

en iyisi saglam bir konu acacaksanız

KURAN-ı KERİM Kütü-i sitte Kütüb-i Tena ya başvurup dogrulugunu karşılaştırmak gerekir

Nihle

Kayıtlı Kullanıcı
Bi yazıya bakmaya gelmişdik,arada uğrar olduk :)

imported_hilal_71

Kayıtlı Kullanıcı
ben bi tesadüf eseri gördüm ve çok beğendim hemen üye oldum.dini yönden çok eksiklerimiz var onları tamamlamak için üye oldum.allaha emanet olun.

eker68

Kayıtlı Kullanıcı
benim siteye üye olmamdaki amaç islamiyetle ilgili yeni şeyler öğrenmek namaza yeni başlamış biri olarak yardım almak istiyorum Allahım inşallah kıldığım namazları kabul eder

leyla-1

Altın Üye
Bende bilmediğim eksik bilgiler varsa onu pekiştirmek için ayrıca insan ne kadar biliyorsa bilsin öğrenmede sınır yoktur bu siteye üye olduktan sonra hayata bakış açım değişti normalde her zaman ibadetimi yapan bir insanım ama insanın olgunluğa hidayete ermede vesile.Ayrıca din kardeşlerimizle birbirimize dua ediyoruz sıkıntılarımızı üzüntülerimizi paylaşıp birbirimize yarımcı olmaya çalışıyoruz. Halimize daha çok şükür ediyoruz.Saymakla bitmez bende huzur buluyorum geçmişte boşu boşuna üzdüğümüz zamanlara neden kendimizi boşuna üzüp yıprattığımız öğreniyoruz.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Selam ve dua ile..

e.s.r.a

Kayıtlı Kullanıcı
internette zamanını dolu dolu geçirmenin en güzel yolu.bütün arkadaşlarıma tavsiye edicem

Feyza54

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende siteye yeni giren biriyim inşallah güzel olur. selam ve dua ile

DERYA_SATİ

Kayıtlı Kullanıcı
s.a sitede evlilik hayatında araştıma yaparken buarya rastladım

DERYA_SATİ

Kayıtlı Kullanıcı
boşanmak çzöüm mü evliyim ve eşim ayrılamka istiyor ben ayrılma taraftarı değilim daha 10 aylı evliyim ne yapabilirm yardımlarınızı beklşiyorum .dua ile

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
siteye giriyorum çünkü bana çok şey katıyo manevi yönden eksiklerimi tamamlıyo allah emegi gecenlerden razı olsun

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
boşanmak çzöüm mü evliyim ve eşim ayrılamka istiyor ben ayrılma taraftarı değilim daha 10 aylı evliyim ne yapabilirm yardımlarınızı beklşiyorum .dua ile

bazı evliliklerde inan bana boşanmak çözüm benim bi yakınım var 15 yıllık evli 15 yıldır boşanıcam diyo 2 çocugu var ama kadın kafasına takmış eninde sonunda boşanıcak keşke 15 yıl önce engel olmasaydıkta boşansaydı diyoruz hiç yoktan ikinci çocuk olmazdı yol yakınken..... ama bunu senin için söyliyemem çünkü sorunu bilmiyorum

sevcan83

Kayıtlı Kullanıcı
S.A ...
Bende 1 senelik evliyim. Ve önümüzdeki ay boşanacağım... Allah hepimizin yardımcısı olsun.Karşımıza hayırlı vicdanlı insanlar çıkarsın...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
S.A ...
Bende 1 senelik evliyim. Ve önümüzdeki ay boşanacağım... Allah hepimizin yardımcısı olsun.Karşımıza hayırlı vicdanlı insanlar çıkarsın...

ve aleyküm selam kardeşim. Rabbul alemin hakkınızda hayırlısını versin,
Yar ve yardımcınız olsun her daim inşaAllah :gulegule
Rabbim c.c. kötülerle karşılaştırmasın kimseyi inşaAllah..selam ve dua ile..

gönül saray

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteyi tesadüfen buldum .pek internetle ilgilenmem.arasıra örgü filan yada büyük zatların hayat hikayelerini okurum.ama rabbim şu sıralarda ihiyacım olanı karşıma çıkarsın diye dua etmiştim kabul etti şükürler olsun.ben daha çok yeniyim ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum.ama sizleri tanımak güzel.Allah razı olsun çok güzel şeyler var.ben Bursa/İznikte oturuyorum 39 yaşında ruhu aç Yaradana susamış aciz bir kulum.herkese slm.

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm Site Çok Güzel....
Allah Razı Olsun...

Young Muslim

Kayıtlı Kullanıcı
s.a..Ehl-i Sünnet vel Cemaat olup Cemaat Ruhunu burdada yaşamak için..Gereksiz bazı sitelerden nefret edip din kardeşlerimle hasret gidermek birbirimize dua etmek selamlaşmak öğrenmek öğretmek yaşamaya çalışmak kul olmanın şerefini hissetmek ve tabiyki huzur bulmak için üye oldum..selametler dilerim..

Young Muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Gönül Saray hoşgeldin aramıza üyeliğin hayırlı ve daim olsun inş.İznik' e selamlar halam orda oturuyor..Osmanlı' nın ilk Başkenti ve Ayasofya' nın ilk binası da oradadır hristiyanların 4 kitabı ordan çıkmış diyorlar dolayısıyla onlar içinde çok mühim bir yer..Abdullah Dedenin orada piknik yapmıştık çok güzeldi..Selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt