Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

ahmetkonuk

Kayıtlı Kullanıcı
üyelerin siteye girmekteki asıl amacı;

üyelerin siteye girmekteki asıl amacı;

siteye girmekteki asıl amacım diğer arkadaşlarında belirtmiş olduğu gibi dinimizi daha sağlıklı öğrenebilmek ve geniş kaynaklar bulabilmek. Ama amacı başka olan varsa o başka

unvert

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ..

üye olmamın amacı,
bilmediğim konular hakkında araştırma yapmak, öğrenmek, paylaşmak.

Gül Endam

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

Selamun Aleyküm

Nasıl derler yanlış olmasın tesadüfün yerine kullanılır
Benim bu siteye üye olmam tevafuk oldu.
Konu başlıklarından konu arıyodum ve hoşuma gitti
Üye olmak istedim
Dini konularda
bilgilenmek istediğimden üye oldum diyebilirim

okyanuscan

Kayıtlı Kullanıcı
a.selam siteye giriş amacım bildiklerimi öğretmem bilmediklerimi öğrenmem zaten siz bizim yerimizede vermişsiniz cevabı;)

KERAY

Kayıtlı Kullanıcı
benim bu siteye giriş amacım dinimizle ilgili yeni şeyler öğrenmek bildiklerimi pekiştirmek ve paylaşmak ,islamiyete yakın olmak.Bulmaca çözmek yada fıkra okumak değil.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Öncelikle üyeliğiniz hayırlı olsun yazıcaktım ama siz eski üyelerdensiniz bu form 2006 mış şaşırmadım desem yalan olur sorunuza gelince bu sitede öğrendiğim ve öğreneceğim çok şeyler var kısaca dini bilgilerimi burda çok güzel ve yaralı bişekilde öğreniyorum ayrıca üyelerle dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşıyoruz birbirlerimize dualar ediyoruz bu olaylar içimi huzurlandırıyor ben 2007 ağustosda üye oldum ayrılmayıda düşünmüyorum Selametle :H

nurazra

Kayıtlı Kullanıcı
ben önce siteyi iyice tanımaya çalıştım malüm birçok yanıltıcı siteler var .ama konuları okudukça çok güzel şeylerden bahsedildiğini gördüm beğendim ve üye oldum.tüm kardeşlerime selam eder RABBİMİN rahmet ve inayeti üzerlerinden eksik olmasın derim.selam ve dua ile...

sükrü teker

Kayıtlı Kullanıcı
selam benim 3 tane cocugum var camiye gidiyorlar ama bazi bilmedikleri seylerede bu siteden insallah yararlanacaklar .biz avusturyada yasiyoruz zaten koybolmus bir nesil var,insallah dinimizi imanimizi ögrenirlerde allahin huzuruna öyle cikarlar .bu siteye emegi gecenlere tesekkür ediyorum.

tuanna bak

Kayıtlı Kullanıcı
ya bu siteyi tamamen tesadüf buldum...bilmiyorum buraya girdiğimde içim huzur doluyor....

zazahasan

Kayıtlı Kullanıcı
ben viyana universitesi siyasal bilimler fakultesi ogrencisiyim insallah bi gun siyasetci olmayi dusunuuom onun icin islamiyeti coook ii bilmem lazim ondan boyle islami siteleri tercih ediiom

damlanur75

Kayıtlı Kullanıcı
ianaçlı kardeşlerimizin bilgilerinden faydalanmak,feyz alarak bişeyleri öğrenebilmek..

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.

s.a.

ben uzun zamandır siteye giremeyiyorum ama bu siteye üye olurken bu kadar blgiler öğreniceğimi ablalarımla abimlerimle güzel dostluklar kurucağımı bildiklerini bu kadar içtenlikle öğretmek istiycekleri hiç düşünmemiştim bi arkadaşın vasıtasıyla üye olmuştum herkezden ALLAH razı olsun okadar güzel bilgiler öğrendim okadar güzel dostluklar kurdumki.RABBİM TEALA herkezin gönlüne göre versin ve bu siteyi bilgilerimzi paylaşmak öğrenmek ve öğretmek için kullanmalıyız.selam ve dua ile esselamu aleyküm

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
ben viyana universitesi siyasal bilimler fakultesi ogrencisiyim insallah bi gun siyasetci olmayi dusunuuom onun icin islamiyeti coook ii bilmem lazim ondan boyle islami siteleri tercih ediiom

En güzel site ziyaret gerekçesini siz bulmuşsunuz .Derslerinizde başarılar .............

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
doğrusu hayatıma yol bulmak için........

imported_kull_

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum,
kur'anı kerim öğrenmek için nette bir yerler ararken burayı gördüm. çok güzel bir site emeği geçenlerden allah razı olsun. yeni üye oldum.kur'anı kerimi nasıl kolay öğrenebilirim.
güzel dinimizi öğrenmek ve yaşamak inşallah herkese nasib olur.

Semra (Mimar)

Kayıtlı Kullanıcı
üye nedenim

üye nedenim

benim bu siteye üye olma sebebim dini bilgiler paylasmaktir...benim cok fazla bi bi bilgim sayilmaz...ama en azindan aklima takilan sorulari sizlerle paylasip cavap arayabilirim...ALLAHa emanet olun..selam ve dua ile...semra

eyhdbo

Kayıtlı Kullanıcı
Demişler ya üzüm bile üzüme bakarken kararır.

Henüz sitenize yeni üye oldum. Bu 2. mesajım. Sitenize katılmamın sebebi, insanlar devamlı bazı sorular sorarlar. Bunlara cevap ararlar. Yanlış cevapları bazen doğru sanırlar ve böylece yaşar, ölürler.

İmam-ı Azam birgün sohbet verirken konuyu şuraya getrmiş: "Kainatta boşluk yoktur".

Sormuşlar: "Ey İmam ne demek istersin, buna delilin varmıdır?"

İmam: "Delilim bir testidir. O testi ki su doludur.

Şöyle ki; testiye su dolarken testiden ses gelir ve yine suyu boşaltırken testiden ses gelir. İşte bu ses kainatta boşluk olmadığının delilidir. Çünkü o ses suyun çıkarken testiye havanın dolmasıyla oluşur. Suyun boşluğunu hava doldurur ve testiye girerken o sesle adeta kainatta boşlu yok dedirtir."

Hem yine dememişler mi?:

"Karanlı, aydınlığın olmadığı yer demektir."

Selam ve dua ile....

nlynl

Kayıtlı Kullanıcı
:B allah razı olsun bu sitede emeği geçenlere :evet ben bilmediğimiz şeyleri geniş kapsamlı burada buluyorum tşk:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt